Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

U20: Ezúttal Georgia győzött

Szoros meccset játszott a magyar válogatott.

Magyarország U20 - Georgia U20 64:75 (18:15; 13:19; 18:17; 15:24)

Felkészülési mérkőzés
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok
Téczely Roland Balázs, Dr. Danka Péter, Nagy Bence László

Magyarország U20: Sebők 7, Rátgéber 2, Paár 13/9, Vámos 1, Kelemen B. 9/3. Csere: Kazy 5/3, Kelemen Á. 7, Cohill 7, Takács 9/6, Tóth Balázs 4, Osztoics -.

Georgia U20: Berekashvili 18/3, Otchikhidze 12, Totladze 14/3, Sulaberidze 5/3, Shalikiani 2. Csere: Obgaidze -, Natsvlishvili 21/12, Gachechiladze -, Ninua -, Devidze 1, Khvedelidze 3.

Sztojan Ivkovics szövetségi edző: Ahogy tegnap is mondtam, ma egy más összetételű gárdával léptünk pályára. Három negyeden keresztül jól játszottunk, a negyedik negyedben olyan dolgokat próbáltunk gyakorolni, főként védekezésben, amelyek még nekünk is újak, egyelőre tanuljuk ezeket az elemeket. A játékosaimra ma sem lehet panasz, aki pályára lépett, mindenkit dicséret illet. Ez a mérkőzés rendkívül hasznos volt számunkra, hiszen speciális szerkezeteket is kipróbáltunk, megnéztük például Paár Márkot és Kazy Balázst irányító poszton, Kelemen Ádámot hármas poszton, illetve Vámos Ádám is csak négyesként szerepelt ma. Ez a tapasztalat később, az Európa-bajnokságon sokat segíthet nekünk. A felkészülésünk folytatódik tovább, csütörtökön és pénteken a szlovákokkal találkozunk.

A Szlovákia elleni mérkőzésekre június 29-én (csütörtökön) 18:00 órától, valamint június 30-án (pénteken) 12:00 órától kerül sor a kecskeméti Messzi István Sportcsarnokban.

A magyar U20-as válogatott játékosai és stábja ezúton gratulál az U19 válogatott eddigi világbajnoki szerepléséhez és természetesen Kecskemétről szurkolnak továbbra is a fiúknak.

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
MotorosMilivoj Recent comment authors
Milivoj
Olvasó

Valaki támassza már alá szakmailag, hogy a világ legjobb akadémiája névadójának a piknikus testalkatú, antitalentum csemetéje mit keres a válogatottban!?

Motoros
Olvasó

Teljesen 1értelmű,jó ember, kell a csápotba????

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés