Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

A ZTE-vel teljes az elődöntő mezőnye

Elképesztő izgalmak után, a Zalaegerszeg lesz a Falco ellenfele.

Zalakerámia ZTE KK - DEAC 75-74 (27-20, 22-18, 15-18, 11-18)

Rájátszás, negyeddöntő, 5. mérkőzés.
Zalaegerszeg, Városi Sportcsarnok
Játékvezetők: Földházi Tamás Péter, Győrffy Pál Attila, Györfy Rúben (Dernei Gábor)

Zalaegerszeg: Hicks 8/3, Paige 9/3, Szalay -, Ikpe 11, Tóth 13. Csere: Ona Embo 14/9, Osztojics 6, Keller 3/3, Németh 4, Csátaljay 7/3.

Debrecen: Edwin 12/6, Neuwirth 6/6, Drenovac 26/9, Williamson 9/3, Buljevics 4. Csere: Mócsán 7/3, Garamvölgyi 3/3, Tadic 7.

Bár eredetileg is ez a negyeddöntő tűnt a legkiélezettebbpárharcnak – lévén az alapszakasz 4. és 5. helyezettje találkozott, – az első egerszegi győzelem után mégis kevesen gondolták, hogy ötmeccses összecsapás kerekedik a ZTE-DEAC párosításból. Tóth Ádámék azonban hiába játszottak kétszer is egylabdás meccset Debrecenben, mindkét alkalommal hosszabbítás következett, ott pedig MócsánBálinték – és minden bizonnyal a sárga-fekete szimpatizánsok – örülhettek, így szerdán délután következett a mindent eldöntő derbi.

Mindkét csapat teljes kerettel várhatta a végső feldobást, hogy megküzdhessen a legjobb négy közé kerülésért, ahol a Falco KC Szombathely már péntek óta várja ellenfelét. A csapat két játékosa, Keller Ákos és Kovács Benedek is a helyszínen tekintette meg elődöntős vetélytársát, ráadásul mindketten körömrágós találkozót kaptak a csapatoktól…

Jobban kezdett a DEAC, Paige tempójával és saroktriplájával érte utol a vendégeket a Zalaegerszeg, ám Neuwirth és Drenovac tripláival tartotta magát az egyetemvárosi csapat. Ikpe szépségdíjas kosara után Keller Iván szerencsés hármasa következett, s mivel még Ona Embois betalált távolról, 27-20-ra vezetett a ZTE.

Sorra szedte a támadólepattanókat a vendég gárda, de Mócsán hármasának és Drenovac szép betörérésének is örülhetettek a kelet-magyarországi szimpatizánsok – a jelenlevő Keller-családtagok már kevésbé, mert Keller Iván kapott faultot menet közben. A vendégek szerb légiósa vitte hátán ekkor csapatát, a ZTE azonban tartotta 5-7 pontos előnyét. Mandics mester időt is kért, de a negyed végére 11 pontra növelte előnyét a ZTE, köszönhetően annak, hogy közelről sokkal jobban céloztak, mint a fáradtabbnak tűnő Debrecen.

49-38-ról folytatódott a játék, egy 6-0-s egerszegirohammal. Kevesen gondolták ekkor, hogy van még innen visszaút a vendégeknek, pedig… Williamson duplája, Drenovac triplája, majd Tadic pontjai után már Zollner mester is mérges lett, jöhetett is a fejmosás. Ideiglenesen sikerült rendezni a sorokat a hazaiaknak, de innentől már nem tudtak komolyabb előnyre szert tenni. Már kishíján „égett a ház”, amikor Ona Embo hármasa nyugtatta le rövid időre a hazai kedélyeket. 64-56-al zárult a harmadik negyed.

68-61-nél hosszabb időre befagyott az eredmény, majd ezt az 5-7 pontot tartotta egy darabig a ZTE. Az utolsó 3 perc azonban már csak a vendégekről szólt, akik egy pillanatra sem adták fel és utolsó energiatartalékaikat is előhúzva igyekeztek megfordítani az állást. Drenovac és Edwin gondoskodtak arról, hogy a hazai drukkerek szívrohamközeli állapotba kerüljenek, de ebben igencsak szorgoskodtak a zalai játékosok is, ugyanis sorra adták el a labdákat, illetve hagyták ki a helyzeteket… 75-74-nél volt még egy vendég esély: egypontos hazai előnynél Mócsán Bálint kezébe került a meccslabda, ám tempója kimaradt, a lecsorgó labdát begyűjtő Tristan Ikpet pedig nem véletlenül ölelgette hosszasan Tóth Ádám: a ZTE óriási izgalmak között jutott az elődöntőbe, bár cseppet sem kipihenten utazhat majd a bajnokság toronymagas esélyese, a Falco otthonába szombaton. A csapat és a szurkolók adrenalinszintje azonban az egekbe szökött, hiszen a tavalyi év után ismét négy közé jutott a Zalaegerszeg. A Debrecen minden elismerést megérdemel, a második félidőben sokkal jobban kosárlabdázott, ebben az időszakban remekül triplázott, s csak nüanszokon múlt, hogy nem győzött. Mint Andjelko Mandics elmondta, igyekszik majd motiválni játékosait arra, hogy az 5. helyet begyűjtsék a bajnokságban.

Fotó és tudósítás: Bálizs Zsuzsa

88 hozzászólás

88
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
25 Comment threads
63 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
32 Comment authors
VulcanoHoppácskaBorbély LajosbyjuhiSpiritbooster.DEB Recent comment authors
Borbély Lajos
Olvasó

Jár a nagy pacsi a csapatnak még akkor is, ha sokkal nehezebb lett a vártnál.
Ha azonban nem sikerül regenerálni hétvégére a fiúkat, csúnya zakó lesz.
Egy pihent ZTE azért tudna borsot törni a Falco orrá alá. Ebben az állapotban erre azonban nemigen lesz esély.
Nagyon szurkolok a “mi Kellerünknek”, Némethnek, Szalaynak is, hogy jól menjen nekik a játék és többet legyenek majd parketten.
Ps:
Jó a két “Kelleres” fotó.

Spiritbooster.DEB
Olvasó

Borzalom, hogy nem tudunk csapatot építeni Lovro-t meg Tadic nem Nb1 szint.. Amúgy úgy tudom , hogy Mocsán még lázas volt hétfön, nem tudom milyen állapotban volt most.. Nagy küzdelem volt.. HAJRÁ DEAC!!! ui: Drenovac azért van itt még mindig mert megkapja a fizut, szeretik, jól érzi magát a családjával nálunk.

oldschool
Olvasó

Írtatok sokan, sok mindent. Kicsit visszaugranék az időben 6 hónapot, kb… Kutyasz@r állapotban voltunk, futottunk a mezőny után és még csak fókuszban sem volt a rájátszás. Brutális fordulatot hozott szemléletben és hozzáállásban az edzőváltás és a légiós keret frissítése. Őszintén szólva – soha, de soha nem temettem saját csapatomat – de akkor el voltam keseredve. Most bent vagyunk a 4-ben… Nem bírózok, nem anyázok, én csak megköszönöm mindenkinek, aki tett érte pályán/öltözőben/lelátón/bárhol, hogy újra átélhetjük ezt! Megyünk Szombathelyre, aztán Ti jöttök ide, és mi megyünk újra. Ez a három alkalom biztos, részemről minden pillanatát élvezni fogom és ZTE fanatikusként kívánom,… Olvass tovább »

Adomás Le@urmár
Olvasó

Sima hátradőlős… Szerintem ezt a 10.fordulóban bárki aláírta volna, innentől jöhet a jutalomjáték, csak ne sérüljünk meg

Németh Róbert
Olvasó

Gratulálok.Szerintem ez nem volt kèrdès.
Szemèly szerint örülök, nem kell sokat utazni ès biztos jó hangulat lesz 3 vagy akár 5 meccsen.
Ès gratulálok a DEAC nak, szèpen helyt álltak.

Marillion
Olvasó

Én csak azon csodàlkozom hogy Drenovac még a DEAC-ban jàtszik! Mindkét csapat megérdemelte volna hogy a legjobb 4 be lépjen! Gratulàlok Zalaegerszegre! Ui. szóviràgok költemények oda és vissza kedveskedés szombattól a lelàtón garantàltan minimum 3 max. 5 alkalommal…

Born2Ball
Olvasó

Drenovac iszonyat túlértékelt játékos.
Amennyit hozzá ad egy csapat játékához, annyit el is vesz sajnos.

*Z*T*E*
Olvasó

Grat srácok
Innentől minden ajándék szerintem ebből a szezonból kihoztuk a maxot
Jatszhatunk a 3. helyért de reálisan nézve a 4. hely is óriási eredmény az egész szezont tekintetében

Zalaboy
Olvasó

Remélem jövőre egy intelligens irányítónk lesz, aki nem a statisztikát pumpálja. Már nagyon sokunk szemét böki Hicks játéka. Falco ellen legalább egy meccset kéne nyerni, aztán a Szolnok elleni bronzmeccsre kellene az energiákat fordítani. Reálisan, szerintem…

csakazete
Olvasó

Jövőre jó lenne egy Ubilla szintű irányító

zterulez
Olvasó

Ubilla kiemelkedő teljesítményű légiós volt a 15/16 és a 16/17-es szezonokban. Úgy adott sok gólpasszt, hogy mellette ponterős is volt és a posztjához képest sok lepattanót is szedett.

Skoty
Olvasó

Milyen statisztikát pumpált Hicks? A 8 pontját? Nem ez volt a legjobb meccse, de úgyérzem meg kell, hogy védjem. Összesen volt 8 rádobás kisérlete, ebből 3 ment be. 6 gólpassza volt, rajta kívül az egész csapatnak volt összesen 4. Az egész csapaton látszott, hogy fáradt, sorra hozták a rossz döntéseket. Miért kell mindig kikiáltani valakit közellenségnek, mert rá jött ki a befejezés? Senki nem akarta elvállalni a felelősséget, hát 5 másodperccel a vége előtt adjuk oda Hicksnek, majd csinál vele valamit.. Lehetne sorolni a neveket, hogy kinek volt szar meccse nálunk, de nem teszem, hanem örülök, hogy 4-be vagyunk és… Olvass tovább »

Zalaboy
Olvasó

Igen statot pumpál. Csak most nem jött be. 8/3 38 %-os teljesítmény. Meg az egész rájátszásban nem jött be. Olyan sértődött kisgyereket játszik mióta elment a cseh barom. Attól, hogy nem értünk egyet nem agyatlanozlak le. Ez téged minősít. A szurkoló szurkol, és bosszankodik is, és persze szid is ha kell. A jegyárért hadd tegyem már meg. Köszi.

Borbély Lajos
Olvasó

A debreceni meccs után írtam, hogy az az érzésem, hogy amikor felhozza a labdát, magára hagyja a csapat. Ez nagy eséllyel a fáradságnak tudható be. Azaz, nincs kinek passzolnia. Mit tud akkor csinálni?
Egyébként a VAL táblázaton valahol a 3-4 hely környékén van.
Soha ne legyen rosszabb irányítónk.

Zalaboy
Olvasó

Alapszakaszban valóban 5-ik VAL-os, a rájátszásban 18-adik…

Skoty
Olvasó

Akkor azt is tegyük hozzá, hogy gólpasszban a 4. helyen áll.

Xero
Olvasó

Mondjuk ennek lehet némi köze ahhoz, hogy most 3 naponta meccset kell játszani. Ideális esetben 23-24 percnél nem kellene egy ilyen játékosnak többet játszani, ő meg bőven 30 felett játszott az utóbbi két meccsen. Egyszerűen ezt a legmagasabb szinten nem lehet bírni.

Skoty
Olvasó

Aki a saját csapata játékosát ordibálva szidja a csarnokban meccsen vagy utána arra nem tudok mást mondani. Ha lett volna 12 hárompontos rádobása és abból 1 megy be (mint anno Mishulának) akkor mondhatnád, hogy önző volt, meg statot pumpál, de így nem. A betörések kellenek és van amikor nem megy be. Az előző Deac elleni hazain például kiemelkedőt védekezett a második félidőben Edwinen. El kell fogadni, hogy vannak egy játékosnak jobb és rosszabb meccsei. Pl. Ostojicnak tegnap szinte semmi nem akart sikerülni, de ki tudja lehet félig betegen vállalta a játékot. Azzal, hogy ordenáré módon szidod a saját játékosodat a… Olvass tovább »

Zalaboy
Olvasó

Azért ne keverj engem össze mással. Soha nem szidtam ordibálva a csarnokban a játékosokat. De a fórumokon azért kifejtem a véleményemet.

nazol
Olvasó

Az Alba ellen lesz a bronz meccsetek! 😀

Figura
Olvasó

Nagyon jól bírta a Deac, nem gondoltam volna. Ha nekik lett volna a hazai pálya előnye, szerintem elvérzünk…
Még a Keller család is kint volt, bár Ákos nem vitte túlzásba a szurkolást érthető okokból. Mondjuk azt se bánnám ha Ivánt nem marasztaljuk, lassan a legnagyobb kerékkötője a csapatnak..

Legalább nehezítsük meg a dolgukat..
Hajrá ZTE

heraklith
Olvasó

Nagyon fontos tagja a csapatnak Iván. Jövőre 4 légiós mellett még sokkal fontosabb lesz. Remélem hogy már aláírta a szerződést!

Figura
Olvasó

Pedig mostanában vállalni sem mer, egyszerűen nincs önbizalma, a bírok meg már kiismerték, hogy mindig dobja magát..

zterulez
Olvasó

Úgy tudom, hogy több helyre is csábítják. Egy jó playoff performansz pedig tovább növeli az ázsióját. Jövőre fontos láncszem lesz bárhova is megy és ez a menedzsere is tudja.

heraklith
Olvasó

Jó ajánlatot kell adni. Egyértelmű, hogy felmegy a hasonló magyar játékosok ára.
Mindenképp meg kell tartani, nem kérdés!

Figura
Olvasó

Akkor lehet nem egy meccset nézünk.
Tudása alapján halovány teljesítményt nyújt, lehet csak én hallom a nézőtérről a zrikát, de hozzátenni, azért rengeteget nem tesz hozzá, ahhoz képest, hogy nem egy ifistának szerződtettük. Bár lehet a légiósok is elnyomják, illetve ha jön a hiba egyből cseréli a mester. Mindegy is a véleményem, hogy szerintem sokkal több potenciál van benne, mint amit a meccseken nyújt, csak valahogy nem jön ki neki a lépés, a tudása abszolút meg van!

zterulez
Olvasó

A tavalyi rendszer jobban feküdt neki. Szerintem a Zollner játékstílusban már egész okés, viszont Ruzicka alatt nagyon sz@r volt.

csakazete
Olvasó

Na ezt kiszenvedtük… Majdnem elba…tuk. a lényeg hogy megvan!
Szombaton irány az arénába, és remélem addig nem edzenek csak pihennek a srácok! Nagyon elfáradt a csapat ebben a két hétben! Mindenesetre köszönjük fiúk!

Más:
Ami külön tetszett, az ahogy a DEAC játékosai (Tadic, Mócsán…) is sportszerűen pacsiztak a kis szurkoló gyerekekkel, és ahogy Keller Ákos bevállalta és beült szurkolni a testvérének, abszolút respect! Plusz kedvesen fotózkodott a fiatal gyerekekkel! Szép volt Ákos köszönjük! 🙂

Így kellene minden játékosnak hozzáállnia és akkor lehet több gyermek kapna kedvet ehhez a csodálatos sporthoz, ami aztán egyszer szép eredményeket hozhatna.

Csakajót
Olvasó

És ezt a Kellert “buzikeller”-rezi,meg autistázza jó pár társad. Úgy, hogy Keller van nálatok is. Gyönyörű….
Amikor ezt páran itt megírták, akkor megint minden Szombathelyi volt a hülye, a társaid meg a korrektek.
Hát ez van.
Ez csak 1 dolog a számtalan hasonló közül, amit az a pár zetés művel.
Nyugi, ugyanúgy fogjátok szidni Kellert. (lehet nem te).

csakazete
Olvasó

Az akkor a meccs heves reakciója volt, de nyilván Ákos is egy teljesen más viselkedést tanúsított akkor… Ezek a szidalmak hozzá tartoznak a kosárlabda legnagyobb derbijeihez… Lásd bárhol európában!
Ők pedig ettől motiváltabban, jobban játszanak, mint ma Csátaljai, akit előtte a bírók szanaszét szivattak. Ebből merített erőt és nagyon jól játszott!

Zalaboy
Olvasó

Azért amit itt Zegen lenyomott utoljára Ákos, nem kellett csodálkozni a buzizáson. Pacsizáskor mondtam is Ivánnak hogy kicsit nyugtassa le a tesót. Röhögött is rajta… 🙂

albc
Olvasó

Mivel autista. Önmaga is bevallotta már.

byjuhi
Olvasó

Találkoztál vele a kezelésen, ugye? Ha már sorstársak vagytok…

albc
Olvasó

Én nem vagyok az, úgyhogy az ilyet élőben.

Hoppácska
Olvasó

“Hazakullugó” 😀

albc
Olvasó

Az a perl.

Németh Róbert
Olvasó

Szerintem a testvèredèrd te is megtennèl mindent, èn is.

Vulcano
Olvasó

Ne reagáljatok a pedofilra.

albc
Olvasó

Ne magadból indulj ki.

zterulez
Olvasó

Az 1 pontos győzelem is győzelem. Gratulálok a továbbjutáshoz, és hogy a tavalyihoz hasonlóan idén is biztosan éremért játszhatunk!

Zombi
Olvasó

Gratulálok a csapatnak! Szerencsénk volt! Viszont amíg a bíráskodás ezen a színvonalon marad, addig kell is a szerencse! Ez a három gyökér….Fújtak mindent mindkét csapatnak. Viszont azért a faulthatárt mindkét csapatnál illene ugyanúgy meghúzni. Az öreg f@szkalapnak nagyon nem voltunk szinpatikusak! Bohócok!

Németh Róbert
Olvasó

Szerintem ez nem szerencse..
Már règ le kellett volna zárni.
Több van ebben a csapatban.

byjuhi
Olvasó

Én elhiszem, hogy ott a mérkőzés hevében minden bírói ítélet falsnak tűnt, de tv-ben nézve, ahol szinte mindent visszajátszanak abszolút nem lehet azt mondani, hogy a ZTE ellen fújtak volna, sőt….

pirosf
Olvasó

Grat Egerszegre!
Idén meglesz az a bronzérem!

lujo
Olvasó

Gratulálok a csapatnak!
Ízlelgessük, újra final 4!
Maximális elismerés a DEAC-nak, nem hittem volna, hogy így bírják a végéig. Férfias küzdelem volt, kezükben volt a labda.
A 3 rigó hozta a szokásos formáját.
Viszont nagyon kimerült a csapat, látszott az utolsó negyedben, rendre rossz döntéseket hoztak.
Jöhet a Falco, legalább sokat utazni nem kell. A teher nem a mi vállunkat nyomja
Előre az égi színekért!

Born2Ball
Olvasó

Azér majdnem elbalfaszkodta a Zte, mint tavaly a Körmend ellen…
Mondjuk a Deac talán erősebb, mint a tavalyi körmendi csapat, de akkor is.
Sokkal simábbra számítottam ennél.

Csakajót
Olvasó

Hát Mócsán, jó hogy voltál a zetének. 1/12 mezőnyből. Ez 8%.
Ha csak 16 %-kal dobsz,(ami azért nem egy egetverő teljesítmény), most négyben vagytok.
Nagyon gyenge meccs volt, biztos altatott a zete. 😀
Körmend – Paks meccs jóval színvonalasabb volt.

Zalaboy
Olvasó

Valóban gyenge színvonal volt, de azért ez a péntek-hétfő-szerda 500 km oda-vissza tempó betett volna bármelyik csapatnak. Remélem szombatig csak pihennek, különben nagy verést kapunk..

heraklith
Olvasó

Jár a gratuláció Debrecennek is, kemény ellenfél volt!
A zónára nem tudtunk reagálni és vissza is jöttek a meccsbe.
Innen már csak a jutalomjáték jön a zsoldos sereg ellen!

Soós Sándor
Olvasó

Ztebe ugyan annyi a saját nevelés….
Plusz Barac, Tiby és Potnak sem az első évük itt…

2lee14
Olvasó

Jaj ne játszd már magad.

Kosaras
Olvasó

Mócsán kezében maradt…Nem lennék a helyében.

Soós Sándor
Olvasó

Zollner igen remegett az utolsó időkérésnél…. Mócsán nem válogatott szintű játékos ma is meg látszott.

WestChampi
Olvasó

Körmenden jobbnak tűnt.

Born2Ball
Olvasó

Dobni tud, de azt extrán, még a mai teljesítménye ellenére is.
Viszont igen csak egydimenziós játékos.

ZTE ZOLI
Olvasó

Ez a Hicks egy nagyon önző játékos!

Milivoj
Olvasó

Gratulálok Egerszegre, felkészül a silverhelyi tökfilkó kc

2lee14
Olvasó

Kreatív vagy mint mindig.

albc
Olvasó

Inkább örülj hogy silverhelyezik, ez magasztalás hisz szaros bronzérmesek vagytok csak.

byjuhi
Olvasó

Olyan szaros bronzérmesezik akinek a csapata a kupa közelébe nem jut évek óta…néha már tényleg elgondolkodom, hogy te magadtól vagy ennyire hülye vagy olvasod valahol

albc
Olvasó

Nincs csapatom, szóval az, hogy ki a hülye az eldőlt.

Csakajót
Olvasó

Ja, az már régen eldőlt. Te köztük az első sorban vagy.

albc
Olvasó

Mondod te bukott sárga irigyként. Öngól.

Vulcano
Olvasó

Ő nem hülye, hanem egy pedofil korcs/fizetett megafon provokátor.

albc
Olvasó

Te össze vissza beszélsz több nickes gyáva fos. Meg lesz baszva a lányod, hamarosan jön a szezon vége. 😉

Hoppácska
Olvasó

“össze vissza beszélsz”…újabb csemege a magyar helyesírási szótárból. 😀

albc
Olvasó

Hibátlanul írtam ezt IS.

WestChampi
Olvasó

Mili én most nem lennék a helyedben. Kit fogsz jobban szarozni, minket vagy az Albát? Menni fog egyszerre két helyre figyelni?

Xero
Olvasó

Ez komoly meccs volt, megérte megnézni! 😀 Még ha nem is túl szép, de férfias küzdelem volt.. Gratulálok a Zte-nek a továbbjutáshoz! (Azért örülök, hogy végül nem kell Debrecenbe mennünk.)
Az okosabb csapat nyert. Szép volt a Deactól ez a feltámadás, nem gondoltam volna félidőben, hogy ilyen izgi lesz. Nem a végén ment el, hanem az első félidőben. Hihetetlen, hogy két negyedig tartott rájönni, hogy a csapdázás ellen mozogni kell és járatni a labdát..
Akkor szombaton folyt. köv. 😉

WestChampi
Olvasó

Zollner szereti ezt játszatni, az Albával müködött tavaly,(a klikkesedésig),csak mi tudtuk szétpasszolni ezt a típusú védelmet, mert így emberelőnybe tud kerülni egy játékosunk.
Remélem így fog folytatódni az elődöntő is..

Xero
Olvasó

Ellenünk ezt az Alba is próbálta idén.. 1-2x, aztán kiderült, hogy nem működik. De szerintem ez nem csak nekünk megoldható feladat.. Igazából mihelyst a Deac is rájött, hogy mit kell csinálni, már nekik se okozott gondot. Csak ki hitte, hogy ez egy félideig tart..? 😀

gabor77
Olvasó

Egy labdás lett a vége így még tökéletesebb a győzelem 🙂 🙂 🙂

SárgaPárna
Olvasó

Az idei bajnokság színvonaláról mindent elmond, hogy egy ilyen szar csapat a legjobb négybe jut.

gabor77
Olvasó

Ilyen szar csapattól szoptatok buzika

ZTE ZOLI
Olvasó

Tökfilkoról beszélsz?

gabor77
Olvasó

Amiről a Heraklith

heraklith
Olvasó

Az mekkora volt, ahogy ez a szar csapat megalázta a kirakatcsapatot, igaz hugyos?
Két hétig hunyászkodtál.

Csakajót
Olvasó

20-1 Után, egy Falconak tét nélkül meccs?
Legalább ilyen szerencsés meccs után kussolnál. Megalázva a zete volt minden playoutos csapat részéről IS.

albc
Olvasó

Tét nélküli? Akkor még nem voltatok alapszakasz elsők.

Csakajót
Olvasó

Minden hátralévő meccset bukhattuk volna, a 2.-nak meg mindet nyerni kellett volna. Tehát tét nélküli, meg is látszott.
Nagyon sok a Ha…ha..
Pl. focinál 12 ponttal vezet az első, van hátra 4 forduló, a 2.-nak meg van 12 pont hátránya… ez csak nálad nem dőlt el.
Vergődj csak te hontalan.

heraklith
Olvasó

Vért izzadt, csúszott mászott a kirakatcsapat. Az egész meccset végigreklamálták, Keller konkrétan idegösszeroppanást kapott, de így sem volt esélyük. Feltörölte a szar ZTE az utolsó lehelletükig küzdő celebekkel a parkettát.

albc
Olvasó

Nem én vagyok hazaáruló mint te.

Vulcano
Olvasó

Ne reagáljatok a pedofil korcs/fizetett megafon provokátorra.

albc
Olvasó

Ha fizetnének a tény megírasáért már gazdag lennék. Mikor fogsz lefogyni? 😀

Hoppácska
Olvasó

“megírasáért”…ehhez mindig mellékelendő egy értelmező kéziszótár. 😀

albc
Olvasó

Neked, mert geci buta vagy.

WestChampi
Olvasó

Á, én tudtam lesz még meglepi, mikor Jenő mondta ez eldőlt! 😀

Csóri Mócsánt sajnáltam a végén.

lujo
Olvasó

És tényleg, amikor Jenő valamire ezt mondja, feltámad a másik csapat. Igaz ez focira is.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés