Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

MVM-OSE Lions – Egis Körmend

Hazai pályán javítana az Oroszlány.

MVM-OSE Lions - Egis Körmend

Alsóházi rájátszás, 5. forduló
Oroszlány, Krajnyik „Akác” András Sportcsarnok, szombat 18:00
Játékvezetők: Földházi Tamás Péter, dr. Mészáros Balázs, Pozsonyi László (HOFFMANN Gergely)

MVM-OSE Lions: Riddley - Balsay - Gholston - Stevenson - Polutak

Egis Körmend: Basic - Morgan - Takács - Konate - Tolbert III

Az alsóházi rájátszás 5. fordulójában az OSE a Körmendet fogadja. Az OSE vereségből, míg a Körmend egy nagyon fontos győzelemből érkezik a találkozóra.

Váradi Kornél, MVM-OSE Lions: “Eddig nem azt a teljesítményt nyújtottuk a playoutban, amit magunktól elvártunk, így mindenképp szeretnénk visszatérni a helyes útra és újabb győzelmeket szerezni. Nagyon nehéz mérkőzés előtt állunk, a Körmend egy nagyon kemény ellenfél. Hazai pályán maximális koncentráció és hatalmas energia kell ahhoz, hogy győzni tudjunk ellenük. Nem szolgáltunk rá, de ezekben a nehéz időkben még nagyobb szükségünk van a szurkolóink támogatására, hogy minél hamarabb újra sikeresek lehessünk!”

Kocsis Tamás, Egis Körmend: “Örülök, hogy sikerült a Paks ellen nyernünk, hiszen nagyon nehéz meccs volt egy erős csapat ellen. Az eddigi tapasztalatok alapján úgy gondolom, hogy az alsóházi rájátszásban az nyer, akinek nagyobb az akarata, jobban koncentrál és jobban motivált ellenfelénél. Szeretném, ha Oroszlányban is azt az arcunkat mutatnánk, mint Körmenden az első három negyedben, mert akkor figyelmesen és jól játszottunk. Azért utazunk idegenbe, hogy még közelebb kerüljünk ahhoz, hogy megőrizzük az A csoportos tagságunkat!”

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés