Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Szakmai indok miatt nem rendezik más időpontban a Falco – ZTE párharc első mérkőzését

Közleményt adtak ki a kék-fehérek.:

:

A Zalakerámia ZTE KK a Falco KC Szombathely együttesével száll harca az elődöntőben a fináléba kerülésért.

A párharc nyitányának hivatalos dátuma május 3. szerda, ugyanaz a nap, amikor a ZTE FC labdarúgó csapata a MOL Magyar Kupában a Budafok ellen szeretné megszerezni történetének első kupagyőzelmét.

A ZTE, annak érdekében, hogy az egerszegi drukkerek mindkét mérkőzésen, a helyszínen bíztassák kedvenceiket és a két mérkőzés ne ütközzön egymással, kéréssel fordult a szombathelyiekhez, hogy Falco KC Szombathely-Zalakerámia ZTE KK elődöntő első mérkőzését egy nappal korábban, kedden rendezzék meg.

A Falco KC ebbe nem tudott belemenni, hiszen U20-as együttesük bejutott a nyolcas fináléba. Ami ezen a héten csütörtöktől vasárnapig zajlik, és több olyan fiatal szerepel csapatukban, akik az U23-as szabálynak megfelelően rendszeresen pályára lépnek a felnőtt együttes mérkőzésein. A keddi nyitány miatt egy nap maradt volna az érintett fiatal játékosokkal a közös készülődésre, emiatt a Falco KC nem ment bele az időpont módosításába. Az egy nappal későbbi, vagyis május 4.-i kezdés pedig nem lett volna kivitelezhető, miután a televíziós közvetítés miatt kötött volt a szombati találkozó (május 6., 17.15) időpontja – írja a kék-fehérek honlapja.

Klubunk, a sportszerűséget is szem előtt tartva elfogadta ezt a döntést. Fordított esetben, a szakmai indokokat figyelembe véve, mi is így döntöttünk volna

– tájékoztatta honlapunkat Török Róbert, a ZTE KK Kft. ügyvezetője.

HIRDETÉS

36 hozzászólás

36
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
17 Comment threads
19 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
25 Comment authors
MendezKék-FehérDudiO1G2lee14 Recent comment authors
Kék-Fehér
Olvasó

Gusztustalan kis filkó. Nem csalódtunk bennetek.

Mendez
Olvasó

🦇🦇🦇🦇🤡🤡🤡🤡🤡

Vas-ember
Olvasó

Nem értem, hogy ki miért mérges…. A ZTE tök sportszerűen reagált. “mi is így döntöttünk volna”. És tényleg kíváncsi lennék, hogy vajon felmerült-e a foci döntő időpont megváltoztatása valakiben? Mondjuk ha a Haladás lenne, akkor szarban lennék… de az azért nem mostanában lesz, úgyhogy addig irígylem a Zalaegerszegiek problémáit.

Vadkakas
Olvasó

Először is full respect Egerszegre, hogy a top2 legnépszerűbb sportágban vitézkednek (döntő, döntőbe jutás, stb) a város csapatai. Mindkettő nagy eredmény.
A színvonalat tekintve a kosárlabda fényévekre van a magyar foci(nak csúfolt) kupától/bajnokságtól szóval, ha szabad mondanom akkor ne búsuljatok, hogy választani kellett, mert a magyar kupa foci döntő az valami szánalom lesz (sztem).

*Z*T*E*
Olvasó

Hát ez egy ritka szánalmas kifogás… Ennek tudatában nem is értem hogy lehet így Playoff menetrendet készíteni hiszen a 4. és 5. meccs között csak 1 nap van… Szegény 23év alatti játékos hogy fog tudni felkészülni az 5. meccsre?

zterulez
Olvasó

Az utolsó mondat egy üzenet a jövőre nézve.

royalka
Olvasó

Vicc, hogy egy ilyen semmiségből is ügyet lehet kreálni. Adott a két meccs időpontja, ennyi. Felnőtt emberek vagyunk ( sajnos nem mindenki) el fogjuk tudni dönteni, hogy melyik meccsre megyünk. A mi szezonunk egy csoda,minden meccs ajándék már innen. Ennek kell örülni, nem itt civakodni, mind a gyerekek. Csak a ZTE!

Dudi
Olvasó

👍

heraklith
Olvasó

Vicces ahogy a böszme hugyos meg néhány hasonló szintén leledző szombathelyi egyből jön a Sopron meccsel kapcsoltan felmerült halasztással, csak a 2 esetet még csak össze sem lehet hasonlítani. – Senki nem tudja itt, hogy a Sopron egyáltalán megkereste-e a Zetét. – Ha meg is kereste, akkor 2 munkanappal egy olyan meccs előtt, amire már jegyeket adtak el. A ZTE több mint egy héttel a meccs előtt kereste meg a falkót. Abban a pillanatban, ahogy az idöpontok nyilvánosak lettek. – Ha a Sopron megkereste a Zetét, akkor akkor csak azután miután kiderült hogy játszik a négyes döntőben, holott már jóval… Olvass tovább »

SárgaPárna
Olvasó

Szánalmas vagy!

heraklith
Olvasó

Nyomós érvek hugyos. Ennyire vagy nulla.

Noname
Olvasó

Meg úgysem jársz kosár meccsre sem😀😀

Noname
Olvasó

Annyira vagy képben, hogy a hugyosokat sem tudod kik😀😀

p.borisz
Olvasó

Mondjuk azt tudjuk, hogy a barlangban neked mindegy…maradj is ott, felesleges felfelé gondolkodnod, úgysem megy az neked…🦇🦇🦇🤡🤡🤡

2lee14
Olvasó

Mondjuk az utóbbi hetek írásaiból az is kiderült hogy a kosárlabda is hidegen hagy🤣

O1G
Olvasó

Nyilván teljesen más a 2 szitu, mert Sövegjártó az egyetlen játékos, aki játszik mindkét csapatban érdemlegesen. Tehát amúgy belemehettek volna, de abban meg hasonló (és korrektül mondta Török Robi, hogy ők se mentek volna bele), hogy ez a bajnokság megnyeréséről szól és nem a máltai szeretetszolgálat. Miért vállalná be a falco, hogy a Zete közönsége előtt játszhasson 😀 Mit nyernek vele? Hülyék lennének…

bbzte
Olvasó

Volt egy kérés….amire volt egy válasz. Aki kért, a választ elfogadta, és erről korrekten nyilatkozott is……szóval NINCS ügy. Erre itt a többség….fikázódik. De kérdem: miért?

Noname
Olvasó

Ami érdekes, hogy nagy részük körmendi!
Ismét nagy lett az arc😀

Rózsabimbó
Olvasó

Csak!

Pedagógus
Olvasó

Mkosz…még egy szuperkupát nem akartok kitalálni gyors erre az 1 hét szünetre?

szombathelyiasszonykorus
Olvasó

Valami jobb indokkal is előállhattatok volna🤣

p.borisz
Olvasó

Nézzük csak… Nem halasztunk… Remélem megfelel.A Sopronnak nem volt ellenvetése…😁

szombathelyiasszonykorus
Olvasó

Látod! Még ez is jobb indok lett volna😂

p.borisz
Olvasó

Ez a karma…🤣🤣🤣

gondnok
Olvasó

Szeretnék gratulálni azoknak,akik megfejtették ezt a versenynaptárat,a rájátszás kellős közepén több mint egy hét szünet,közben pedig U20🫠

Baszketboll
Olvasó

Így van. Szintén csak pontosítás végett: ez senkinek nem jó, nem “csak” a felnőtt A csoportos csapatoknak. Ugyanis 27-28-29 u20-as döntő, 30-1 egyetemi bajnoki döntő, rá egy napra a fiatal átbuszozza az országot egy A csoportos meccsért, majd vissza buszozik éjszaka, hogy másnap lejátsza a felnőtt piros playoff helyosztót. Ezután van egy nap pihije, majd megint A csoport és rá egy napra megint utazás a piros csoportos visszavágóra. Azaz 11 nap alatt lesz 9 meccsük. Plusz több, mint 1000 kilométer utazás. Csak azért írtam le, hogy ez az infó is meglegyen Nektek. Sajnálni nem kell őket, szeressék a játékot. De… Olvass tovább »

Xero
Olvasó

Hát nem kellett sokáig várni, hogy visszaüssön a “nem halasztunk” hozzáállás..

Knézy Ernő
Olvasó

Május 6-án Történelmet ír a királyi tv.
Írjátok be a naptárba!

Motoros
Olvasó

Vicc ez a tökfilkóóóó🤣.
Pont az U.20asok a meghatározó szerepet betöltő játékosok😁.
Remélem George arcára fagy majd a mosoly….
Ritka sportszerűtlen bagázs🤡🤡🤡🤡.

Ez Silverhely🤡🤡🤡🤡

SárgaPárna
Olvasó

Te faszkalap! Ti a kupadöntő után belementetek? Pedig három hete pihentetek, mert szabadnaposak voltatok az idei kupán….

SzhelY
Olvasó

faszkalap a faszkalapnak,te magaddal vitatkozol fürdőskurva fotelnyuszi

Dudi
Olvasó

Motoros! Valójában a Te véleményedre vártunk!!!😉
…………

Baszketboll
Olvasó

Nem megkérdőjelezve/vélemènyt nyílvánítva az esettel kapcsolatban, hanem csak a pontosítás végett: az u20-as döntő szombatig tart.

SárgaPárna
Olvasó

Azok után, hogy a ZTE indok nélkül nem ment bele a Sopron meccs halasztásába a kupadöntő miatt, a ZTE szurkolók pedig egy sort hisztiztek, hogy ezt miként képzelik egyáltalán a kuparésztvevők, már a kéréshez magához is pofa kellett….

SzhelY
Olvasó

ahhoz is ,hogy levegőt veszel

Hmafino1
Olvasó

Most kivételesen igaza van párnának!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés