Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Naturtex-SZTE-Szedeák – OSE Lions

Először játszik a bajnokságban mérkőzést a Szeged.

Naturtex-SZTE-Szedeák - OSE Lions

Bajnokság, 2. forduló
Szeged, Városi Sportcsarnok, szerda, 18:00
V.: Kapitány G., Söjtöry T., Balogh Gy.

Szeged: Kerpel-Fronius G. - Govens - Brown - Dzeletovics - Dickey.

OSE: Anderson-Abell-Bailey-Kucsora-Hayes.

A második fordulóban játszik először mérkőzést a Naturtex-SZTE-Szedeák az OSE Lions ellen, akik túl vannak már az első meccsükön, melyet meg is nyertek. A rangadóról a hazai oldalról Szrecsko Szekulovics nyilatkozott, míg a vendégektől Sebastjan Krasovec beszélt.

Szrecsko Szekulovics, a Naturtex-SZTE-Szedeák vezetőedzője: Az első mérkőzésünket örömünkre itthon játsszuk a szurkolóink előtt. Sajnos sérült játékosaink vannak, remélem, minél előbb tudnak újra edzeni, játszani. Az OSE egy fiatalos, gyors és dinamikus csapat. A Sopronnal játszott mérkőzésük jól tükrözi, milyen jó ez a fiatalos oroszlányi együttes és hogy meglepetést is tudnak okozni. Van pár meghatározó játékosuk, akikre oda kell majd figyelni. Minden tiszteletem a Sopron elleni győzelmükért, szoros mérkőzésre számítunk.

Sebastjan Krasovec, az OSE Lions vezetőedzője: A Szegeddel fogjuk játszani a következő mérkőzésünket. Tapasztalt játékosaik vannak, mint például Govens, de emellett egy fiatalos, dinamikus csapatról beszélünk. Idén erősebb, jobb Szegedet fogunk látni, mint a tavalyi szezonban. Szerencsére holnap teljes kerettel tudunk kiállni, mivel mindenki egészséges. A felkészülésünk jó szerintem, ezt igazolhatjuk a szombati győzelmünkkel is, de továbbra is mindent beleadunk; és minél jobban készülünk a rangadókra. Szoros mérkőzésre számítunk.

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
balldontlie Recent comment authors
balldontlie
Olvasó

Kedves Szurkolóink!

Sajnálattal értesítünk Titeket, hogy egyik játékosunk tegnap estére belázasodott, ezért a mai Szeged elleni meccs elhalasztását kértük. Jelenleg folyamatban van a játékos tesztelése, a továbbiakról később tájékoztatunk Titeket.
Köszönjük megértéseteket!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés