Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

MVM-OSE Lions – Sopron KC

A Sopronnál már csak a helyezés a kérdés, a rájátszás biztos.

MVM-OSE Lions - Sopron KC

Bajnokság, 26. forduló
Oroszlány, Krajnyik „Akác” András Sportcsarnok, szombat 18:00
Játékvezetők: Benczur Tamás, Ádám József, Földesi Ádám (Dernei Gábor)

MVM-OSE Lions: Ruják - Balsay - Gholston - Stevenson - Polutak.

Sopron KC: Nichols - Meszlényi - Griffin - Sitku - Molnár.

A bajnokság utolsó, 26. fordulójához érkeztek a csapatok, az OSE a Sopront fogadja. Az Oroszlány még hatalmas küzdelemben van a nyolcba kerülésért, míg a Sopron már biztosan rájátszás-résztvevő.

Váradi Kornél, MVM-OSE Lions: “Nagyon fizikális és kemény mérkőzésre számítok, csakúgy, mint múlt héten a Paks ellen. A győzelem megszerzéséhez a tudásunk legjavát kell adni, ehhez természetesen a jó védekezésünknek is társulnia kell. Fontos lesz, hogy a saját ritmusunkban tudjunk kosárlabdázni. Egyelőre semmi mással nem foglalkoztunk, hiszen a folytatásra csak a találkozó után kapunk választ. Az elmúlt fordulókban is mellettünk álltak a szurkolóink, így a fantasztikus buzdításukra most is számítunk.”

Gasper Potocnik, Sopron KC: “A legfontosabb, hogy mi már biztosan ott leszünk a rájátszásban. Rengeteg problémával küzdünk, kisebb-és nagyobb sérülések hátráltatnak minket. Mindent meg fogunk tenni, hogy a megfelelő rehabilitációval segítsük a játékosaink felépülését, hiszen a célunk az, hogy a play-off-ra mindenki egészséges legyen. Pontosan tudjuk, hogy ez az utolsó forduló mennyire fontos a legtöbb csapatnak, és szeretnék ehhez méltóan játszani, illetve a legjobb módon lezárni az alapszakaszt. Az utóbbi időben jó formában van az OSE, nekik ez egy élet-halál mérkőzés lesz, hazai pályán, teli csarnokban léphetnek ellenünk pályára. Ez egy jó teszt lesz nekünk, hiszen egy másik rotációval tudunk játszani, és nagyobb felelősséget kell vállalni a padról beszálló játékosoknak is. Meglátjuk, hogy hogyan működünk így együtt csapatként. A győzelemért utazunk Oroszlányba, de egy nagyon nehéz mérkőzés lesz.”

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
szurkolóSopronKCfanRedbleck88 Recent comment authors
Redbleck88
Olvasó

Hát akkor itt a nagy lehetőség! Ki gondolta volna két hónappal ezelőtt hogy még a nyolc közé is bejuthatunk! Amióta Kornél lett az edző azóta a játékosokból csapat lett akik nem az egyéni statisztikákra hajtanak hanem a csapat szekerét tolják előre! Legyen teltház és fantasztikus hangulat mert mindenki éhes a sikerre! Csak a Bányász Hajrá OSE!

SopronKCfan
Olvasó

Nyerni fogtok. Valószínű Mathis, Gill, Sidibe off. Szóval meg se kell annyira erőltetni magatokat.

szurkoló
Olvasó

Redbeck88 lehet kicsit tévedsz Bujukliev Georgi az ész nem a Kornél.
Hajrá OSE !

Redbleck88
Olvasó

Ha ő az ész az sem baj egy a lényeg hogy a mi stábunkat erősíti! Akkor jövöre meg is van az edző!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés