Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Duna Aszfalt-DTKH-Kecskemét – Sopron KC

Fontos mérkőzés következik a rájátszás szempontjából.

Duna Aszfalt-DTKH-Kecskemét - Sopron KC

Bajnokság, 25. forduló
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok, péntek 18:00.
Játékvezetők: Cziffra Csaba Zsolt, Tóth Cecília, Sörlei Attila (Bognár Tibor)

Kecskemét: Townes - Ivkovic - Klobucar - Dramicsanin - Karahodzsics.

Sopron: Joseph - Jones - Valerio-Bodon - Banett - Durham.

Az alapszakasz utolsó előtti fordulójában a rájátszás szempontjából fontos mérkőzést rendeznek Kecskeméten, amikor a KTE a Sopront fogadja. A két csapat decemberi összecsapásán az SKC nyert 83-70-re.

Forray Gábor, Duna Aszfalt-DTKH-Kecskemét: Egy nagyon kemény mérkőzésre számítok. A Sopron egy kreatív csapat, és ha hagyják őket a saját stílusukban játszani, akkor képesek megszórni ellenfelüket. Ezt a saját bőrünkön is megtapasztalhattuk decemberben. Kihasználták a rövidzárlatunkat, és az ott kialakított különbséget tartották a lefújásig. Három kiváló légiósuk van hátvéd poszton, és a magasembereik, Barnett és Durham is mozgékonyak. A fiatal magyarok között Valerio Bodon kiemelendő, nagyon jó szezonja van, fekszik neki a Sopron futós stílusa. Mi akkor tudunk eredményesek lenni ellenük, ha a visszarendeződés a megbeszéltek szerint lesz végrehajtva, és lassítani tudjuk a támadásaikat, ezt egyébként az utóbbi meccseken már jól csináltuk. Szeretnénk győzelemmel megörvendezteti a szurkolóinkat.

Kosztasz Flevarakisz, Sopron KC: Egy jó szerkezetű, erős kerettel rendelkező csapathoz látogatunk, amelynek gerince évek óta együtt van, ugyanabban a rendszerben játszik nagyon hatékonyan. Az összeszokott Wittmann-Dramicanin-Karahodzic „tengelyhez” még olyan jól dobó játékosok csatlakoztak, mint Borisov, Klobucar, vagy az amerikai irányító Townes, és mindannyian jól illeszkednek a rendszerbe, ráadásul fiataljaik közötti is vannak tehetséges, veszélyes játékosok. Nem szabad engedni, hogy az összeszokott kecskemétiek a saját játékukat tudják játszani, kulcskérdés, hogy jó dobóik ne kaphassák el a fonalat. Lepattanózásban nagyon erősek, erre különösen oda kell figyelni. A szervezett védekezés mellett meg kell próbálni nekünk megszabni a játék ritmusát, támadásban a saját játékunkat játszani, járatva a labdát.”

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
ZeteszivZezekosarakEkpamagister_officiorum Recent comment authors
Zezekosarak
Olvasó

Tényleg jó lenne egy Zete-Sopron párharc. Hajrá SKC, hajrá Zete! Hihetetlen, hogy a 2 pénteki meccs közül egyet sem bír közvetíteni a tévé. Az idejében Szeged kézilabda tévéje lesz a Sport1-en. Kell a pénz lóvéra, mi? #MindigFos

Ekpa
Olvasó

Hajrá Sopron! Gyerünk fiúk, menjünk az 5. helyért, jó lenne a ZTE-vel játszani a négybe jutásért! Ahhoz viszont muszáj ma nyerni

Zetesziv
Olvasó

És mi lesz ha a ZTE harmadik lesz?Mert erre több az esély szerintem.

magister_officiorum
Olvasó

Győzni fogunk! Hajrá SKC!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés