Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

DEAC – Szolnoki Olajbányász

Idegenben zárná le a párharcot a Szolnok.

DEAC - Szolnoki Olajbányász

Helyosztó, 5-6-ik helyért, 2. mérkőzés
Debrecen, Oláh Gábor utcai sportcsarnok, péntek 18:00.

Debrecen: Govens - Polyák - Németh - Drenovac - Tóth

Szolnok: Durham - Lukács - Gavin - Révész - Szubotics

Andjelko Mandics, DEAC: Természetesen az a célunk, hogy visszavigyük a szériát Szolnokra. Az első mérkőzésen nagyon rosszul kezdtünk, ziccereket hibáztunk, labdákat adtunk el és rosszul védekeztünk. A keretünk nem lett nagyobb erre a meccsre, nehéz dolgunk lesz, a Szolnok megmutatta, hogy jó csapat kedden is. Ami pozitívum, hogy a fiatalok jól szálltak be a mérkőzésbe, most is sok lehetőséget fognak kapni, bízom benne, hogy ismét élni fognak vele.

Szarvas Gábor, Szolnoki Olajbányász: A legfontosabb az, hogy az elért motiváltságot ne csak fenntartsuk, de emeljünk is rajta, annak érdekében, hogy megszerezzük az idény utolsó győzelmét. Minden játékosom átérzi az ötödik hely fontosságát, keményen dolgoznak az edzéseken. Kielemeztük az első mérkőzést, szeretnénk kijavítani a hibáinkat ahhoz, hogy idegenben is sikeresek legyünk. A stratégiánk hasonló lesz, mint kedden, fontos lesz Govens, Drenovac és Tóth Ádám limitálása. Kemény mérkőzés lesz ez, biztos vagyok benne, hogy a Debrecen mindent meg fog tenni, hogy Polyák és Tóth győzelemmel búcsúzzon hazai pályán, de a célunk az, hogy a párharc ne térjen vissza Szolnokra, ezért mindent meg fogunk tenni.

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Mamika55BaszketbollEwing Recent comment authors
Mamika55
Olvasó

Az igaz, hogy Szolnok nyerte a mérkőzést, de az erkölcsi siker mindenképp a DEAC-é, ugyanis a négy negyed alatt folyamatosan emelték a fiatalok számát a csapatban. A 2., 3. negyedben mindig 2-3 fiatal játszott. Még a 4. negyedet teljes egészében az U20-as fiatalok játszották végig és a 12-es hátrányból 3 pontot ledolgoztak úgy, hogy az olaj egész végig a legjobb összeállításában játszott és csak a mérkőzés lefújása előtt 55 másodperccel merte beküldeni a fiataljait. A közönség hatalmas tapssal és lelkesedéssel ünnepelte a fiatalok jó játékát.

Baszketboll
Olvasó

DEAC kezdőben ki az a Németh? Talán Kovács?😂

Ewing
Olvasó

Szóval, a Szolnok jó csapat kedden is?? Értem 😀

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés