Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Csirke Ferenc újra Pécsen lehet edző?

Új kihívások elé nézhet a szakember.

  •   :

:

A BB1.hu információi szerint edzőváltásra szánja el magát a női élvonalban szereplő PEAC-Pécs együttese. Úgy tudjuk, Meszlényi Róbert helyére az egyik legesélyesebb jelölt Csirke Ferenc.

A 3×3-as férfi válogatott szövetségi kapitányaként is dolgozó Csirke Ferenc 2011-től 2019 decemberéig irányította a Pécsi VSK A-csoportos férfi együttesét.

fotó: pvsk-panthers.hu

  •   
11 hozzászólás

11
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
PvskpanthersFalcokc99ipasopKovacslizapanna Recent comment authors
ipasop
Olvasó

Biztos akad majd olyan lány aki csinál neki majd egy jó frizut.

ipasop
Olvasó

Csirke Ferenc a nép fia! Annyit sírt ,annyit panaszkodott az elmúlt fél évben mint Magdi anyus 10 év alatt a Barátok Közt-ben.Persze hogy nem alkalmazza senki a férfiaknál kinek hiányzik egy olyan ember aki azokat szidja mindenhol ,akik kenyeret adtak neki éveken keresztül.

SárgaPárna
Olvasó

Csirke jó edző, sajnálom, hogy nem férfi vonalon kapott munkát…

vasvilla
Olvasó

Csirke megbukott férfi vonalon, egyenes út vezet a női langyos vízbe. Pechjére Rátgéber nem olyan elnéző és szolidáris, mint a Vasút vezetői voltak Ferivel szemben. Azt a hisztit amit éveken át Csirke művelt azt hónap után nem fogja tolerálni.

lizapanna
Olvasó

Tényleg érdekelne, hogy honnan vannak ezek a belső információid, nekünk sajnos csak az van, amit a mérkőzéseken láttunk…8 év alatt legjobb 8-ba vezetni egy csapatot (gondolom, pontosan ismered a költségvetést is), kivívni a város szeretetét, tiszteletét (kivéve a Gyevi bírót), beszélj bukott edzőről. Persze idén jó társaságban van, Kecskemét, Kaposvár….csak ott valószínűleg sokkal elnézőbb a vezetőség. Ja, vagy nem hisztis az edző….
Legalább 1 mérkőzésnyi esélyt adj neki,hátha felforrósítja a langyos vizet, amúgy meg némi tisztelet a női csapatok edzőinek is jár. Szerintem.

vasvilla
Olvasó

Feri, akkor összegezzük: Az utolsó két évben akkora volt a budget, amivel bárki, ismétlem BÁRKI bement volna az 5-be. Nem beszélve a hatalmas mákról, hogy jóformán az ellenfeleinknél minden játékos lesérült. Nem értem hogy jön ide a Kaposvár, Kecskemét? Azt gondolta az ember hogy jobban van a paranoiád, de nem. Sajnos nem. Kicsit több tiszteletet érdemelne tőled a PVSK és azok az emberek akik téged felemeltek a mislenyi porból és kiálltak ,kitartottak melletted hosszú éveken át, akkor is mikor máshol már régen páros lábbal kirúgtak volna. Senki nem buktatott meg ,elárulom! Saját magad buktattad meg magadat és ha így folytatod… Olvass tovább »

lizapanna
Olvasó

Kedves Vasvilla, nagyon szívesen felvállalom a nevemet, arcomat, így meghívom egy személyes beszélgetésre, hogy lássa, NEM VAGYOK FERI! Remélem, Ön is kiszáll az álarc mögül, és sikerül tisztázni a gondokat. Tudom, a vírus ellene van a személyes kontaktoknak, de nekem a 2 méteres távolság is megfelel.

Falcokc99
Olvasó

Ne etesd a trollt!!!

Pvskpanthers
Olvasó

sok időbe telt de csak Kiderült ki vagy F.Gábor

Kovacs
Olvasó

Volt a csapatának egy rosszabb szériája, melynek végén, ha jól emlékszem a Falco-tól kaptak ki. Ezután menesztették. Szerintem várhattak volna ezzel, mert nem annak a meccsnek kellett volna mérvadónak lennie. Megbukott edző? Vagy inkább megbuktatott???

Tonymontana
Vendég
Tonymontana

Érthető, Meszlényi nem sok vizet zavart

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés