Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Atomerőmű SE – Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét

Hazai pályán szakítaná meg rossz sorozatát a Paks.

Atomerőmű SE - Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét

Bajnokság, 26. forduló
Paks, Atomerőmű Sportegyesület Sportcsarnok, szombat 18:00.
Játékvezetők: Makrai Márton, Minár László Balázs, Jankovics Viktor Zsolt (Téczely Tamás)

Paks: Ihring - Clarance - Géringer - Nicholson - Knowles.

Kecskemét: Sinik - Bouges - Ivkovic - Lukovics - Karahodzsics.

A bajnokság 26. fordulójában, a Paks a Kecskemétet fogadja. Annak ellenére, hogy egyik csapat sem juthat már rájátszásba nagyon fontos ez a mérkőzés, az alsóházi helyezkedés szemponjából.

Sebastjan Krasovec, Atomerőmű SE: Nehéz heteken vannak mögöttünk, teljesen elvesztettük a ritmusunkat a válogatott szünet után. Nem álltunk össze a változtatásunk után, most ez a feladatunk a play-outig. A Kecskemét egy nagyon tapasztalt csapat, sok okos játékosuk van, rendszerben, igazi csapatkosárlabdát képviselnek. A kulcs az lesz, hogy megakadályozzuk azt, hogy ritmusba kerüljenek, mert a Kaposvár ellen is megmutatták, hogy jó csapatuk van. Maximális koncentráció és energia kell a sikerhez, remélhetőleg hazai pályán sikerül egy kis momentumot szereznünk az alsóházi rájátszás előtt.

Sztojan Ivkovics, Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét: A paksi meccs azért is fontos, mert ha nyerünk, akkor sikerül a csapattal 50%-os teljesítménnyel zárni, amióta én vettem át az irányítást. Ebben a kiélezett bajnokságban szerintem ez sikernek könyvelhető el. Ezt követően már egy új bajnokság veszi kezdetét. Jól kell játszani, mert nincs biztonságban az sem, aki a 9. helyről vág bele.  Nekem személyesen nincs tapasztalatom a playouttal kapcsolatban, de emlékszem a korábbi évek bajnokságaira, mikor elküldtek elől végző csapatok külföldi játékosokat, és utána szerencse is kellett számukra a bennmaradáshoz. Ezt is ki kell most próbálni. Amióta Magyarországon vagyok, azóta mindig playoffban kosárlabdáztam, edzősködtem. Egyszer játszottunk B-ligát a Kecskeméttel. Megnyertük a bajnokságot és a Hepp Kupát is. Az is egy hasznos tapasztalat volt az embernek. Szombaton a Paks ellen egy jó meccset szeretnénk játszani. Vasárnap pedig már azonnal kezdjük a felkészülést a playoutra. Szurkolóink támogatására számítunk most is természetesen.

HIRDETÉS
2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Gabaj főtörzsCenter Recent comment authors
Gabaj főtörzs
Olvasó

Gulyás! Át kellene adnod a kormányt! Hozzáértés hiánya egy nagyon rossz stílussal párosul részedről. Senki nem akar egy ilyen paraszt “főnököt”.

Center
Olvasó

Ami az edzői interjúkból kimaradt:

Krasovec mester: “Azért jöttem Paksra, hogy bebizonyítsam, hogy jobb edző vagyok, mint Csirke Feri. Ugye, hogy sikerült bebizonyítanom?”

Ivkovics mester: “Azért vezettem a playoutba a csápotomat, hogy életemben egyszer ezt is kipróbálhassam. Hogy mit szólnak ehhez a szurkolóink? Mindegy, a lényeg a személyes playout élmény.”

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés