Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

A névadó szponzor mellett az elnök is távozik Jászberényből

Gulyás Csaba elmondta, csoda kellene Pitts és Coleman megtartásához.:

:

A Jászsági Térségi TV Lelátó című sportmagazinjában a Jászberény KSE elnöke, Gulyás Csaba volt a vendég, aki értékelte a csapat idei teljesítményét, valamint azt is elmondta, hogy megbízása lejárt és nem vállalja az elnöki tisztséget az újabb ciklusban.

– Öt évig voltam elnök, ez nagyon fárasztó és sok időt felemésztő pozíció – indokolta döntését Gulyás. – A következő négy évben nem fogom tudni elvállalni az elnöki poszt ellátását. A saját szakmámmal szeretnék többet foglalkozni, eddig onnan, illetve a családomtól kellett elvenni az időt, hogy az egyesület dolgait irányítsam, vagy gardírozzam, és érjünk el akár olyan sikereket, mint az idei évben. A következő négy évben ezt nem fogom tudni vállalni, nem azt mondom, hogy soha többet, de most biztosan nem.

A beszélgetésből megtudtuk, a tizenegy fős közgyűléssel már márciusban közölte, hogy május 31. után nem tudja vállalni a poszt betöltését, ám mivel a május 29-i közgyűlésen nem találták meg az utódját, ezért harminc napig még ő látja el a teendőket. Neki kell tárgyalnia a kiszemelt vezetőedzővel és a játékosokkal.

– Egyelőre nincsen biztos pontunk. Ha én lennék az, aki ezt eldönti, akkor én folytatnám a mostani szakmai stábbal és a csapatból is minél több játékost egyben tartanék. Nyilván tudjuk, hogy egy ilyen szezon után, a mi költségvetésünkkel jó pár játékost nem tudnánk megtartani, gondolok itt elsősorban Pitts-re, vagy Colemanre, ha egészséges. Őket a mi kereteinkkel nem lehet itt tartani, hacsak valami csoda nem történik.

További hír, hogy a csapat névadó szponzora négy év után úgy döntött, hogy visszalép a támogatástól, erről már januárban tájékoztatták a klubot, de Gulyás reméli, hogy ez még nem végleges döntés. Egyébként a költségvetés tizenöt százalékát adta a szponzor.

21 hozzászólás

21
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
16 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
S.PippenpontazGodemperorjb17Laposvár Recent comment authors
Laposvár
Olvasó

Šta je sa tobom, Đorđe? Bićeš dobar u cirkusu!

S.Pippen
Olvasó

Gulyás Csabának köszönjük, remek munkát végzett, ráadásul szívből.

A névadó szponzor – és jászberényi társai – meg szégyellje magát! Kasza úr sokszoros milliárdos, az ország egyik leggazdagabb embere, de van itt több másik hasonó kaliberű cég és vállalkozó, Jászberény pl. sokkal gazdagabb város Szolnoknál, mégsincs senki, aki a csapat, és az egyébként szórakozni vágyó lakosság mögé állna. Rendkívül szomorú…

pbask
Vendég
pbask

Lehet Gulyás Szabika veszi át két neptun egyes között? :O

KIMI1011
Olvasó

Szabi egy agilis, kreatív ember, én abszolút el tudnám képzelni az egyesületnél tevékenykedni. Bizos, hogy segítségükre tudna lenni! Az összes helyi milliárdos vállalkozó pedig szégyellheti magát!

pbask
Vendég
pbask

Szerintem klubnál nem számoltak ekkora sikerrel,mintha mindenki menekülne hajóról.

hp12
Olvasó

A névadó szponzor már januárban jelezte ezt a szándékát. Az elnök sem menekül, letelt az 5 éves mandátuma és nem kívánja újból ezt a tisztséget betölteni, de az elnökségben segíti a klub munkáját. Egyéként is hatalmas respect neki, mert a Fortress botrány után Ő tette rendbe lépésről lépésre a pénzügyeket és jutottak el konszolidált működés után az idei eredményekhez. Köszönet érte !

gulyasszabolcs00
Olvasó

Ezren küldték, hogy megemlitettél, így a szurkolói nyomásnak engedve reagálok csak. Bár igazság szerint szót sem érdemel a bajnoki címet immáron 11 éve csak üldöző, 70 éve 0 MK-s fetrengőcirkusz-artista- és hentesképző egyik legbutább kommentelője Falco2008-al egyetemben. Egy ország szorít ma (is) azért, hogy néhány szolnoki külvárosi tini elintézze a sipkás rigókat, hogy aztán pár nappal később hazai pályán hintőporos farokkal csináljanak dimenziókaput a rigórotyiból. Püspöklila mokesz a fejeden, mely tetején csilingel a sárga-fekete csörgősipka. Röviden : bohóc vagy. Szállj le a magas lóról, mert nincs miért rá felülnöd. A “lényegi tartalmadra” (már ha esetedben ilyenről bármikor is beszélhetünk) válaszolva… Olvass tovább »

Kétszó
Olvasó

Egy ideig egész szimpatikus volt a Jászberény, még a Pantelics sportszerűtlenkedése, meg hisztijei ellenére is, de egyre kevésbé az. Mi van haver, megártott, hogy kiestetek? Vagy mondjam azt, hogy pofára estetek, Szabika? Vége a fiesztának, meg a karneválnak, aztán már nem tudsz viselkedni? Vagy túl közel van szopnok, aztán megártott a bucka noha? Szurkoljatok nyugodtan ellenünk, a lőtéri kutyát sem érdekli. Bízom benne, hogy nyerünk, aztán jó szar napotok lesz. 🙂

jb17
Olvasó

Lehet hogyha a pbask haverod nem böfögne oda valami sz*rságot minden egyes berényi cikk alá akkor Szabolcs sem írna ilyet. Valamit valamiért ember.

gulyasszabolcs00
Olvasó

Reméltem, hogy egy Falco szurkoló se veszi magára, hanem jót derül rajta, tekintve, hogy senkit nem is akartam megbántani ezen sorokkal. Egyébiránt milyen kommentet érdemel az az ember, aki szerint az elnök fiaként TAO-s pénzért szurkolok a csapatnak? ?

Kétszó
Olvasó

Hát nem tudom mit akartál, de szerintem marha sértőre sikeredett. Kifigurázni vagy savazni egy konkrét embert, az egy dolog, de egy egész klubot egy kalap alá venni, az már egy másik.

Godemperor
Olvasó

Akkor olvasd el mit írtál! Ezzel nem akartál bántani senkit? Értelmesebbnek gondoltalak, de hát mindenki tévedhet.

pbask
Vendég
pbask

Már irták Pécsen milyen habzószájjal kiabált ez a jól nevelt (vagy csak neten) ifjú. én csak felgyorsítottam a folyamatot. nem hiába mondják lakva ismerszik az ember. 😉

pontaz
Vendég
pontaz

anno nyaltátok a szerbet… most új a divat?

Kétszó
Olvasó

Mikor is nyaltam? Beidéznéd kérlek? Várom.

Laposvár
Olvasó

Nem bírom a búrádat, de ez most 10/10. 😀

derryl
Olvasó

Bakker, szépen összetoltad a jelzőidet egyszuszra, gondolom, felszaladt a pumpa.

Ironikus
Olvasó

Csak nyugtával a napot….???

derryl
Olvasó

Csak nem NAV-os vagy, azok dicsérik”nyugtával a napot”.

Ironikus
Olvasó

Nem vagyok ? Semmi új nincs a cikkben, amit itt már ne tudtunk volna …??? szóval csak nyugtával a napot továbbra is…:)

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Play OFF… 🙁

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés