Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Remekelt a szolnokiak légiósa a világbajnoki selejtezőkön

Biztató forma a bajnokság folytatása előtt.



:

:

Miközben az európai kosárlabdában a legjobb 32 csapat (köztük Magyarország) a 2021-es kontinenstorna selejtezőin igyekszik kivívni az Eb-szereplést, ezzel párhuzamosan elkezdődtek a 2023-as világbajnokság kontinentális előselejtezői. Ebben érdekelt az Olajbányász kulcsembere, Andre Jones és csapata, Szlovákia válogatottja is.

Jonesék Luxemburggal, Koszovóval és Izlanddal kerültek egy csoportba, s két mérkőzésüket a válogatott szünet idején ők is lejátszották. Először szoros meccsen odahaza legyőzték Luxemburgot 73-65-re, a szinte végig pályán lévő Jones 12/6-os pontmutatója és 4 gólpassza az egyik legjobb volt a szlovák válogatottban.

Nem sikerült ennyire jól a második csoportmeccsük, Izlandon 83-74-re maradtak alul északi szomszédaink, Jones 15 pontot dobott, leszedett 8 lepattanót, s szerzett 5 labdát, tehát nem rajta múlt, hogy végül vesztesen kellett elhagyniuk a pályát – írja az Olajbányász hivatalos honlapja.

Ezzel az első két mérkőzés után egy győzelemmel és vereséggel állnak, Koszovó még nem szenvedett vereséget, míg Luxemburg még nem nyert meccset.

Kiemelt fotó: FIBA

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés