Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Zalakerámia ZTE KK – Falco-Vulcano Energia KC Szombathely

Hazai pályán egyenlítene a ZTE.

Zalakerámia ZTE KK - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely

Rájátszás, elődöntő, 2. mérkőzés.
Zalaegerszeg, Városi Sportcsarnok, kedd 18:00

Zalaegerszeg: Hicks - Paige - Szalay - Ikpe - Tóth.

Szombathely: Pot - Benke - Tanoh Dez - Tiby - Keller Á.

Az elődöntő második mérkőzésén, a Zalaegerszeg a Falcót fogadja. Az első mérkőzésen nem sikerült megnehezítenie a címvédő dolgát a ZTE-nek, a szombathelyiek rajt-cél győzelmet arattak.

Matthias Zollner, Zalakerámia ZTE KK: Először is szerintem fontos beszélni a lebonyolításról. Szeretném leszögezni, hogy az első mérkőzésen nagyon gyengék voltunk, a Falco megérdemelten nyert. Azóta láttam a DEAC-ot a Honvéd ellen, gyakorlatilag ugyan azt láttam tőlük, mint tőlünk szombaton. Nem gondolom, hogy szerencsés az, hogy 17 nap alatt 7 mérkőzésen lépünk pályára, míg az alapszakaszban hetente egyszer tettük meg ezt. A szorosabb menetrend miatt összesen két játéknap került szombatra a negyeddöntőkből és az elődöntőkből, meggyőződésem, hogy a gyermekek szívesen látnák a példaképeiket – mint Keller Ákos, Perl Zoltán, Pongó Marcell, Tóth Ádám – élőben, de hétköznapokon erre kevésbé van lehetőségük. Szerintem ezeken érdemes lenne változtatni, mert jót tenne a magyar kosárlabdának. A mérkőzésre rátérve, el kell felejtenünk azt, hogy fáradtak vagyunk, fizikálisan fontos, hogy felvegyük a versenyt a Falcóval, mert akkor lehet esélyünk. A Szombathely a játék minden elemében jobb volt nálunk, úgy nézett ki, mintha egy felnőtt csapat egy U20-as csapattal játszana. Javulnunk kell és harcolunk ahhoz, hogy sikeresek legyünk.

Milos Konakov, Falco-Vulcano Energia KC Szombathely: Az első mérkőzésen nagyon jól játszottunk, megérdemelten nyertünk. Ettől függetlenül a párharc állása így is csak 1-0, kedden teljesen más mérkőzés vár ránk, mint amilyen a szombati volt. Ennek megfelelően készültünk az elmúlt napokban, szeretnénk fenntartani a koncentráltságot, az energiát és az agresszivitást, amit Szombathelyen mutattunk, ez lesz a kulcs a győzelemhez Zalaegerszegen.

154 hozzászólás

154
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
16 Comment threads
138 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
27 Comment authors
YoWassupFamFreebulletz*Z*T*E*FiguraC. Sándor Recent comment authors
C. Sándor
Olvasó

albc jaj tényleg tévedtem nem nagy barom vagy hanem nagyon nagy barom.Téged elkellene tiltani a tanítástól márha igaz hogy tanár vagy igaz én nem hiszem el.Ennyire hülye nem tud elvégezni egy főiskolát!!!!!!!!!!!!

albc
Olvasó

Azt hiszel el amit akarsz, szabad ország, attól még tanár vagyok, te gyáva írástudatlanka. 🙂

*Z*T*E*
Olvasó

Abból a szempontból Zollnernek igaza van hogy jo lenne ha több gyerek lathatna a meccseket ehhez viszont tv kozvetites kéne! Szerintem nyugodtan lehetne mindket elődöntőt kozvetiteni az M4 sportnak legalább online.
A meccsről annyit hogy nem hiszem hogy nekunk a falcoval komolyan kene foglalkoznunk inkabb bizzunk benne hogy a Szolnok 5 meccset jatszik az alba ellen akkor talan lehet esely az eremre

C. Sándor
Olvasó

albc Te nem tanár vagy hanem egy nagy barom.Tőbb betüt nem érdemelsz. Sajnálom a tanitványaidat,!!!!!!!!!!

albc
Olvasó

Köszönöm a tartalmas hozzászólásod. Ja, bocs nem ide. Neked is ugyanazt tudom írni, mint a többi gyáva fosnak. Személyeskedést élőben!

WestChampi
Olvasó

Amúgy szerintem gyáva fos te vagy pubi. Profilképként is más kommentelő családját használod fel..
Hol lehet veled találkozni? Akár majd a döntőben? Én szívesen eléd állok.

albc
Olvasó

Már megírtam a címem. Persze, hogy másét használom, mert vulkán geci szombathely szégyene.

Marillion
Olvasó

Te meg akkor Fehérvár szégyene! Miért kell másét használni? Ennek mi köze van Szombathelyhez?

albc
Olvasó

Mert vulkán a legnagyobb divat, és a legnagyobb gyáva, és a legnagyobb bujdokoló. Még a sajátjai is szidják, annyira sötét. Ez hozzá a köze.

p.borisz
Olvasó

Amúgy le lett már írva neked te nímand,hogy a képen nem Vulcano van…

albc
Olvasó

Nem kell a mellépofa, ő van rajta.

p.borisz
Olvasó

Gyakorold az értő olvasást.Második osztály,az általánosban.Neked is menni fog,ne add fel

albc
Olvasó

Tanár vagyok, nekem ne.

p.borisz
Olvasó

A kisegítőben,drámaórán talán…

albc
Olvasó

Középiskolában , magyart tanítok .

p.borisz
Olvasó

Älmodban esetleg

albc
Olvasó

Ez a valóság, hiába irigykedsz. 😉

Jon
Olvasó

Kezdődik. 🙂 Esetleges egerszegi bukta után majd kíváncsi leszek ki lesz a hibás.
Ő is egy “majdnem jó” edző, mint a Potocnik. Rájátszást közepesnél mindenképpen jobb kerettel el tudnak érni, erős kerettel akár még döntőt is, de valami mindig hiányozni fog…

Figura
Olvasó

Majdnem jó edző aki egy kis híján kiesőjelölt csapatot behozott a legjobb 4-be. Azért megnézném pl Konakov mit csinált volna a mi csapatunkkal. Persze úgy könnyű ha alád raknak egy ilyen minőségű gárdát, mint a Falcoé. Azért 17 nap alatt 7 meccs, ebből 2 az ország másik felén, nem azt mondom hogy igaza van, de meg lehet érteni..

Mendez
Olvasó

Azt is tegyük hozzá, hogy 3 légióscsere után történt mindez, illetve a mezőny sűrűsége miatt persze rá lehetett fogni, hogy kiesőjelölt, de láttuk azt is, hogy gyakorlatilag 1-2 győzelemmel pedig a 4 közé lehetett kerülni.

Figura
Olvasó

Jó igazad van, rossz edző, szerencséje volt, jókor került jó helyre, megkapta a jó játékosokat, és egyik közvetlen riválisunkat se győztük le..

Xero
Olvasó

Most itt volt egy jó szériája, valóban. Az Alba ellen meg a feneke alá volt rakva minden és jó nagyot buktázott.. Nem rossz edző, de nem is annyira extra. Az a magyar nb1 színvonalát minősíti, hogy még így is messze a jobbak között van..

Xero
Olvasó

persze nem “ellen”, hanem Albában.

Jon
Olvasó

Figura! Ha a keretet nem erősítették volna meg, akkor nem lett volna ott rájátszás, ahogy írták is előttem. És Akárhogy is nézzük, a jelenlegi Zete kerete közepesnél biztosan jobb, ezt meg ugye én írtam. Ezeket nem lehet figyelmen kívül hagyni. Hogy Konakov jobb/rosszabb edző, az ebben a dologban nem releváns.

Zetesziv
Olvasó

Megy a szàjkarate de tudja mindenki úgy is mi lesz ennek a vége

Csakajót
Olvasó

Nyilván mindenki tudja, hogy azok akik itt a költségvetésről írják az amúgy baromságaikat, azok azért teszik ezt, hogy ha esetleg nyerne a zete, akkor itt kurva nagy arcoskodást művelhessenek.
Mint ahogy szokták.
250+ hozzaszólás…
Ha meg kikapnak, akkor az a bírók miatt és/vagy a költségvetés miatt volt.
Nagyon álszent, átlátszó, szánalmas.

albc
Olvasó

Jobb csapat a filco, de attól még nekik van a legtöbb léjük.

Marillion
Olvasó

Nem szégyenled nyíltan hirdetni hogy pedagógus vagy?! Akkor Tanár létedre tanuld már meg helyesen leírni a csapatok nevét!

albc
Olvasó

Büszke vagyok rá, hogy tanár vagyok. Egy csaló, bíróvásárló csapat nem érdemel tiszteletet.

Hoppácska
Olvasó

Reménykedjünk, hogy ebben a korai időpontban nem helyesírás dolgozatot javítanak a “MAGYARt” tanító tanárok, mert akkor “Hazakullugó” (jelentsen az bármit). 😀

albc
Olvasó

Az, hogy nem tudsz magyarul, az a te szegénységi bizonyítványod. 🙂

Marillion
Olvasó

Mert te tanár létedre tudsz magyarul? Milyen szakon vizsgáztál? Mert hogy a magyar nyelv és irodalomból nem az is biztos! Nézd már vissza néha a magad irományait megfogalmazásait…mielőtt a hozzászólás küldése=Enter katt!

Kovari Andras
Olvasó

Marillion! Nem kell visszairni ennek a faszkalapnak. Ez vagy egy a bb1 altal futtato valaki aki a hozzaszolasok generalasa vegett van letrehozva vagy pedig egy olyan szemely aki egy masik neven is futtatja magat es irja az uszito hozzaszolasokat.
Engedd el, ez nem tanar csak egy ocska kis troll.

albc
Olvasó

Bronz Bandi, menj vissza a hegyre. Akkor neked is. Sóok István vagyok, Székesfehérváron lakom, tanár vagyok. Címem: 8000 , Székesfehérvár Kelemen Béla utca 38. Írástudatlanul trollozol? Alja bandi.

Marillion
Olvasó

Egy valamit is magára adó tanár az nem aljasodik le erre a komment színvonalra és emberek ilyetén meg szólítására mint amit te itt csinálsz! Ja és hogy tanár létedre kihívod sorra innen bunyóra aki vissza mer szólni! Egy tanár verekszik! Jó példa vagy mondhatom! Ezek szerint akkor a diákjaidat is befenyegeted folyamatosan dádával ha nem nyalják ki a seggedet! Mondtam már hogy nem vagyunk gyávák egyenként eléd állni, de azt nem garantáljuk hogy biztos egyenként is érkezünk a randevúra… és akkor mi lesz ott? Futó bajnokság! Merthogy satuba kerülsz az tuti ha mindenkire kíváncsi vagy akiket itt folyton személyesen meg… Olvass tovább »

albc
Olvasó

Mint már írtam, mindenki azt kapja, amit érdemel. Nem bunyóra hívok ki embereket, csak azt kérem, hogy személyeskedést élőben! Fogalomzavarban szenvedsz mari. Egy diáknak kétszer mondok el valamit, harmadjára retorzió van.

Marillion
Olvasó

Folyton azt kéred személyeskedés élőben! Hát személyeskedjünk már! Várunk ide Szombathelyre! Mi van pumukli miért nem jössz? Bunyó az meg szerintem vagy-vagy!

albc
Olvasó

Te nem tudsz olvasni. Nem megyek cigányfalvára.

Mendez
Olvasó

Tegnap még más címed volt te hulladék:
“albc
Középiskolában vagyok tanár. Nevem Sóok István. Székesfehérváron tanítok. Minden információ megtalálható rólam a neten, hiába próbálsz hazudni. Címem: 8000 Székesfehérvár, Királysor 2.

00Válasz2024.04.29. 13:33”

YoWassupFam
Olvasó

Fváron nincs ilyen nevű tanár egyik közép és általános iskolában se. 2 tippem van: 1. Ez a Sóok István valami nemezise a tagnak így ahol tudja lejáratja a faszi tudta nélkül, 2. Fiktív személy és továbbra is csak a frusztrált, elfuserált élete miatt felgyülemlett feszültséget vezeti itt le nekünk nagy magányában. Szerintem egy közösségi gyűjtés , hogy végre eltudjon menni szakemberhez egy szép tett lenne tőlünk.

albc
Olvasó

A rövidítés szint alatti. Középiskolában tanítok, ez a nevem, az hogy nem találsz, az a te bénaságod.

Vulcano
Olvasó

Mendez miért vagy rosszinulatú?
Az elmegyógyintézet gondolom a 2 utca sarkán van aztán néha összekeveri melyikhez tartozik.

albc
Olvasó

Nem meg lesz tolva a lányod, hanem gatt!

albc
Olvasó

Még mindig nem tudsz idézni.

Jon
Olvasó

Marillion! Teljesen igazad van. És a vicc, hogy még hirdeti is, ahogy a bármiféle bizonyíték nélküli vádaskodásait, mint pl. a “bíróvásárlás”. Az ember azt gondolná, hogy ennyire hülye nem lehet valaki, hogy ilyeneket gondol egy kisváros csapatáról. A másik kedvencem ugye a Mészárosos vádak, mindezeket baloldali önkormányzat mellett sikerül általában abszolválni az ellendrukkereknek, az a szép. Na mindegy.

albc
Olvasó

A bizonyíték fenn van a neten. Kisváros? Cigányváros.

Marillion
Olvasó

Linkeld már akkor be ide nekem is azt a bizonyítékot…had ne kelljen már keresgélnem!

albc
Olvasó

Majd ha megtanulsz írni mari.

Marillion
Olvasó

Baromarcú teee! Ennek a kérésnek semmi köze ahhoz hogy ki hogy ír! Te tanár létedre olvasd vissza magadat is…de még ahhoz is hülye vagy hogy saját hibáidat meglásd!

albc
Olvasó

Hibátlanul írok. Aki nem tud írni, az nem vehető komolyan.

Kosaras
Olvasó

Hajrá ZTE!

WestChampi
Olvasó

köszi

2lee14
Olvasó

Legutóbb szerencsét hoztál, reméljük most is!

Kosaras
Olvasó

Nem mondod, hogy a szerencsén múlik ekkora költségvetéssel. Ne szerénykedjetek, mágnások…

2lee14
Olvasó

Jaj már megint ez a hiszti….

albc
Olvasó

Ez a valóság bronzérmes.

2lee14
Olvasó

Brühühühü

pirosf
Olvasó

Hát játszatok szombat és vasárnap, Zollner úr! 😀

voldemort
Olvasó

MZ a szombati meccs után azt mondta, nagyon szereti az ilyen fizikális meccseket, és milyen kár, hogy idén ez volt nekik az első. Most meg nekiáll rinyálni… gyönyörű…tisztázzuk, most akkor mit is szeretnél? A bajnokság lebonyolítása régóta ilyen, annyi különbséggel, hogy a kupa döntő után most nem 3, hanem 5 napot vártak. Tudom, a Zetét ez nem hatotta meg, hiszen nem voltak érintettek, de a Deac, a Szolnok és a Pécs is valószínűleg értékelte ezt. Semmi gond. Azt meg biztos nem a válogatottak akarják, hogy annyi meccsek legyen közép szakasszal együtt, hogy megdögöljenek. Aztán. Ezzel a költségvetéses dumával olyanok vagytok,… Olvass tovább »

csakazete
Olvasó

Csak egy kérdésem maradt… A válogatott meccseken miért nem tudnak ezek így játszani…? Így hol a fejlődés és hová is akarnak fejlődni?
Mielőtt nekem ugratok,ez nem zetés kérdés hanem függetlenül a kluboktól kérdezem…

Xero
Olvasó

Szerintem elsődlegesen azért nem tudnak így játszani, mert sokkal jobbak az ellenfelek és nem engedik..
Másrészt meg pl. a Falco legnagyobb erőssége az, hogy rendszerben játszik. Ehhez meg össze kellene jobban szokni. Talán ha nyáron lesz egy hosszabb edzőtábor, akkor más képet látunk.

p.borisz
Olvasó

Remélem marad az az elán,amit szombaton mutatott a csapat.Csak annyi kell,semmi extra 😉

heraklith
Olvasó

Hogy a laikusok is értsék az erőviszonyokat. Ez a párharc kb olyan, mintha a ZTE játszana a Cegléddel.
Ha ezt ilyen fölénnyel nem tudná 3-0-ra hozni a falkó, vagy csak 8 emberrel tudná, mint tavaly, már az is nevetséges lenne.
A ZTE bőven túlszárnyalt már minden várakozást, holnap teher nélkül lehet a bronz meccsre készülve játszani. Ott sem a ZTE lesz az esélyes, de ott már nem egy milliárdos költségvetésből a mellét verő kirakaptcsapat ellen kell majd játszani.

2lee14
Olvasó

Újat is tudsz mondani néha?

Mendez
Olvasó

“Money doesn’t make basket!”
Vajon kitől származhat az idézet here?

Csakajót
Olvasó

És a legszebb az egészben hogy te mint “szakértő” magyarázod ezt a laikusoknak. 😀
“hogy a laikusok is értsék”..
Óriási. Nagy forma vagy.
3-0 tavaly, pl. 30 pontos zakó otthon, és te birózol. Írtam már, szombaton is már a feldobásnál elcsalták azok a szemetek…

Vulcano
Olvasó

Kupa tippjei is nagyot mentek.
4-ből 0

albc
Olvasó

Kupameccs után hol voltál?

Marillion
Olvasó

Neked nem mindegy? …a diákoknak feladott házifeladatok/dolgozatok már ki vannak javítva?

albc
Olvasó

Nem mindegy. Gyűlölöm a gyáva fostalicskákat.

Mendez
Olvasó

Akkor a legjobban magadat gyűlölöd.

albc
Olvasó

Ne magadból indulj ki mensike.

Marillion
Olvasó

Gyere le Szombathelyre…és meglátjuk ki a gyáva!

albc
Olvasó

Nem megyek a cigányok közé.

Mendez
Olvasó

Tehát befostál.

albc
Olvasó

Ne magadból indulj ki éva.

Marillion
Olvasó

Tehát egy beszari szarkupaccal van dolgunk! Oké Szombathelyen is van meg máshol is az országban csak éppen Fehérváron meg egy cigánnyal sem találkoztál meg nem is láttál még ugye?!

albc
Olvasó

Nem véletlenül vagytok sárgák.

Csakajót
Olvasó

Így igaz. A szakértelmét, tudását, és hozzáértését a kupatippjei hűen tükrözik. O

Marillion
Olvasó

Nem veri senki a mellét…rendezett háttér van…az eredményesség biztosításához nyilván társul egy megfelelően kialakított játékoskeret…amelyben nem stat gyáros amcsik játszanak…nézd meg a Falco légiósok meccsenkénti teljesítményét /Tiby/ kivételével nincs aki folyamatosan felfelé ki tud lógni a sorból!

Xero
Olvasó

😀 Most olvastam el a nyilatkozatot, azt hittem a szokásos pc maszlag.. Ez az ember egy vicc.. Mégis hány hetet kellene várnia az ellenfélre annak aki 3-0-val továbbmegy?? Így is több mint egy hetet vártunk. Nem kellett volna a két hosszabbításos meccset elbohóckodni Debrecenben és akkor nincs probléma.. Ilyen a sport, mindig, minden szabályrendszer a jobb teljesítményt honorálja.. Ez nem esélykiegyenlítő b*szod.. Szerintem a gyengébb csapatnak kellene pályaelőnyből játszani, úgy igazságosabb lenne.. 🙂
Egyébként eddig is ugyanez volt a menetrend, csak elcsúsztatva. Addig meg a pályaelőnyös csapat bukta a hétvégéket.

Suns
Olvasó

Én aztán nem bírom a faszit, de most valahol igaza van. Korábban volt középszakasz, belenyúlt a júniusba a vége (két döntőt is távolról, a nyaralásomról néztem), hála istennek attól megszabadultunk. Így viszont a rájátszás lehetne kicsit hosszabb, mindig 1-2 nappal nagyobb hézagokkal, mint ami most van.

Xero
Olvasó

Milyen hézagokkal? Ez nem egy széthúzandó szappanopera. Ugyanúgy igazságtalan lenne azzal szemben, aki hetekig nem játszik meccset.
Ez a rájátszás. Mindig is azt jelentette, hogy 3 naponta kell meccset játszani.

heraklith
Olvasó

Nyilván a 7 válogatott játékossal felálló zsoldossereg nem fog reklamálni, hiszen a kedvükért született a lebonyolitás.

Xero
Olvasó

Biztosan.. XD Idéntől lett ilyen.. XD Akkor is ilyen volt, amikor közelében nem volt a regnálásunk. Ez egy egyszerű ösztönző, hogy el akard dönteni minél hamarabb..

WestChampi
Olvasó

comment image

Vulcano
Olvasó

Mondja ezt az, akit a zöldasztal mentett
meg a B csoporttól.

albc
Olvasó

Írja az akik bírót vettek.

Marillion
Olvasó

Bizonyítékod van? Valamit ezzel kapcsolatban esetleg Fénykép, videófelvétel, titkos hangfelvételt stb….Akkor mellékeld! köszi várjuk! Ha meg nincs akkor meg mire föl ez a téma?

albc
Olvasó

Minden fenn van a neten.

Xero
Olvasó

Azért mert te odaírtad a “netre”, az még nem lesz bizonyíték.. XD

albc
Olvasó

Nem én írtam oda tini geci.

Csakajót
Olvasó

.. Szólt a “szakértő” …
Köszönjük

albc
Olvasó

Nálad többet értek hozzá.

Marillion
Olvasó

Te csak ahhoz értesz hogy mindenkinek beszólogatsz…aztán ha mindenki netán egyszerre jönne szembe veled azok közül akiknek itt beszólogatsz meg helyszínre hívsz akkor meg összeszarnád magad….mert te egyedül, szemben meg ki tudja hányan akiknek elegük van belőled!

Vulcano
Olvasó

Mindenki?
Ez a féreg már egy embertől is összehugyozná magát.

albc
Olvasó

Ne magadból indulj ki divatgeci.

Marillion
Olvasó

Egy tanár szájából ilyen stílus hogy jöhet ki?! Te normális vagy ember? De hogy nem vagy 100-as az is bíztos!

albc
Olvasó

Azt kapod amit érdemelsz, már mondtam.

albc
Olvasó

Aztán mégis fosol/fostok.

Marillion
Olvasó

Te gyávázol le itt mindenkit! Adtál már valamikor is konkrét időpontot helyszínnel az “ellened vétkezőknek”?! Szerintem eddig még sosem, és akkor meg még te állítod hogy fosunk tőled?! Inkább ez fordítva!

albc
Olvasó

Tavaly is írtam időpontot, nem jött senki. 🙁

Marillion
Olvasó

Nem írtál te semmit?! Ja de igen állítólag Mosonmagyaróvárig eljöttél egy kézilabda meccsért aztán úgy volt hogy onnan már csak egy ugrás Szombathely és végre egy kis személyeskedés élőben velünk…aztán egyszer csak mit ír a Fehérvári beszari tanár hogy semmi indok nélkül de nem jön mégsem tovább hanem meccs után rögtön vissza megy Fehérvárra!

albc
Olvasó

Nemzetközi meccs többet ér mint egy bronzos csapat.

Marillion
Olvasó

Inkább Menj ki a meccsre szurkolj a csapatodnak…és meglehet sikerül is egyenlíteni!

Stockalone
Olvasó

Tisztelt Zollner úr!
Nem a bajnokság lebonyolításán kell változtatni, hanem olyan csapatot összerakni, összerakatni a vezetőséggel, hogy bajnokesélyesként az első helyen végezzen, aztán akkor lehet szombaton és hétvégén játszani.

heraklith
Olvasó

Nincs az országban még egy olyan Önkormányzat, amelyik fél milliárdot költ egy játékra. Szombathelyen Önkormányzata annyit költ amennyit Szolnokon, Székesfehérváron, Zalaegerszegen és Debrecenben összesen.
Az emiatt amúgy is teljesen érdektelenné tett bajnokság színvonalát rontja ez a bohózat lebonyolitás.

Xero
Olvasó

Székesfehérvár sokkal többet költ.. Csak nem egy játékra.. 🙂

albc
Olvasó

Női kézilabda , férfi kosárlabda és jégkorong , összesen nem költ annyit Székesfehérváron mint a silver akarom mondani bronzhely .

heraklith
Olvasó

Az Egerszegi önkormányzat a kosár és a foci csapatra összesen költi a felét, pedig a foci az egy másik kávéház.

2lee14
Olvasó

És ezt te el is hiszed.

heraklith
Olvasó

Nyilvános adatok, tények.

Hebri
Olvasó

Na, egymásra talált a két “szakértő”….

albc
Olvasó

Cáfolat? Ja, hogy fáj az igaz.

Marillion
Olvasó

Bizonyíték? Ja hogy az nincs!

Csakajót
Olvasó

Csórikám…

p.borisz
Olvasó

Ha fehérvári lennél tudnád,hogy az amerikai focira is hatalmas pénzt költ a fehérvári önkormányzat….mivel sokszor előfordulunk ott szurkolóként,első kézből vannak infóim….öngól ,troll…

albc
Olvasó

Neked egy tanár a troll. A legkevesebb pénzek egyikét kapja az enthroners.

p.borisz
Olvasó

Tanár… Amilyen helyesírási hibáid vannak megértem, hogy itt tart az oktatás színvonala 🙂
Az Enthroners pedig elég jó pénzt kap, ráadásul nekik van a legkomolyabb pályájuk itthon… Gondolom lottón nyerték vagy csak úgy lett…

albc
Olvasó

Hibátlanul írok. Oktatás köszöni szépen rendben van, nem véletlenül csak 6 százaléka tüntizett a kollégáimnak, abból is 5 százalék belpesti libsi. A pályája azért lett felújítva, mert használja a város másra is. ( Fezen fesztivál kemping );

p.borisz
Olvasó

Szerinted rendben van az oktatásban minden….nincs több kérdésem,te egy igazi keretén vagy.

albc
Olvasó

Nem szerintem. A többség szerint. Nem véletlenül csak 6 százaléka tüntizett a kollégáimnak, abból is 5 százalék belpesti libsi.

Marillion
Olvasó

Itt vagy 24/24-ben….A dolgozatok már ki vannak javítva?

albc
Olvasó

Telefonon fél perc írni.

Hoppácska
Olvasó

Ez igazolja a gyatra helyesírást. 😀

albc
Olvasó

Hibátlanul írok még mindig.

Marillion
Olvasó

Magadnak biztos hogy nem tűnik fel az irományod ezt meg is értjük! Levizsgáztál már itt személyiségből…

albc
Olvasó

Gyáva vagy, így személyiségről te ne mari.

Xero
Olvasó

Mi is örülnénk, ha lennének ide irányított állami – természetesen színtisztán a piacról megélő – óriásszponzornak, mint mondjuk eddig a fehérvári focinak a MOL.. 🙂 De ugye ez csak bizonyos városoknak jár, nem teljesítmény alapján..

albc
Olvasó

Te a kupabronzra akarsz lét?

Marillion
Olvasó

A bronzérmet is meg kell szerezni…azt sem adják ingyen…tehát…arányosan miért ne fizetnének jutalmat!

albc
Olvasó

Köszönöm. Rég nevettem reggel ilyen jót. :DDDD

Vulcano
Olvasó

Már megint itt ez az albc nevű pedofil korcs.
Heraklithot is utálja mindenki, de legalább nem ront meg gyerekeket, mint a megafonos féreg.

albc
Olvasó

Mutasd a bizonyítékot dagadt, és kurvára nem vagyok fideszes, te demokrácia fóbiás gyáva szar darab.

Marillion
Olvasó

Igy nyilvánul meg egy tanár egy internetes portálon? Ezt a stílust adod tovább a diákoknak is? Ui. A gyáva szar /futó bajnok/ az te lennél ha mindenki egyszerre jönne veled szemben akiknek itt beszólogatsz!

albc
Olvasó

Mindenki azt kapja amit érdemel. Gyertek, de eddig mindenki gyáva.

Marillion
Olvasó

Gyere te…miért mi menjünk? Te vagy kíváncsi ránk személyesen vagy nem? De! A gyáva az egyértelműen te vagy! Gyere ide Szombathelyre aztán csapjál szét köztünk….bátorság pumukli!

albc
Olvasó

Ti személyeskedtek azért te balhere. Továbbra sem verekedésről van szó. Te helyből vagy nekifutásból vagy ennyire hülye?

Marillion
Olvasó

A labdarúgást miért hagytad ki? Szép lista…ebből csak a jégkorong egyedül azzal hogy az Osztrák ligában szerepel felemészt akkora költséget mint itt a Falco!

albc
Olvasó

Mert a focit már nem támogatja a város. Mint fentebb írtam, a sárga gecik többet költenek, mint Fehérvár a kirakat csapatokra.

Marillion
Olvasó

Hát persze pont a focit szarja le a Fehérvári önkormányzat…kinek hantázol itt?!

albc
Olvasó

A nagy csapatot nem támogatja a város, nézz nyugodtan utána riska.

Freebulletz
Olvasó

Fehérváron rengeteg szponzor van, plusz az iparűzési adóból is sok pénz folyik be. Legtöbb pénzt a jégkorong kapja, nyilván. De az önkormányzat nem tud fenntartani egy sportot sem, nem is akar. Fociban ha jól tudom akkor “csak” a stadion üzemeltetésben vállalt nagy szerepet, plusz az utánpótlásban, nehogy szegény Garancsi legatyásodjon. Plusz itt van a Máv Előre is, ami a tavalyi feljutás óta már másodszor játszott férfi röpi döntőt. Atlétika, öttusa szintén rengetek bajnokot, olimpikont nevelt ki stb. Szóval rengeteg felé megy az önkori pénze. De hozzák is az eredményeket. A jégkorong nem az itthoni bajnokságban vitézkedik, hanem egy erős osztrákban.… Olvass tovább »

p.borisz
Olvasó

Freebulletz:félre ne érts,én szurkolok az Enthronersnek,minden osztrák ligadöntőn ott voltunk Ausztriában velük.

Freebulletz
Olvasó

Nem értelek félre, semmi baj. Sőt örülök mert megérdemlik a srácok amit leraktak eddig. Csak kis infoként, hogy még én is ott voltam, amikor az Enthronersben(bár még név sem volt meg semmi) 10-20-an lelkesen kezdtük kb. 3 db focilabdával az elején. Szóval nem úgy indult az egész, hogy nesztek itt van 500 millió 😉

p.borisz
Olvasó

Akkor igencsak jól kell ismerd a kabalát….aki az egyik nagyon jó barátom 😉

Marillion
Olvasó

Freebulletz…kérdezhetnék tőled? Ha igen akkor mi a véleményed a szintén Fehérvári /albc/ állítólag tanár Fehérváron… BB1-es munkásságáról! Köszönök bármilyen megtisztelő választ! Szurkolói üdvözlettel!

Freebulletz
Olvasó

Nem ismerem, lehet nem is fvári. Olvasom, de nem lóg ki a sorból pár hasonló karakterrel egyetemben, nem írok neveket 🙂 na jó, Sárgapárna kivételével 😀
Én ezeket elengedem, kurvára nem éri meg magát felcseszni az embernek egy internetes trollkodás miatt. Meg végülis ez csak 1 játék.
Sajnos sokan kihasználják a névtelenséget és kiélhetik magukat a másik személy vagy csapat/ játékos fikázásában, és hogy szabadon ledegradálják a másikat következmény nélkül. Kb. Vadhajtások/Origó színvonal.
Normális oldalakon az ilyenek repülnek a picsába, de hát itt nincs moderáció, mert kell a kattintásszám meg hogy pörgessék a fórumot. Ez az eredménye.

Csakajót
Olvasó

Ejj, Here nem jól tudod ezt sem.
Az egész A csoportos mezőny nem költ összesen annyit, az összes kosárcsapat + NB1-es férfi FTC foci költségvetést hozzáadjuk, akkor jön ki kb.annyi. Talán…

Vulcano
Olvasó

Ezt a férget valami ruszki trollfarmon kellene inkább keresni, nem Fehérváron.

albc
Olvasó

De nem keresel, pedig minden adat nyílvános.

Zetesziv
Olvasó

Csak a ZTE meg tudjuk csinàlni!Kék az Isten

Zalaboy
Olvasó

Hajrá Zete! Remélem szorossá tudjuk itthon tenni, de ha 0-3-al kikapunk azt sem bánom ha a másik ágon 5 meccsig eljátszogat egymással az Alba és a Szolnok. Akkor mi leszünk a frissebbek és talán a bronzra jók leszünk. 🙂

Xero
Olvasó

Hajrá Falco!! Remélem úgy állunk a holnapi meccshez, ahogy a szombatihoz! Jó lenne, ha nem kellene még egyszer Egerszegre menni..

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés