Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Sopron KC – NKA Universitas Pécs

Hazai pályán javítana a Sopron.

Sopron KC - NKA Universitas Pécs

Rájátszás, 5-8. helyért, 2. mérkőzés
Sopron, NOVOMATIC Aréna, szerda 18:00.
Játékvezetők: Győrffy Pál Attila, Minár László Balázs, Major Ádám (Forrai Sámuel)

Sopron: Nichols - Meszlényi - Griffin - Gill - Molnár.

Pécs: Nikolics - Kovács - Scherer - Durmo - Manjgafic.

A rájátszásban folytatódik a helyosztók küzdelme is, a Sopron a Pécset fogadja. Az újonc hazai pályán alaposan elverte az SKC-t, akik így most az egyenlítésért lépnek pályára.

Gasper Potocnik, Sopron KC: Ahhoz, hogy a pécsi csapatot idehaza legyőzzük 40 percen át tartó koncentrált, harcos agresszív játékra lesz szükség. Kisebb sérülések miatt voltak, akik edzéseket hagytak ki, így nem tudott a csapat öt-öt ellen gyakorolni, ami azért nehezítette a felkészülést, remélem holnapra mindenki hadra fogható lesz. Szerdán nagyon fontosak lesznek a mentális tényezők, ugyanis ki lehet találni a világ legjobb taktikáját, az önmagában – szív, akarat és elszántság nélkül – nem sokat ér.

Csirke Ferenc, NKA Universitas Pécs: Teljesen más mérkőzésre számítok, mint amilyen a párharc első összecsapása volt, szerintem egy motivált Sopronnal fogunk találkozni. A pécsi meccsen szenvedtünk a zóna ellen, ezen próbálunk majd javítani. Az biztos, hogy Sopronban is végig maximális koncentrációval kell játszanunk, nem lehet üresjáratunk, mert azt azonnal megbüntetik.

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Dobey Recent comment authors
Dobey
Olvasó

Borítékolható az újabb vereség, nem hiányzik még egy pécsi túra nekünk. Másik ágon azért az első meccs ellenére is a DEAC az esélyes, úgyhogy sokkal inkább egy pesti út, mint egy debreceni. Csak azt mondjátok meg srácok hogy mennyire fogtok a látszatra adni. Ezúttal valamit látunk is tőletek, vagy megint lesz közte húsz?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés