Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Véget ért Coleman szezonja

Nem tér már vissza a Jászberény amerikai légiósa.:

:

Most már biztos, hogy végleg befejeződött az idei szezon Orlando Coleman számára. Bár sérülését követően a rehabilitáció során a szakemberek és ő maga is mindent megtett felépüléséért, azonban így sem léphet már pályára a rájátszásban.

A legutolsó orvosi vizsgálat során ugyanis kiderült, hogy nincs értelme megkockáztatni játékát, mert túl fiatal még ahhoz, hogy további pályafutását tegye kockára – adta hírül a klub honlapja.

Fotó: Zsu

13 hozzászólás

13
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
11 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
RocketsKIMI1011nyolcmegnyolcdonnarummajb17 Recent comment authors
Rockets
Olvasó

Nagyon jó játékos és nagyszerű ember!Köszönet a sok élvezetes játékért és nagyon sajnáljuk, hogy nem tud többet pályára lépni a JKSE-ben.Sok sikert a továbbiakhoz és a teljes felépüléséhez!

KIMI1011
Olvasó

Nagyon szorítottunk, hogy sikeresen felépül és tudjuk még csodálni tehetségét! Egy fantasztikus ember és sportoló! A kosárlabda iránti imádata magávalragadó volt mindenki számára, szóval csak szuperlatívuszokban lehet róla beszélni!! Nagyon sajnáljuk! Öröm volt nézni a játékát, a közvetlenségét mindenkivel! Amit Pitts-el műveltek elképesztő volt látni. Hiányozni fog! Egy szuper jövőt! Nagy sikereket, mielőbbi felépülést kívánunk neki. ❤️

nyolcmegnyolc
Olvasó

Egy közös Berény, Szolnok csapattal kéne folytatni.

donnarumma
Olvasó

Jobbulást neki

Kalok Kevin
Vendég
Kalok Kevin

Nelson viszatérésére van esély?

jb17
Olvasó

Ebben a szezonba már biztos nem.

hp12
Olvasó

Remek személyiség, kiváló játékos, nagyon sajnálom, de az egészség többet ér. Sajnos így nem sok esély maradt a szezon még szebb befejezésére, de hajrá fiúk, a hónapok óta tartó, hihetetlen pech széria ellenére is.

jaszberenyikse
Olvasó

Volt egy nagyon furcsa megérzésem annak a soproni meccsnek a legelején miközben Pitts és Coleman pacsizott. Amikor Coleman rosszul érkezett rájöttem,hogy talán akkor láttam utoljára jászberényi mezben a klub történetének egyik legjobb légiósát és hát beigazolódott a félelmem. Kulcsszerepe volt abban,hogy most itt állunk és Aleksának és Kerpinek nagyon fel kell kötni a gatyát.
Köszönünk mindent Orlando! All the best!

Answer
Olvasó

Ezt a párharcot simán viszi a pécs

gulyasszabolcs00
Olvasó

6 évente van egy jó szezonunk, akkor se tudunk felhőtlenül örülni…
Akárhol is folytatja, imádni fogják ott a szurkolók.

Jkse
Olvasó

Szomorú ezt hallani ritkán látunk Magyarországon ilyen atletikus játékost. Coleman egy nagyszerű ember szép pályafutás elé néz. Sok sikert!! A remek szezonunk vége sajnos így ér véget. Most a Pécset nézve nagyon összeálltak még a pályaelőnyt is elvehetik. Így, hogy jelenleg egy légiósunk egészséges nem látok túl sok esélyt! De na adjuk fel! Hájra Berény!
Thanks Coleman!!

magyarkosarlabda
Olvasó

Vajon visszatér még valamikor Berénybe?

gulyasszabolcs00
Olvasó

Nem valószínű.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés