Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Atomerőmű SE – Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét

Mindkét csapat vereségből érkezik.

Atomerőmű SE - Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét

Alsóházi rájátszás, 5. forduló
Paks, Atomerőmű Sportegyesület Sportcsarnok, szombat 18:00.
Játékvezetők: Montgomery-Tóth Cecília, Söjtöry Tamás Ferenc, Nyilas István (Páli dr. Kálmán)

Paks: Ihring - Clarance - Géringer - Nicholson - Knowles.

Kecskemét: Sinik - Bouges - Ivkovic - Lukovics - Karahodzsics.

Az alsóházi rájátszás 5. fordulójában, a Paks a Kecskemétet fogadja. Mindkét csapat vereségből érkezik, az ASE Körmenden, a KTE Kaposváron maradt alul.

Sebastjan Krasovec, Atomerőmű SE: A Kecskemét egy remek csapat, jó dobóik vannak, fegyelmezett kosárlabdát játszanak és rutinosak, nehéz feladat vár ránk. Nagyon rosszul játszottunk a Körmend ellen – különösen védekezésben -, fontos, hogy fókuszáltak legyünk végig, agresszívan és nagy energiákkal játszunk. Kemény mérkőzés lesz, de hazai pályán nagyon fontos a győzelem, mert szoros a mezőny, szeretnénk minél hamarabb bebiztosítani a bennmaradást.

Sztojan Ivkovics, Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét: Ha az eddigi eredményeket nézzük a playoutban, akkor jól kirajzolódik, mennyire szoros a csata a csapatok között. Számunkra nehezített terep az első öt forduló, mert már három idegenbeli meccset vívtunk meg, és most jön a negyedik. A mi csapatunk nincs a szerda-szombat ritmusra kalibrálva. Kevesen vagyunk, és több idő is szükséges a megfelelő regenerációra. Természetesen alkalmazkodunk a helyzethez, és hálistennek sérülésmentesen hoztuk le a meccseket. Annyi könnyebbség lesz majd a következő öt meccsen, hogy nem kell sokat utaznunk, mert négy itt lesz Kecskeméten. A Paks mutatta eddig a legjobb formát az alsóházban, három győzelmük van. Továbbra is úgy gondolom, hogy minden meccsen 50-50% az esély a győzelemre és a vereségre. Ez most is így lesz Pakson. Kifejezetten örülök, hogy a Magyarországon játszó legjobb három játékos közül az egyik visszatért. Eilingsfeld Jánosnak sikeres, sérülésmentes karriert kívánok. A szombati játéknap és a két város viszonylagos közelsége miatt remélem, hogy sok szurkolónk ellátogat, és a helyszínen drukkolnak majd nekünk.

HIRDETÉS
1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
peszama Recent comment authors
peszama
Olvasó

3-2

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés