Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Váradi Benedek: Nem titok, hogy a külföldre igazolás az A-terv

A Falco csapatkapitánya egyet előrelépne a karrierjében.:

:

Váradi Benedek volt az M4 Sport Kosárlabda Magazinjának egyik vendége, aki többek között a szurkolókról, a döntőről is szót ejtett, de beszélt egy esetleges külföldre igazolásról is.

A szerződésem lejárt Szombathelyen. Nyilván a nevelőegyesületem, a Falco már megkeresett, illetve beszéltünk már a jövőről is. Tavaly nyáron menedzsert váltottam, erősnek érzem magam ahhoz, hogy kipróbáljam magamat külföldön. Ez persze több összetevőből áll és ezt a klubbal is tisztáztam már. Meg fogok hallgatni mindenkit, nem titok, hogy a külföldre igazolás az A-terv, ezzel mindenki tisztában van. A tavalyi csonka szezon végén is volt már egy kilépési opcióm. Ez a klubnak sem volt újdonság, illetve én is úgy készültem, hogy ha lesz lehetőségem, akkor ki szeretnék menni. Még most lett vége a szezonnak, egyelőre még az ünnepléssel foglalkoztam. Le fogunk ülni az ügynökömmel is, hogy mit szeretnénk, hogy mi az, ami elfogadható. Természetesen nem mennék ki minden áron, hiszen szeretek itt játszani és nagyon sokat tudok fejlődni a Bajnokok Ligája miatt is, viszont benne van a fejemben az, hogy egyet lépjek előre a karrieremben és kimenjek külföldre kosárlabdázni.

A sárga-feketék csapatkapitányát a döntő legértékesebb játékosáról, Perl Zoltánról is kérdezték.

Aki ismeri Zozót, az tudja, hogy ő egy elképesztően nyugodt srác. Megvolt a csapaton belül a hierarchia és az egész szezon úgy volt felépítve, hogy mindenkit tudta, hogy mi a dolga. Amikor Kyan Anderson kiesett, akkor is gyakorlatilag mindenki tudott egyet előrelépni. Ez volt ennek a sikernek is a titka, hogy edzői stáb és mi a játékosok kiépítettük ezt a rangsort. Zozó fantasztikusan játszott, az egész szezonban, nemcsak a bajnoki döntőben. 

A teljes műsor itt tekinthető meg.

Fotó: hunbasket.hu

HIRDETÉS

50 hozzászólás

50
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
18 Comment threads
32 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
32 Comment authors
MadisoncsakakörmendBL menetelésMendezfanaticfantastic Recent comment authors
makelovenotwar69
Olvasó

Néhány perces cserének elmenni valahova, az dilemma. Bár az új edzésmódszerek, játékelemek megtanulása még akár ilyen szinten jól jöhet.
Ha pedig olyan csapatot találna, ahol akár 20-25 percet is kapna – és persze stabilan hozná amit várnak tőle – az csak jó lehet. Mivel külföldön csak a játékával tudná letenni a névjegyét, kénytelen lenne arra koncentrálni. Így aztán fejlődhet is.
Ha nem jön össze kint neki, a Falco bizonyára tárt karokkal várná.
Ha meg marad, jól megkéri az árát 🙂
Hajrá magyar kosárlabda!

Tomi
Olvasó

Az új csapata szurkolói:
Váradi Virág őő… Jászai Virág, vagyis Virág Benedek… áá hagyjuk, már haza is ment.

Milo
Olvasó

Sok sikert a külföldre igazoláshoz! A magyar kosárlabdának is ez az érdeke és nekünk sem jön rosszul, ha gyengül a Falco magyar magja. Ettől függetlenül továbbra is tartom a véleményem, hogy külföldre (értsd ezalatt Olasz első osztály, Spanyol első osztály, ABA-liga) kevés lesz az ő játéka. Nem a tudása kevés és még csak nem is a mentalitása, de irányító poszthoz nemzetközi szinten lassú, hátvédhez pedig nem dob elég jól, vagy legalábbis hullámzó a dobóteljesítménye. Szerintem egy francia vagy egy belga bajnokságot kellene neki keresni, ott is egy középcsapatot, ahol biztosan tud játszani 25-30perceket, aztán ha beválik, akkor lehet lépkedni előre.… Olvass tovább »

andrás
Olvasó

Nem értem a szolnoki drukkereket
Kívánják hogy beégjen, de akkor hamar hazatér és újra színészkedni és győzni is fog ?✌️
Mi ebben a ráció?

Luminas
Olvasó

Ha sikerül neki, akkor már csak arra kell figyelni, hogy ne túl erős csapatba menjen. Legyenek bőven percei, nehogy úgy járjon, mint Voja és Zozó. Szerintem van benne potenciál és én örülök, ha külföldön más edzésmódszerekkel erősödni tud, a válogatottban kellene még pár külföldön edződött játékos. Hallgassátok meg a Bazska interjút Hanga Ádival, sok tanulság van benne.
Úgyhogy hajrá, sok sikert, én szurkolni fogok a jó erdeményekért^^

KD
Olvasó

Látszik, hogy a szolnokiaknak még mindig fáj, hogy az ötödik meccsen a Beni megszorta öket. Sugárzik belölük a rosszindulat, mint az egész döntö alatt. Ha Beni így dönt, akkor sem fogtok olyanokat olvasni, mint ha a nagy Szolnoki Olajbányászt meri valaki otthagyni. Kívánom, hogy Beni külföldön is találja meg a számítását, ha elmegy, és remélem, hogy a sok rosszindulatú károgónak ugyanúgy megmutatja a karakterét, mint a döntö 5.meccsén.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Rosszindulatú károgó (vén) varjú vagy!

fanaticfantastic
Olvasó

Azért van benned ,Szolnok gyűlölet,nem kevés. Folyamatosan bennünket b tatsz. Személy szerint,Beninek ,sok sikert kívánok. A Falconak,meg az olyanok miatt mint te is azt kívánom,hogy az idén rendesen verjék el őket. Sok csapat és sokszor. Lehetőleg nagy különbséggel. Irritáló nagy arcú gárda.

Mendez
Olvasó

Azért ne zavarjon ám te szerencsétlen, hogy egy Falco-hoz köthetető cikknél megint a szolnokiak kezdtek el fröcsögni… erre idejössz kioktani a szombathelyieket.
Agyhalott gyülekezet!

fanaticfantastic
Olvasó

A jó b q ….! Nézd már vissza,hogy mit írtam előtte! Úgy szerencsétlenezz te maki! Semmit nem írtam oda,csak amikor már megint általánosítottatok. Egy kalap alá vettetek megint minden szolnokit. Beszélj velem normálisan! Sértegethetjük is egymást. Nekem is van hozzá szókincsem.

fanaticfantastic
Olvasó

A szolnoki témákhoz odamentek aljaskodni állandóan. Itt meg rugkapálódzol.

BL menetelés
Olvasó

Egy hete neked volt a legnagyobb pofád bucka! Élen jártál a gyűlölködésben egy cikkhez volt 50 hozzáböfögésed! Balkáni gyökér! Eszed rendesen a szarvaspörköltet?

fanaticfantastic
Olvasó

Te vagy H. Attila,ugye?

BL menetelés
Olvasó

És mi a gond! Tudod Székesfehérvártól keletre már a balkán kezdődik!

fanaticfantastic
Olvasó

Az ilyen tuskóknak te. Azoknak.

Madison
Olvasó

Gusztustalan nagyképű féreg vagy… És ilyenekkel van tele az a vidék, nem véletlenül jöttem el onnan, az ország bármely más szegletében különb embereket találtam, mint ott… Csak a Körmend szeretete maradt meg onnan…

csakakörmend
Olvasó

Inkább Sanyi!

fanaticfantastic
Olvasó

Tudod,pelyhesállú,műrockerkém,pont te és a hozzád hasonló trágár ,sértegető kommentek generálják,ha hozzászólok. A te kihívó,balkánozásod,buckázásod a leginkább visszataszító.De ha így lenézel országrészeket,akkor miért teszel ki határon túli magyarok mellett álló megosztásokat? A sajátjaidat is lenézed,vazz. Mű ember.Te tettél eddig legtöbbet a két tábor ellenségeskedéséhez,itt.

Zsarkov
Olvasó

Oberwart Gunners, vagy Fürstenfeld Panthers, esetleg Kapfenberg Lions…, az önbizalmán kívü, semmilye nincs meg egy komolyabb csapathoz

BL menetelés
Olvasó

De legalább nyugaton lesz nem a balkánon!

Zsarkov
Olvasó

Az igaz…, de ti is tudjátok, hogy ha egy magasabb polcon lévő Zoli, meg Vojcika sem tudott érvényesülni, akkor neki még annyi esélye sincs…, esetleg alacsonyabb osztályban, mint Keller…,Filipovity egészen más, az ő atlétikussága, mentalitása, fizikalitása kell a mai modern kosárlabdához, nem véletlenül állja meg a helyét

Heindrich
Olvasó

Hollywood? Ne már Beni, most kezdtek itthon felfedezni…Vidd magaddal $zilárd baridat is a legmagasabb szintre.

Rózsabimbó
Olvasó

Tengerpart?

Boban
Olvasó

Sok sikert külföldön Jászai Beni! Bírókat is vigyél magaddal, akik megeszik a showműsort. :)))

Roland
Olvasó

Tényleg azt hiszi van esélye külföldön?? még hűtő mágnest se lesz ideje venni olyan gyorsan jön vissza.?

moldi56
Olvasó

Inkább biztatni kellene,hagy menjen.Addig sem látnánk itthon.

Tomi
Olvasó

Ha valaki véletlenül el is vinné, akkor is max 1-2 hónapot adok neki.
Ha lesz olyan meccs, hogy nem a fetrengéseiért küldik az öltözőbe, akkor ki fog pontozódni 10 perc játék alatt.
Külföldön nem fogják a rigók úgy óvni, mint egy kislányt. Sehol máshol nem fog tudni érvényesülni.
Karácsonykor már újra a Falcoban lesz.

2lee14
Olvasó

Fő a jóindulat, mint az megszokott tőled!

Tomi
Olvasó

Sajnos ez a realitás. A testalkatához képest jól védekezik, de irányítónak lassú, 2-esnek nem dob elég jól. Itthon is szinte csak abból él, hogy mindent elnéznek neki. Külföldön ez azonnal megszűnne. Enélkül itthon is kevés lenne légiósnak, nem egy komolyabb bajnokságban.

Zsarkov
Olvasó

Miért, lehet Ausztriába készül…, onnan nem biztos, hogy kilógna!? ?

donnarumma
Olvasó

Lehet elmegy a KAPITÁNY és SZILI de Gasperrel és a Zozó, Keller, Rosco, Lake 4 est alapból elég ütősnek tartanám és így 4 légióst is hozhatnánk még extra kategóriából…
2 jó kiegészítő embert kell keresni..

Leklibajsza
Olvasó

Lake?

donnarumma
Olvasó

Magyar Bajnok és Kupagyőztes!
Miért Hortit, Juhost vagy Norbit szeretnéd Keller mögé?

Leklibajsza
Olvasó

Lakeben idény előtt nagy potenciát éreztem, de nemhogy előre, inkább visszafele fejlődött. Szerintem egy BL-hez kevés lenne egy Keller-Lake centerpáros.

donnarumma
Olvasó

Majd most kijon belole a nagy potencial:-)
-Roscot eddig is akarta Gasper,csak drága volt….ha 2 kezdő magyar elmegy, akkor helyette egyet csak megpróbálunk?!

donnarumma
Olvasó

Én elfogadnám 5 magasnak a Keller-Lake-Barac-Rosco-Dzseletovic ötöst…Idén 2 és fél magassal játszottuk végig a szezont..

crazybasket
Olvasó

Lake helyett én biztos inkább egy rookie amcsit hoznék, benne még ott lehet a HA faktor, Lakeban idén, amikor egészséges volt sem éreztem már semmit, hogy tudna hozzátenni bármiben is sőt..
Rosco Allen hogy jött a képbe?:o

Praenoricum
Olvasó

Lake lenne az egyik, akit véletlenül sem tartanék meg. Elképesztően gyenge szezont produkált. Messze kilógott lefelé a hozzáállásával is.

Motoros
Olvasó

Jászai Mari kinőtte az Agórát?,
Külföldre menne a kicsihuszár?‍♂️,
Az új Mary Poppins lesz a Benőőőő?,
Várja a Broadwayen a lányöltöző?‍❤️‍?‍?.

Túrista 2.0????

Vesszen a tökfilkóóóó????

Motoros?️?️?️?️

wiley
Olvasó

Itt milyen nagy a pofád. Máshol meg elcsukló hangon remegsz… ?

Leklibajsza
Olvasó

Baszki Motoros????
Tényleg a proli kamuingatlanos osztja magaslóról azt észt a válogatott játékosnak…???????????

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Jók a verseid. Ja, nem! 🙁

Pbask
Olvasó

Sok sikert kapitány!
Én örültem volna, ha még egy évet lehúzol külföld előtt, mint elsőszámú irányító, de valami azt súgja hogy elmész, és ha így érzed jónak,teljes mértékben elfogadom, bármennyire is lenne jó látni itthon a kedvenc játékosomat.
Remélem Márkó példáját tudod követni!

ójajj
Olvasó

Hollywood szerintem is! Felnőttcastingban jó, mert ha valami kemény hozzáér, akkor egyből hanyatt fekszik…

Németh Kristóf
Olvasó

Unalmasak vagytok már!??

Pbask
Olvasó

Szóval Cakarun kemény?
És te ezt honnan tudod?
ójajj..

nyolcmegnyolc
Olvasó

Moszkva, ha jól tudom

Károly bàcsi
Olvasó

Hollywood?

SárgaPárna
Olvasó

Nem! Rocci Szifrédi hívta, nagyon tetszett neki, ahogy torkoztatott titeket!

SzhelY
Olvasó

Te egy apszolut szopás fetisiszta vagy gondolom egy hatalmas műbránerrel a szádban alszol és erre vered ki fotelnyuszi

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés