Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Zalaegerszegen is magabiztosan nyert a Falco, egyetlen győzelemre a döntőtől a szombathelyiek

Az egész meccset kézben tartották a sárga-feketék.

Zalakerámia ZTE KK – Falco-Vulcano Energia KC Szombathely 71-96 (13-22, 21-24, 19-27, 18-23)

Rájátszás, elődöntő, 2. mérkőzés.
Zalaegerszeg, Városi Sportcsarnok
Kapitány Gellért, Mészáros Balázs dr., Frányó Péter (Téczely Tamás)

Zalakerámia ZTE KK: Hicks 9/3, Paige 13/3, Szalay -, Ikpe 6, Tóth 7/3. Cserék: Ona Embo 13/3, Keller I. 4/3, Németh A. 5, Osztojics 14/6, Csátaljay -, Makkos -, Csuti -.

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely: Pot 10, Benke 12/9, Tanoh Dez 4 ,Tiby 19/6, Krivacevic -. Cserék: Keller Á. 5/3, Pongó M. 15/15, Barac 6, Jordano 15/15, Perl 2, Kovács B. 8/3, Verasztó -.

A Debrecen elleni ötödik meccs thrillere után egy kifacsart ZTE-vel találkozott a bajnoki címvédő szombaton. Az 5 nap alatt három meccset játszó, s közben 1000 km-át utazó zalaiak nem voltak egy súlycsoportban a sárga-feketékkel, akik nagyon könnyed győzelmet arattak a ZTE ellen. A kék-fehér szimpatizánsok azonban bíztak abban, hogy ezúttal máshogy alakul a forgatókönyv és Tóth Ádáméknak egy sokkal szorosabb mérkőzésen szurkolhatnak Zalaegerszegen.

Telt ház és remek hangulat fogadta a csapatokat, a szokásos hangolás is megvolt a lelátón, az ilyenkor jellemző rigmusokkal. Jobban kapta el a fonalat a ZTE, Paige tempótobásaival és Tóth Ádám klasszikus centerezésével 8-3-ra vezettek is, ám gyorsan magára talált a Falco védekezésben, és amint bekeményítettek a szombathelyiek, azonnal le is járt a ZTE támadóideje, a gyorsindításból pedig Pot szerzett kosarat. Tiby harcossága többször is aranyat ért a vendégeknek, majd amikor Pongó Marcell kétszer is üresen dobhatott triplát, már a tízet súrolta a különbség.

22-13-as vasi előnyről kezdődött a második negyed, Keller és Perl sapkái nagyon tetszettek a vendégszurkolóknak. Hicks fújt riadót egy hármassal hazai oldalon, de hiába futott egy 7-0-át a ZTE, a felzárkózás kérészéletűnek bizonyult. Jordano hármasával ismét ellépett a Falco, de Tony Hicks még egyszer behozta tíz pont alá csapatát. Hiába, mert a vendégek már hat támadólepattanónál jártak, s rendszeresen tudtak is élni a második esélyekkel. 34-41-nél még egyszer felcsillant a remény hazai oldalon arra, hogy közelebb lopózzanak a Falcohoz, ám Csátaljay hármasa kimaradt, Benke Szilárdé pedig utat talált a gyűrűbe, így a ZTE momentuma is eltűnt. 34-46 állt az eredményjelzőn hazai szemszögből nézve, a vasiak 50%-os triplázása pedig nem sok jót ígért a továbbiakban a kék-fehér szimpatizánsoknak.

Benke Szilárd ott folytatta, ahol a szünet előtt abbahagyta, gyors nyolc pontjával pedig hamar elérte a húszat a különbség. Ezzel aztán el is dőlt a mérkőzés, a ZTE játéka teljesen szétesett, a Falco pedig kiválóan élt a tálcán kínált eséllyel. Ikpe kipontozódott, a negyed végén csupán Keller Iván 3+1-es akciójának örülhettek a ZTE-hívek. Kereken húszpontos különbséggel ért véget a harmadik negyed.

A távolról remekül dobó Pongó Marcell ötször mattolta a ZTE-t a 6,75-ösön túlról ezen az estén. 73-53-ról indult a játékrész, innen már csak az volt a kérdés, ezt a negyedet is nyeri-e a Falco. Ostojic kétszer is hármast dobott, de Tiby is megtette ezt, a Falco pedig végül 25 pontos különbséggel, megérdemelten győzte le az indiszponált Zalaegerszeget. Mindkét edző és nyilatkozó játékos megdicsérte a hangulatot, melyre nem lehetett panasz, a meccs végén pedig valamennyi cserejátékos is pályára léphetett. A minden mutatóban jobban teljesítő Szombathely 96-71 arányban győzött, ezzel egy lépésre került a finálétól.

A találkozó krónikájához hozzátartozik, hogy Perl Zoltán egy, a meccs közben összeszedett kisebb könyöksérülés miatt elővigyázatosságból csak hét percet játszott, ám Konakov mester nyugodtan tudta pihentetni kulcsjátékosát. A minden mutatóban jobban teljesítő Szombathely 96-71 arányban győzött, ezzel egy lépésre került a finálétól, a másik ágon viszont még jóval hosszabb párharc várható.

Fotó, szöveg: Bálizs Zsuzsa

HIRDETÉS

144 hozzászólás

144
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
27 Comment threads
117 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
39 Comment authors
KosarasKDwileyKormend32lee14 Recent comment authors
KD
Olvasó

Gratula a csapatnak! Nem igazán értettem Zollner taktikai húzásait. A labdás kettőzése nem jött be, erre áttért zónára, amikor addig is jó százalékban bedobtuk a helyzeteket. Így 17 triplát kaptak többnyire tiszta dobóhelyzetekből. Pénteken le fogjuk zárni a párharcot, a másik ágon egy jó kis ötmeccsest remélek. A magyar bajnokság színvonalát a jővő évi 4 légiós szabály tovább rontja ( Honnan lesz 112 használható A csoportos játékos a 14 csapat keretében?), nem beszélve a nemzetközi kupában induló csapatokról, akik így sansztalanok normálisan felvenni a versenyt az ellenfelekkel.

Kormend3
Olvasó

Azért elég szomorú hogy ekkora a szakadék két elődöntős csapat között(nem a Zetét lenezve).Öszintén szólva egy nagy rakás sz@r ez az egész Magyar nb1.(nem megbántva a csapatokat MTE is már csak nevében MTE).Értelmetlen az egész….

csakazete
Olvasó

Már régóta fizetések felső határát meg kellett volna húznia a szövetségnek, úgy nem lenne ekkora szakadék…

Xero
Olvasó

Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ilyen mégis melyik profi sportszagágban létezik?

csakazete
Olvasó

Bizony létezik…

Xero
Olvasó

Hol? Milyen sportágban? 🙂 Melyik bajnokságban?

csakazete
Olvasó

Idézet:
Az észak-amerikai ligák nagy részének van egy „kemény plafonja” is, amelyen nem léphetnek át a fizetések, míg az NBA egy „gyenge plafonnal” rendelkezik. Az utóbbi esetben adott kivételekkel a sapkában megnevezett összeg fölött is lehet költeni, bár a szabadügynöki időszakban korlátozva lesznek lehetőségeik. Azon csapatoknak, amelyek a luxusadó sapka fölé lépnek, kötelességük a luxusadó befizetése
(minden dollár, amelyet a luxusadó sapka fölött költenek, adóztatva van).

KD
Olvasó

Hát az az NBA-s plafon elég messze van tőlünk. Egyébként sem tudnád betartani ott, ahol nem ismered a pénzek eredetét, a játékosok fizetését és a csapat költségvetését sem semmilyen sportágban, nem csak kosárlabdában. És az elkövetkező száz évben ez így is marad, az a rossz hírem.

Vulcano
Olvasó

Ha a légiós cserélés határát szabnák
meg akkor bajban lennétek.

heraklith
Olvasó

Ahol egy csapat 3-4 másik csapat költségvetését költi játékosokra ott ebben semmi meglepő nincs. A falkó már évek óta azért is vásárol játékosokat, hogy azok ne egy másik csapatot erősítsenek.
Amíg ezt senki sem kontrollálja, vagy bele nem buknak a celebek halmozásába, esetleg bele nem rokkan az Önkormányzat a példátan pénzszórásba addig ebben nem lesz változás. Fiatal játékosok választják sorra a pénzt a játéklehetőség helyett és ilyen pénzszórás mellett semmilyen sportértéke nincs sem a falkó győzelmeinek, sem a bajnokságnak.
Jövőre még nagyobb lesz a szakadék és tovább csökken majd a sport iránti érdeklődés.

wiley
Olvasó

Ahol több csapatnyi légióst meg edzőt hasznàlnak el szinte minden szezonban…. Ahol több milliós fizetésekért üldögélnek a kispadon mindenféle kitalált “szakmai” pozíciókban, nulla hozzátett értékkel…
Ezekkel foglalkozzál Tompika! Otthon sepregess először! Pénteken kapsz is hozzá eszközt te tudatlan…

heraklith
Olvasó

Remek példát hoztál fel, köszönöm! A teljes mezőnyben nagyjából a falkó az egyetlen olyan csapat, amelyiknek a milliárdos költségvetésenek köszönhetően semmilyen kockázatot nem kellett vállalnia. Szinte kivétel nélkül az összes csapat (top csapatok is) sorban cserélték az edzőket és játékosokat, ahogy év közben egy kis aprópénzhez jutottak, hogy versenyben maradhassanak a 2-8. helyekért, vagy éppen elkerüljék a kiesést. A falkó az egyetlen csapat, amelyiknél teljesen mindegy, hogy ki ül a padon (így nyilvan az edzőcsere gondolata sem merülhet fel), mert a 7 válogatott játékos mellett, abszolút felsőpolcos légiósokkal és az összevásarolt fiatalokkal edző nélkül is 30-40 ponttal bárkinél erősebbek. A… Olvass tovább »

Mendez
Olvasó

A saját csapdádba lépsz bele folyamatosan te szerencsétlen.
Azt mondod, nincs megfelelő szakmai háttér a játékoskiválasztásra.
Te istenbarma hol cserélgetik úgy a légiósokat, mint az alsógatyát???
Persze, hogy a csapatodnál.
Jó játékosokat vehetsz sok pénzért igen, de a jó játékosokból csapatot is kell csinálni.
És ahogy látod, hiába szórtátok el azt a temérdek pénzt légiósokra, edzőkre, ha pénteken a Falco komolyan veszi a meccset akkor az a dísznek odarakott Konakov három meccsen több, mint 100!!! pontos különbséggel fogja hazaküldeni a csapatodat.
Aztán írogathatod tovább a hülyeségeidet ha még nem érzed elég lúzernek magadat.

heraklith
Olvasó

Az a baj kis menszesz, hogy nem csak ebből a játékból nem értesz semmit, de a mondatok értelmezése terén is nagyon szerények a képességeid. Primitív vagy nagyon, de ennek ellenére, ahogy eddig is, úgy ezután is segítek szívesen, mert mindig megsajnálom a hozzád hasonlókat. Nehéz lehet így élni. Bár az is lehet, hogy a hozzád hasonlóknak sokkal könnyebb. A ZTE kettővel alacsonyabb polcról válogat egy szerény költségvetésből. Ott nincsenek celebek, meg nagy csodák. A jó kiválasztás néha eredményez egy Govenst, Smith-t, Ostojicot, stb. de a valóság az, hogy ennyi pénzért gyenge légiósok vannak. Év közben aztán féláron lehet találni olyat,… Olvass tovább »

Mendez
Olvasó

Az a baj veled here, hogy te hülyènek akarsz nézni másokat, miközben pontosan te, saját magad vagy oltári nagy ostoba.
Te azt akarod megmagyarázni, hogy a szezon közben a francia elsőosztályból!!! igazolt légiósotok két polccal alatta van a Falco által igazolt játékosoknak?
A legjobb légiósunk Tiby a belga bajnokságból érkezett.
Belga vs. francia bajnokság, aki egy kicsit is ért a kosárlabdához az tisztában van a különbséggel, na here nem ez a kategória.
De gyerünk próbálkozz, ha neked ennyire tetszik ez a pofáraesés dolog akkor hajrá!

csakazete
Olvasó

Dehogy a konakov… A celeb sor nem a konakov!

wiley
Olvasó

Tompika-Tompika ne terelj! Évek óta top 3-as költségvetést égettek el. Ezt Zte-s embertől tudom, 100 %-os infó. Bizonyos kispadon üldögélő emberkék milliós pénzeket kapnak a semmiért már évek óta. A leváltott edzőket a szerződésük végéig kell fizetni amíg nem lesz csapata. Légióscserék is rengeteg pènzbe kerülnek. Tóthnál ráígértetek még a Paksra is, pedig ott elèg jól kapott volna.
Tompika ezek tények.
Töröld meg a szád, mert már habzik te agyhalott!

Mendez
Olvasó

Kétszer annyi légióst használtatok el idén is, mint a Falco.Plusz az edzőcsere, közben meg a legtehetségesebb magyar fiatal perceket sem kap, pedig nem egy élcsapatról, csupán egy futottak még kategóriás gárdáról beszélünk.
Szerencsésebb lenne, ha végre a saját csapatod dilettáns vezetésével foglalkoznál és persze azzal, hogy kezeltesd magadat egy megfelelő szakemberrel.

heraklith
Olvasó

Igazad van menszesz. Egy ilyen kiscsapattól, mint a ZTE óriási bravúr, hogy már második éve újra (top 4-es) élcsapat lett.
Egerszegen már mindenki elégedett. A falkón ezzel szemben hatalmas a teher. Ha a nemzetközi kudarc és a kupa égés után még az arany sem lenne meg söpréssel, az könnyen a klub végét is jelentheti.
Mivel ki lesz fingva a következő ellenfél is így 8 emberrel meglesz idén is.
A ZTE összes légiósa került annyiba, mint a falkó 2 cserejátékosa.

Mendez
Olvasó

Akkor nézzük csak. Tehát a Falconál a kispadon is méregdrága légiósok ülnek. Értem. Van egy litván élcsapat, úgy hívják Lietuvos Rytas. Azt ugye nem akarod megmagyarázni, hogy ez a litván élcsapat szerényebb anyagi lehetőségekkel rendelkezik, mint a Falco. Namármost, ha a Falconál ilyen drága játékosok ülnek a padon, akkor nyilvánvaló, hogy a Lietuvos Rytas-nál sincs ez másképp, sőt. És micsoda véletlen, ez a templom egere icipici zetécske ennek a litván élcsapatnak az egyik cserejátékosát igazolta le a szezon elején. Here bazmeg, mikor veszed már észre magad, hogy mekkora balfasz vagy? Jó értem, a bolondok nincsenek tisztában önmagukkal, de valaki aki… Olvass tovább »

heraklith
Olvasó

Lekunas egy 3 VAL-os játékos volt Litvániában. Csak hogy te is értsd, ez nagyjából akkora igazolás, mintha a Verrasztó elmenne tőletek Veszprémbe.

Mendez
Olvasó

Mindjárt gondoltam, hogy megpróbálod megmagyarázni.
Nálunk Barac vagy Jordano sem átlagol sokkal többet, de ők csillagászati összeget keresnek, míg Lekunas minimálbérért jött a zetébe.
Fogd már fel here, hogy te olyan dolgokat akarsz itt beadni a közönségnek, aminek teljesen nyilvánvalóan semmi köze a valósághoz és te annyira ostoba vagy, hogy elhiszed, hogy ezt megeszi itt bárki is.
De mondok valamit here.
Ha feldobsz ide egy hivatalos papírt a zete és Falco játékosok fizetéséről és azon az általad leírt adatok helyesnek bizonyulnak én itt nyilvánosan megkövetlek esküszöm.

csakazete
Olvasó

Az a baj hogy Héra nem ilyen stílusban beszél veletek hanem nyers tényeket ír le!
Ezzel szemben ti bunkó paraszt stílusban valaszoltok folyamatosan, ostobáztok…stb…
Magatokat minősítitek kedves szhelyi szurkolók!

Mendez
Olvasó

Ha tényeket írna le akkor nem így válaszolnànk neki.
Hazugságokat ír az a probléma.

csakazete
Olvasó

Akkor cáfoljatok, ne alpári stílusban oktassatok… Utána meg kikéritek magatoknak hogy a szemét ZTE tábor milyen paraszt …
Szerintem egyik húzza maga után a másikat!

heraklith
Olvasó

Cáfolat soha nem volt, nem is lesz. A személyeskedés az egyetlen “fegyverük”.

Mendez
Olvasó

Te fordítva ülsz a lovon.
Olyan dolgokat állít amik nyilvánvaló hazugságok.
Az, hogy egy litván élcsapattól vagy a francia elsőosztályból igazolt játékos két polccal lejjebb van fizetésben, mint a Falco légiósai, szerintem nem nekünk kellene cáfolni, hanem neki konkrét számokkal, hivatalos adatokkal alátámasztani.
Amíg ezt nem teszi meg addig azt kapja amit érdemel.

Csakajót
Olvasó

Akkor az ő stílusában írom én is tényeket.
A Hicks egymaga annyi fizut kap, mint a Falcoban 4 légiós, plusz Perl Zozo. A Paige pedig pont annyit, mint az összes többi Falco játékos
Ez tény.
Cáfold meg,ha nem igaz!
Dugjátok össze az okos buksitokat, aztán írjátok. Várom.

Csakajót
Olvasó

Melyik volt a nyers tény?
Amit leir here, annak ellenkezője max.
Az hogy itt vagdalozik a hazugságaival, az neked nyers tény?
És te elhiszed. De édi vagy.

csakazete
Olvasó

Nyilván van benne túlzás de a lényeg benne van a mondataiban

Csakajót
Olvasó

Here, egyszer vennél 1 tényt figyelembe. Nem mindent, csak 1 darabot. Kurva nagy haragban vagy a tényekkel.
Mindennek az ellenkezője igaz, amit idehánysz. Mondjuk ehhez is kell tudni, hogy semmit ne találj el.. (pont mint a kupa Final four tippjeid).
Se fizetést, se költségvetést, se szakmát, se bírózást,se légiósokat, se erőviszonyokat, se eredményt.
Neked senkid nincs, hogy mindig idejössz, és baromságaiddal telehányod az oldalakat? Nem kínos már? Nincs senki, aki hozzád szólna?
Mondjuk teljesen érthető.

Marillion
Olvasó

heraklith…Csak mem azt akarod mondani hogy mindenki akit megkeresünk szerzödéssel csak azért akar a Falcoban jàtszani…mert itt jó fizetést adnak?!

csakazete
Olvasó

Hát kezded tapogatni a lényeget…

Vulcano
Olvasó

Csakezete, a lappsföldeseknek is mindig cáfolják az “elméleteit”.
Aztán ilyenkor jön a magyarázat, hogy a fénytörés, meg a Nasa, a háttérhatalom stb.
Gondolom elismered hogy ilyenekkel nehéz mit kezdeni.
Na valami ilyesmi ezzel az elmebeteggel vitatkozni.
Te meg csak magadat járatod le, hogy még adod is alá a lovat.

heraklith
Olvasó

Zalaegerszeg városának támogatása: 100 millió
Szombathely városanak támogatása: 470 millió. Nyilvános adatok ellen küzdesz.
Ezek a tények. Meg azok, hogy Lekunas és Ona azt a szerepet töltötték be a csapatokban, amit a falkóban a Verrasztó. Eljöttek hogy 2-3 VAL-ból csináljanak 20-30 VAL-t. Hátha jövőre kifizeti a falkó nekik a tripláját. Nem egy példa volt már rá.

Vulcano
Olvasó

Most akkor megint ott tartunk, hogy az miért a mi hibánk, hogy a ti városotok leszarja a csapatot?
Én értem, hogy a neres városokban inkább a zsebekben landol az a pénz, amit lehetne ilyesmire költeni.

heraklith
Olvasó

Írta egy szóval is bárki, hogy a ti hibátok? A szurkolóknak amúgy sincs semmi köze hozzá. Miért lenne ez bárkinek is a “hibája”? Valamit nagyon félreértesz. Nem hibáztatok én senkit, én csak tájékoztatok.
Rengeteget áldoz erre az Egerszegi Önkormányzat. 100 millió forint évente egy játékra nagyon sok pénz. A 470 millió meg már beteges összeg.

Csakajót
Olvasó

Herehugy, a zete pénzszórásáról írtál. Értem. Tényleg teljesen felesleges. 8 légiós 2 edző csak idén . És most visszafogtátok magatokat. Csutihoz meg gratulálok. Szépen építitek, gyorsanan fejlődik.

JR.BENITEZ
Olvasó

Sokkal gyengébb volt a Zete mint vártuk. 4 ilyen agysebésszel nehéz is az élet. Egyszerűen szörnyű nézni mit művelnek. Esküszöm Németh, Szalay, Keller, Ostojic, Tóth sor lényegesen kulturáltabb és élvezhetöbb kosárlabdàt játszik. Ez a mai is csúnya volt. Nagyon kíváncsi vagyok péntekre mit talál ki a nyakas. Jobbulást Zozó!

donnarumma
Olvasó

Na, ez a meccs volt mind a két csapat számára egyformán fontos.(alapszakasz)
A Falco így néz ki, ha “kapar”

Csakajót
Olvasó

Ja, nagy okosan páran azt írták, nekik ettől a meccstől kezdődik a párharc. Majd most jönnek ők.
Milyen bájosak…
Ez van, ha nem csak a mezet küldjük fel pályára, mint márciusban.

Praenoricum
Olvasó

Gratulálok a Falconak! Ez ismét meggyőző teljesítmény volt. Volt, amin tudott változtatni Zollner, de amit nyert a vámon vesztette a réven. Olyan magányosan dobhattak triplákat a Falco játékosok, mintha bemelegítése lettek volna, így nem csoda, hogy ilyen eredményesen tették. A harmadik meccsen ezt le kell zárni és ha ezt a védekezést sikerül fenntartani, akkor nem is lehet gond. Remélem Zozó sérülése nem súlyos és döntőben egészségesen tud rendelkezésre állni. A hétvégén talán nem kell játszania, a többieknek meg kellene oldani nélküle is, ahogy ma is megtették.

szombathelyiasszonykorus
Olvasó

Alpári ZTE tábor… Sose lesztek dobogón. Örök negyedikek.

MTE;)

Zombi
Olvasó

Mamcsi! Minden lófasznak vége van egyszer! Remélem a kövi szezontól elfogy a kincs…..Lehetne egy kicsit szerényebben! A Falcó tábor sem semmi! Sőt!

szombathelyiasszonykorus
Olvasó

Ha vége lesz a “lófasznak” se lesz jobb eredményetek mint a 4. hely 😀

heraklith
Olvasó

A kirakatcsapatokat jellemzően azért vásárolják össze, hogy az adott országnak legyen egy nemzetközi szinten is érdemi eredményekre képes csapata. A mi kis hazánkban sajnos ezt viszont évek óta nem tudják megvalósítani. A megalázó nemzetközi- és kupa szereplés után egy teljesen kizsigerelt kiscsapat ellen viszont sikerül végre a papírformát is érvényesíteniük. Egy ilyen gyenge szezon végén megérdemelnek ennyit Szombathely polgárai, mert – igaz a legtöbben közülük ezt nem értik – de mindannyian hatalmas áldozatot hoznak ezért a játékért, a magyar kosárlabdázás történetben példátlan pénzszórással. Az persze megmosolyogtató, hogy páran ítt úgy érzik, mintha bármit is tettek volna ezért. A harmadik meccsen… Olvass tovább »

csakazete
Olvasó

Igazad van itthon hagynám a felnőtt sort és full ifi csapattal állnék ki a harmadik meccsen… Csak sajnos ehhez a vezetőség nem mer asszisztálni.

Vulcano
Olvasó

Hát mondjuk így az ifi is játszana : )

heraklith
Olvasó

10 perc/”felnőtt” játékos, hogy meccsben legyenek, aztán gyúrni a bronzra. A másik ágon szinte biztos, hogy 5 meccs lesz. A bronz meccseken sem a ZTE lesz az esélyes, főleg pályahátrányból, de kipihente(bbe)n képes lehet rá ez a csapat.

Emőkefan
Olvasó

Már észrevehetnéd, hogy a fák Egerszegen sem nőnek az égig, sőt….

Vulcano
Olvasó

Csakazete téged normálisabbnak gondoltalak eddig, szóval gratulálok, hogy asszisztálsz ennek az elmebetegnek az ámokfutásához.
Ti dolgotok. Nem az én csapatomat égeti.

albc
Olvasó

A te csapatodat te magad égeted. Meg a bronz, amikor bujdosol. 🙂

Marillion
Olvasó

A màsik àgon éppen a Fehérvàr küzd a döntöért a Szolnokkal de te mint Fehérvàri csak velünk meg a Falcoval foglalkozol! Vajon miért lehet ez? Kurva nagy gondok lehetnek nàlad nyakon felül! Mondjuk ezt eddig sem titkoltad!

albc
Olvasó

Nem szurkolok senkinek mari.

Marillion
Olvasó

Akkor meg mi a faszért vagy itt? Nem mindegy neked mi történik a férfi kosàrlabda bajnoksàgban?!

csakazete
Olvasó

Mi ezzel a baj amit írtam? Nincs esélyünk, így játssza le a meccset az ifi! Nagyon szívesen szurkolnék nekik bármilyen csúfos is lenne a vége! Ebben mi rossz lenne?

Zombi
Olvasó

Vezetőség azt hagyjuk…..Lényeg, hogy a családok jól járnak!

Xero
Olvasó

És ennek mi értelme lenne? Ha 3-0 lesz a vége, akkor is bőven lesz időtök kipihenni magatokat..

p.borisz
Olvasó

Öregem, te tényleg egy igazi balf@sz vagy. Bronz?Álmodban. Akárkivel kerültök össze, felmossák veletek a padlót

WestChampi
Olvasó

true

heraklith
Olvasó

Mindig csak a személyeskedés marad a legegyszerűbbek “fegyvere”.
Nagy csalódás ez, hogy csak ennyire futja.
Természetes dolog az, hogy kellemetlenek ezek az egyszerű tények és ettől már nem is tűnik sikernek egy ilyen párharc, de ez nem adhat okot az ilyen alpári megnyilváulásokra.

p.borisz
Olvasó

Attól semmi sem lesz tény, hogy te idebüfized…
Megdolgoztál azért, hogy ezt kapd.Akkor most álld is

Mendez
Olvasó

Nyugi here, nem is könyveljúk ezt el sikernek, ez amolyan természetes dolog veletek szemben, hogy cumiztok a Falco-tól.

Jon
Olvasó

“Mindig csak a személyeskedés marad a legegyszerűbbek “fegyvere”.”
Amit te csinálsz, az sem jobb. Ugyanazt mantrázod századszor is, vádaskodsz, gyűlölködsz és az i-n a pont hogy közben még korrektnek is gondolod magad.

WestChampi
Olvasó

comment image

WSreborn
Olvasó

A bronz nemzetközi indulást ér így szerintem az Alba vagy az Olaj is kaparni fog érte tehát nem lesz sétagalopp

Vulcano
Olvasó

Tényleg magyon megalázó egy olyan nemzetközi szereplés, ahol a később BL-győztessel és a negyedikkel voltunk egy csoportban. A franciákat meg oda-vissza vertük.
Olyan csapatokat vertünk az elmúlt 5 évben, akiknél még a masszőrök is felmosnák veletek a padlót.
Mondjuk ahhoz elég egy NKA is.

albc
Olvasó

Alsóházi csapattól szoptatok kétszer bazz….

Marillion
Olvasó

bazz…mekkora katasztrófa! Most meg mégis a bajnoki döntö kapujàban vagyunk!

Kosaras
Olvasó

Ennyi pénzből ez a minimum.

Kosaras
Olvasó

A Szeged ezek szerint élcsapat volt néhányszor….

Csakajót
Olvasó

Nyűszíts csak herehugy. Ma is kevesen voltatok 8-an is.
Azt a mocskos hazug pofád egyszer hagyná el, hogy “gratulálok” .
De hát mit várjunk egy sötét frusztrált senkitől?
Annyi öngólt lőttél már az idén a balfasz idehányásaiddal, hogy a világ összes pályáján nincs annyi 1 év alatt.
Mi a faszra szortátok ti el azt a temérdek pénzt? Ezer helyen jobb helye lenne.

heraklith
Olvasó

Szia menszesz! Nyertetek, szóval szerintem ne roppanj össze és pláne ne legyél ennyire primitív!
Amúgy is csak egy játék ez.
Ha olyan eredményt ér el a falkó, ami érdemessé teszi a gratulációra, akkor természetesen gratulálni fogok, de az a baj, hogy még a minimumot sem tudták idén (sem) abszolválni.
Azt érted, hogy neked nem kell gratulálnia senkinek, mert nem csináltál semmit, ugye?

Mendez
Olvasó

Látod here mennyire nem vagy magadnál?
Sosem kértem, hogy gratulálj, egy magadfajta szellemi toprongytól ilyet én sosem várok el.
Eddig sem voltàl fejben erős, de a gyenge kezdés után komoly visszaesést látok nálad.
Sajnálom akik körúlötted élnek, ez egy sakk-matt helyzet nekik, de remélem egyszer az ő életük is jobbra fordul.

Vulcano
Olvasó

Szuper heraklith.
Vissza is keresem a dijon, zaragoza, treviso, aek -verések utáni cikkeket.
Minden bizonnyal a kommentszekció legtetején lesznek a te gratulációd.

Mendez
Olvasó

Tényleg nagyon megalázó volt a két BL Final 4-es csapattól kikapni.
A megalázó az, amikor összevásárolsz 8 légióst, válogatott játékost, edzőt cserélsz és végül lecummantasz két meccsen több, mint 60 ponttal a másik csapattól.
A szombathelyi polgárok pedig köszönik jól vannak, rengeteg főút felújítása zajlik illetve már be is fejeződött, új parkolók épülnek, kézilabdacsapat is NB1-es jövőre, szóval köszönjük az aggódást here nálunk minden rendben.

albc
Olvasó

Aztán nyáron majd ne felejts el százas zsepit venni. 😉

Marillion
Olvasó

Te meg vécé papìrt mert a szar nem süllyed el!

albc
Olvasó

Már megint magadból indultál ki.

Kosaras
Olvasó

Igazad van. Ott mindenki kosár drukker. Mari nénitől Károly bácsiig. Ők szívesen veszik a kiadásokat. Sőt. Kevésnek találták, amikor megkérdezték tőlük, hogy mi a véleményük erről. Mert gondolom , hogy megkérdezték a lakosság minden rétegét. A nyugdíjasok szívesen adnának többet is. Hiába na, a szurkolók már csak ilyenek. Szerintem a közgyűlés is nagyobb összegeket szavazhatna ilyen dolgokra. Talán sikerülne több játékost vásárolni jövőre a plusz támogatásokból. Nagyon jó ez a segítőkész hozzáállás. A szombathelyi modellt kiterjeszteném más városokra is. Mondjuk pld. Ózdon mindenki arról álmodik, hogy legyen valamilyen sportágban élcsapatuk. Bármilyen áron. Ez nem mérlegelés kérdése. Oda kell tolni azt… Olvass tovább »

Mendez
Olvasó

Gondolom hozzád minden nap becsenget Viktor királyunk és megkérdezi, hogy pontosan mire is költse el az adóforintjaidat.
Komolyan kérdezem miért jó nektek eljátszani állandóan a full kretént és gerjeszteni itt a feszkót minden cikknél?
Utána meg csodálkoztok, ha valaki megkérdőjelezi az elmeállapototok tisztaságát.

Kosaras
Olvasó

Lehet véleménye másnak is? Lehet más vélemény is?

p.borisz
Olvasó

Véleménnyel nincs baj. A demagóg, kisarkított ostobasággal már annál inkább…

Kosaras
Olvasó

A te szemszögedből valószínűleg az. Az ország többi részéről származó szurkolók általában egyet értenek velem.

p.borisz
Olvasó

Attól az még nem lesz igaz vagy kevésbé demagóg

p.borisz
Olvasó

Te komolyan elhiszed, amit írsz? Amennyiben a válasz igen, nem is zavarlak többet. Komoly gond van a toronyban ..

Kosaras
Olvasó

Fölényes vagy. Más pénzére teszitek itt az agyatokat.

p.borisz
Olvasó

Én senki pénzén sem.A csapat meg abból gazdálkodik,ami van.A város pedig arra költ,amire jónak lát.Nem tőletek fog engedélyt kérni bármire is….istenem….

Kosaras
Olvasó

Kíváncsi vagyok, hogy a város kisemberei felé hogyan van, vagy egyáltalán van-e kommunikálva ez a mérhetetlenül bőkezű költekezés egy sportcsapatra. Szerintem gőzük nincsen erről Legalábbis akiket nem érdekel a kosárlabda. Nincs közünk hozzá? Van. Mert közpénz. Vagy tévednék? Lehet amúgy. Az önkormányzatok kapnak állami támogatást . Úgy hallottam. Az pedig mindenki pénze aki az országban adózik. Nem?

Kosaras
Olvasó

Szerintem ne vergődjetek a pénzünkre.

Kosaras
Olvasó

Természetesen ha helyi adókból,bérleti díjakból, turizmusból származó pénzekből mennek oda a százmilliók akkor kevés közünk van hozzá.Ez esetben Mari néniék kérhetik számon csak akik ott élnek. Már ha tudnak ezekről a pénzekről egyáltalán.

p.borisz
Olvasó

Mintha galambbal sakkoznék….talán nálatok a nyuszi hozzá a pénzt?Mellesleg nálunk ellenzéki városvezetés van,nem kap a város bőkezűen pénzt,mint a kormányokdali városok…pampoghatnék én is,hogy mi a francért tolják a szaros focit az én adómból,de felesleges…neked is javaslom ezt,söprögess Fehérvár tájékán,van mit…A mi városunkkal ne fáraszd magad,sok lesz az egyben Fehérvár problémáival együtt
Amúgy lehet meglepődnél,ha látnád az Alba pénzügyi kimutatásait…Mert amíg nem nyilvános,addig mondhatom én is,hogy az adónkból milliárdokat költ a csapatodra a városotok…pont annyira igaz,mint amit te hajtogatsz

Kosaras
Olvasó

Nem olvastad értően. A galambbal sakkozás igaz. Csak én érzem így veled kapcsolatban. Mindegy mennyi pénzt kaptok központilag. Az elosztás már nem mindegy. Pld. egy hajléktalan sem sok pénzt tud felmutatni bevételként. Viszont azt az összeget nem mindegy, hogy a lakhatása megoldására, ételre, vagy cigire és alkoholra költi. Magyarázzam? Nem értitek? Ez a ti bajotok lesz, ha egyszer elkezd elégedetlenkedni az a réteg aki magasan lex. a kosárlabdát. Nekem akkor is ilyen lesz az életem mint most. Ugyanolyan eséllyel indul a csapatom. Mert nincsenek anyagi függőségeink. Legalábbis nem olyan mértékű mint nálatok. Nektek innentől évről-évre , tolni kell bele a… Olvass tovább »

Csakajót
Olvasó

Herehugy ne reklámozd, hogy ennyire fogalmatlan gyökér vagy. A tények (amik téged mondjuk sosem érdekeltek) : Olyan Bajnokok Ligája Csoportban szerzett 2 győzelmet a Falco idén, ahonnan 2 csapat a legjobb 4-ben volt, az egyik (Malaga) megnyerte a BL-t. Na most ez a Malaga vezeti Európa legerősebb kosárlabda bajnokságát,a Reál Madrid, és a Barcelona előtt. Tudom neked ezek a csapatok sem mondanak semmit. Szóval ezzel a Malagaval itthon egy szoros meccset játszottunk. (3. negyedben még vezettünk). Mi azt a francia csapatot vertük oda-vissza, aki megverte a Malagat. Szóval mi a fasz kéne neked? Nyerjük meg a BL-t? Ja tudom, ugyannyi… Olvass tovább »

Hmafino1
Olvasó

Te nagyon balfasz!

Emőkefan
Olvasó

A megalázó nemzetköi szereplésre csak annyit, hogy mostani négyes döntőben levő csapatokat mind megverte itthon a Falcó. A megalázásról még annyit, hogy az elmúlt két évben azonos pontszámmal végzett a harmadikkal és csak az egymás elleni döntött. Amúgy sajnállak!!

2lee14
Olvasó

Az eredmények láttán, eddig nem az ifi játszott? Azt hittem pedig.

Milos
Olvasó

Mordor

WSreborn
Olvasó

Jesszus, hát nem vagyok boldog……
Minden tiszteletem a ZTE-nek, de nem egy kategória a két csapat.
Jó lenne egy Falco-Olaj döntő, 5 meccsel.
Hozzáteszem 1 győzelem is bravúr lenne a Sárgák ellen akár az Alba akàr mi jutunk be….

Xero
Olvasó

Igazából akkor lesz ha kemény, ha tényleg elhúzódik 5 meccsig az elődöntőtök, mi meg pénteken lezárjuk ezt.. Akkor valóban nagy bravúr lenne. Amit ma mutatott a Szolnok azért elég komoly volt.. 🙂 Aki a Tiszaligetben nyerni akar idén, annak fel kell kötni a gatyót.

Marillion
Olvasó

Edzö kellett Szolnokra aki csapatot csinàlt…Ez az Olaj màr nem kis piskóta! A Fehérvàr màr tapasztalja…1-1

C. Sándor
Olvasó

Biztos a zte a zsebpénzből megvette a bírókat ?????????? Hajrá Falcó!!! Bravó!!!!!

royalka
Olvasó

Grat a falcónak, azt látni, hogy ők egy teljesen más kávéház. Nekünk a bronzmeccsre kell készülni, abban több a realitás.

Marillion
Olvasó

Nem mindenki sötét Zalai! Itt a példa! De hàt nem lehet ugye különvàlasztani embereket mikor korusban megy!

ZTE_KK
Olvasó

Attól, hogy itt a legtöbben fújnak Heraklithra szánalmas amilyen szófosást csináltok, a semmire írtatok már 70 kommentet ismét.

lujo
Olvasó

Grat a Falconak! Ma minden is beakadt nekik. Ritkán látni ilyen dobóformát. Az alapszakasz kisebb hullámvölgyét leszámítva nagyon összekapták magukat, ha ezt tartják nem gondolnám, hogy 5 meccsen bárki meg tudná fogni őket.
Mi hajtottunk, de sok hiba és az ellenfél tripái görcsössé tette a csapatot. Kell pár nap pihenő, hogy a brozért ismét élesek legyünk.
Ruzsicska után már ez is örömjáték volt.
Grat a szurkolásért mindkét oldalnak. Kár hogy evente csak 1-2 ilyen hangulatú meccs van az egész bajnokságban.
Hajrá ZTE!

Gatei
Olvasó

Gratulálok a győzelemhez! Illetve gratulálok a végig példaértékű, sportszerű szurkoláshoz a zalaegerszegi B-középnek! Ilyen hányinger hangadó tábora egy csapatnak sincs a magyar kosárlabda berkein belül. Magasan nyerik ezt az összehasonlítást.

WestChampi
Olvasó

Mondom, a szolnoki szurkolók doktoranduszok ezekhez képest. Elszomorító volt ez a mértékű primitivség, a saját csapatukat, játékosaikat nem is buzditva.
Kuriózum..

Freebulletz
Olvasó

Mondjuk Szolnokon is szólt párszor az áléáléóó naplópó Falcó is, mielőtt összeborultok velük 😀

Marillion
Olvasó

az nem inkàbb a szokàsos fasszopó falco volt?

Freebulletz
Olvasó

Virágnyelven írtam.
De majd te is megkapod, hogy az “faszszopó” a magyar nyelvtan helyesírási szabálya szerint 😀

Marillion
Olvasó

Freebulletz…Megszoktuk!

csakazete
Olvasó

Mondjuk a Falco tábor meccs után tíz perccel is Egerszegi ciganyozott… Ráadásul a csodás szekuk minket tereltek ki őket meg hagyták trágár módon tombolni. Pffff, érthetetlen

lujo
Olvasó

Úgysem veszik észre magukat. Nekik nyugodtan lehet buziegerszegezi, sötétezni stb. De ha valaki visszaszól arra a világváros szombathelyre akkor aztán megy a felháborodás… Bújjatok vissza a Perint híd alá…

ZTE_KK
Olvasó

Remélem a mimóza lelked túlélte ezt is, mi is valahogy kihevertük a sötétezést, buzizást (ugye most is nyomta ezt a rendkívül sportszerű, “mi mindig mindenkinél jobban tudunk mindent” szurkolótáborod. Kezdetek átmenni a snowflake Alba nyugger “tábor” szintjére, de persze tudom, mielőtt megírnád, ti szartátok a kosárlabda szurkolói kultúrát (is).

Sírj még kérlek.

Hmafino1
Olvasó

De hová tünt Heraklit? Csak nem lett öngyilkos?

RigoJancse
Olvasó

Épp a kannásbort nyakalja… holnap reggelre már itt lesz.

p.borisz
Olvasó

Á, írja az esszét,hogy az erkölcsi győzelem náluk van, meg közpénz,meg kirakat csapat,meg Gyuri bácsi kalapol Bandinál,bezzeg ők fruttiból építettek világverő csapatot,de a buzi sárgák meg a mocskos rigók…..

Suns
Olvasó

Gratulálok srácok, remek munka, férfimulatság.
Csak egy megjegyzés: az, hogy az egerszegi szurkolók itt annyira kapják az ívet, az nagy részben a Heraklith nevű “szurkolónak” (szerintem inkább a fórum ámokfutója) köszönhető…

Csakajót
Olvasó

Remélem ma is elmondja Zollner, hogy a szurkolást köszöni.
Már a múltkori nyilatkozatát sem értettem, miről beszél? Ha neki ez a szurkolás, hogy az ellenfelet szidják. 1,5 perce ment a meccs, de már túl voltak 4 “buzizáson, cigányozáson, kurvaanyázáson, basszátok az anyátokon” stb..
Tényleg egy szót sem ért magyarul?Ma is az agyhalott zete tábornak csak a szar, az okádék ömlött ki a szájukból. Gyönyörűen minősítik magukat.
Még a zete csapat is jobbat érdemelne.

Xero
Olvasó

Grat a Csapatnak! Ez férfi munka volt.. Tiby.. 43 Val. Pot-nak 1 assist hiányzott a dupla-duplához. Többiek meg termelték a pontokat..
Már csak 4 meccset kell megnyerni.. 🙂
Remélem Zozó jól van… A padon ott volt a második félidőben?

Csakajót
Olvasó

Szépen tolták a bírók a zetét, csak tudnám minek? Hogy megmentsék őket egy újabb nagy vereségtől? Hát nem sikerült.
Mi lett volna a különbség, ha Zozo is szokott idejét játsza? (nem 7 percet)

Csakajót
Olvasó

Gart. Falco!
Ennyi min.van a 2 csapat között.
Nekünk nem a zete az ellenfél.

Tomzeg
Olvasó

Előbb utóbb remélem a szponzorok is rájönnek, hogy azért tök fölösleges ennyi pénz, hogy magyar bajnokságot nyerjetek (ha nyertek) 🙂

p.borisz
Olvasó

Brühühü…

Jon
Olvasó

Ezzel hiába próbálod oldani a depressziódat Tomika – új névvel – a siker az csak előbbre visz, nem hátrébb. 🙂 Még ha nem is nyernénk meg, az sem lenne tragédia. A Falco jövője egyelőre felfelé ível. A BL-szereplés önmagában is némi siker egy magyar csapatnak és nem kizárt, hogy szponzorokat vonz. Amúgy a BL-csoportból a négyes döntőben ketten voltak ott, egyikük meg is nyerte.

Csakajót
Olvasó

Nektek meg erre 1 forint is sok…

Mendez
Olvasó

Nàlatok gondolom sok értelme van, hogy semmit se nyertek.

Noname
Olvasó

Figyelj denevér!
Ugye nem gondolod hogy a nyolc légiós, két edzős szezonotok olcsó volt?
Szerintem egy valag közpénzt elégettetek a semmire!

Noname
Olvasó

Denevér here! Csúnyán ki lett fújva az orrotok!

Best2
Olvasó

Nem gondoltam volna, hogy 25el nyerünk a Barlangba. Szarházi sötét banda

Johnyx
Olvasó

Gratulálok, bravó!
Perl Zoli mennyi játék percet kapott?

Mendez
Olvasó

7

Johnyx
Olvasó

Remélem nem sérült le, vagy tudatosan nem játszatták sokat?

Mendez
Olvasó

Kezét jegelte.

p.borisz
Olvasó

Gratulálok,sokkal sokkal simább lett a vártnál.Perl Zoli hiányát is elbírta a csapat,meg a hatalmas hazai pályát is. Tripla eső esett egerszegen 🙂
Ritka nagy suttyó banda a hangadó rész,nem a csapatukat bíztatták,hanem a mieinket szidták.Egyszerűen senkik vagytok….

Jon
Olvasó

Ez szép teljesítmény volt, főleg a triplák. Másik oldalon meg akkor jöhet a szokásos: lehet kifogásokat keresni, bírózni, meg gyűlölködni (Herótka és társai), hadd szóljon!
(akinek nem inge, ne vegye magára)

WestChampi
Olvasó

Megvolt heraklith öröme is, “zozoka” öt percet tudott játszani, de hát igy is nyertünk több mint húsz ponttal.
Festéket nagyjából jól próbálták védeni, de durva triplaesőt nyomtunk, ez nem standard nálunk, picit Albás volt. De tetszett nagyon.
Tiby meg..19 pont, 17 lepattanó. Nincs miről beszélni.

Marcello
Olvasó

Egy kis javítás, 17 lepattanót szedett. Óriási a pali, nagyon magas játékintelligenciával. Őt meg kell tartani, korszakos zseni. Ennyi tripla pedig, hát ezzel senki nem tudott volna mit kezdeni. Szép volt, férfimunka!!

WestChampi
Olvasó

Igen, közben javitottam. 🙂

Ewing
Olvasó

Nem Albás, hanem albás…????

Jon
Olvasó

“Albás” az. Hivatalosan. Helységnévnél lenne kicsi. Pl.:
– Székesfehérvár
– székesfehérvári

RigoJancse
Olvasó

Az egerszegieknek most az volt a baj, hogy fel kellett kapcsolni a világítást…

Mendez
Olvasó

Na herehuggy, azért nyert megint a Falco mert a Perl Zolira ránéztek aztán fault volt igaz?
Most láthattad mennyire volt fontos az alapszakasz meccs a Falconak.
Gratulálok a csapatnak, Zozó nélkúl is sima volt.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés