Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

NHSZ-Szolnoki Olajbányász – DEAC

Rövid időn belül újra összecsap a két csapat.

NHSZ-Szolnoki Olajbányász - DEAC

Magyar Kupa, negyeddöntő
Szolnok Városi Sportcsarnok, szerda 18:00
Játékvezetők: Földházi Tamás Péter, Nagy Viktor, Frányó Péter (Sarkadi-Nagy Ágnes)

NHSZ-Szolnoki Olajbányász: Pongó - Eads III - Pallai - Thomas - Wiggins

DEAC: Edwin - Hőgye - Drenovac - Williamson - Buljevic

A Magyar Kupa negyeddöntőjében a DEAC Szolnokra utazik. Nemrég játszott egymás ellen a két csapat, akkor a debreceni gárda hazai pályán veszítette el a találkozót (80-88), bár így is megnehezítették a Szolnok dolgát.

Szarvas Gábor, NHSZ-Szolnoki Olajbányász: “Kupa negyeddöntőben nincs könnyű ellenfél, de szerencsések vagyunk, hiszen hazai pályán játszhatjuk ezt a kulcsfontosságú találkozót. A DEAC-ot jól ismerjük, mert két fordulóval ezelőtt játszottunk egymás ellen bajnoki mérkőzést, gyakorlatilag a taktikai dolgokat csak fel kellett frissítenünk. Az ottani meccsen pár olyan szegmensre figyeltünk oda, amit szerettünk volna ignorálni, ez jól működött és meghozta a győzelmet, azonban most minden apró részletre koncentrálunk. Láttuk a DEAC előző fordulóban Körmend ellen aratott győzelmét, és tudjuk, hogy miben erősek és mire kell odafigyelnünk. Remélem, hogy a védekezésünk és a szurkolóink biztatása fogja meghozni nekünk a sikert és a Kupa négyesdöntőjébe való jutást.”

Andjelko Mandic, DEAC: “A Szolnok most biztosan esélyesebb, 13-án hazai pályán egy jobb játékkal vertek meg minket. Nem fogunk úgy odamenni Szolnokra, hogy mi ezt a mérkőzést feladjuk. Jobban szeretnénk játszani, mint az előző találkozón, mert ott több hibát is elkövettünk, amiket a szolnokiak rendre megbüntettek. Ezeket a hibákat kell minimalizálnunk, és sokkal nagyobb koncentrációval kell játszanunk. Ez egy meccs, itt a Magyar Kupában nem lehet már a mérkőzés után semmit kijavítani, vagy változtatni, itt nincs visszavágó, így ezeket észben tartva kell pályára lépnünk holnap.”

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Rouge Recent comment authors
Rouge
Olvasó

Ideje lenne már egy igazán jó játéknak.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés