Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

“Megmutattuk mindenkinek Magyarországon, hogy az OSE az élvonalhoz tartozik”

Krasovec szerint a hazai meccseik különleges élményt nyújtottak ellenfeleiknek is.:

:

Az újonc OSE Lions vezetőedzője is hazatért Szlovéniába, néhány gondolatot azonban küldött a klub hivatalos honlapjának a szezonnal kapcsolatban. Íme:

Kedves Szurkolók!

Sajnos a szezon a vártnál sokkal hamarabb fejeződött be. Nagyszerűek, a mi 6. emberünk voltatok az egész bajnokság során! Fantasztikus hangulatot kreáltatok akármerre is jártunk az országban. A hazai mérkőzéseink különleges élményt nyújtottak ellenfeleinknek is. Együtt megmutattuk mindenkinek Magyarországon, hogy az OSE az NBI/A-ba tartozik. Vártuk az utolsó fordulókat, ahol a támogatásotokkal meg akartuk szerezni a rájátszást érő helyek egyikét. Úgy gondolom a debreceni Magyar Kupa egy olyan élmény lett volna, amire később is jó lett volna visszaemlékezni.
De sajnos a realitás az, hogy a bajnokságnak vége, most a vírus ellen kell győznünk. Vigyázzatok magatokra, maradjatok egészségesek! Köszönöm a támogatásotokat és minden jót kívánok nektek és családotoknak!

Külön köszönet a szponzorainknak, Oroszlány városának, a klub vezetőségének, az összes alkalmazottnak és mindenkinek, aki segített nekünk a szezonban. Az ő kemény munkájuk nélkül nem sikerült volna ez. Nagy köszönet mindenkinek!

Minden jót!”

Sebastjan Krasovec

10 hozzászólás

10
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
7 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
Oroszlanyi BanyaszMAFCdrukkerCsakÉnDowntownatibácsi Recent comment authors
CsakÉn
Olvasó

Köszönjük! Remélem mindenkivel találkozunk ha ez a kényszerpihi véget ér! Hajrá Ose Hajrá Magyarkosárlabda!!!!

Downtown
Vendég
Downtown

visszateresetek elso meccse Kormenden volt, ahol nagyon jo hangulatu meccset jatszottunk, es jo volt Titeket ujra az NB1ben koszonteni!

szurkolok,jatekosok,klubvezetes,Oroszlany varos: vigyazzatok magatokra, es folyt.kov!

atibácsi
Olvasó

Ennek a VIS MAJOR-nak az Oroszlány az egyik legnagyobb vesztese. Mi itt Szolnokon … Sajnálom ezt az egész helyzetet!

Praenoricum
Olvasó

A csapat az egyik legkellemesebb meglepetése volt a csonka szezonnak. Nagyon komoly szakmai munka folyik ott. Sokan tanulhatnak tőlük.

Kovacs
Olvasó

Jók voltatok! Jó hangulatú csarnok, jó szurkolókkal! Jövőre ismét!
Addig is mindenki vigyázzon a másikra!

gulyasszabolcs00
Olvasó

Csatlakozok az előttem szólóhoz! Folytassa, Oroszlány! ??

nyolcmegnyolc
Olvasó

Egy igazságos világban az OSE kosár csapatának a legfelső osztályban kell lennie. A bajnokság legüdébb színfoltja voltak. Gratulálok.

MAFCdrukker
Olvasó

Tavaly ilyenkor még az volt a kérdés, hogy a B 3., vagy 4. helyét szerzik-e meg. Azóta szárnyalnak- valamit nagyon tudhatanak a vezetők, edzők, játékosok. A szurkolóik is szimpatikusak, de azért nem fognám rájuk a fejlődést, mert a korábbi években is hasonló jók voltak. Le a kalappal!

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

A 4. az csalódás lett volna. A MAFC, Veszprém, OSE trió volt az, ami a szezon elejétől a végéig harcolt. Ami döntött, az Krasovec és a rotáció. Ezzel meccseltük le az egész palyoffot. És ezért vártuk most is a szerda-szombat ritmust. Brutál erőnlét, 11 fős rotáció. Kár, hogy így lett vége.

MAFCdrukker
Olvasó

Az biztos, hogy kár a korai befejezésért.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés