Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Hangánál elszakadt a cérna, nagy balhéba keveredett

Ritka pillanat, hogy ilyenért kapjon technikait a magyar játékos.:

:

Egy videót már mutattunk a tegnap esti Barcelona – CSKA Moszkva meccsről, amin Hanga Ádám egy hatalmasat zsákolt, most mutatunk egy újabbat, amin a magyar fiú negatív főszereplő.

A lefújás előtt néhány másodperccel, egy büntetőt követően nekiment az oroszok játékosának, Rodrigeznek, aki vélhetően beszólt neki valamit. Kakaskodás, lökdösődés, szócsata, de mutatjuk is a jelenetet:

 

 

24 hozzászólás

24
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
7 Comment threads
17 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
oilersalbcseanmaguirenazolderryl Recent comment authors
oilers
Olvasó

Hanga, Hines, Seraphin, nagy, nagyobb, legnagyobb 🙂 🙂

derryl
Olvasó

Mekora balhé volt, te jó isten, még a kommandósokat is hksz-be tették. Sima kis kakaskodás, semmi egyéb, a meccsben ez benne volt. A jelzőket tartogassátok inkább a ma esti Zozó premierre!

Kétszó
Olvasó

Mi az a sok cikk Hangáról, ez már tök szánalmas, hogy minden cikk róla szól! Okosok most hol vagytok, miért nem sírtok, hogy minden cikk Hangáról meg Mócsánról szól? Viccesek vagytok!

Rouge
Vendég
Rouge

Na látod, megjelent három cikk Hangáról
és ki vagy akadva.

Most képzeld el, hogy mi mit gondoltunk,
amikor Zozóról megjelent nem három,
hanem harminchárom cikk,
miközben nulla perceket játszott….

Amúgy meg
mi lehet, hogy viccesek vagyunk,
de te meg röhejes.

???

nemethimi
Olvasó

Te esküszöm szerelmes vagy a Zozóba. Ennyiszer csak az hozza szóba a másikat ha bele van zúgva…de tudod akkor rossz oldalon szörfözöl..

Kétszó
Olvasó

Látom nem értetted az élcet, de tőled nem is számítottam másra. Felőlem lehet róla napi 500 cikk is, az sem zavarna, mert ami nem érdekel azt nem olvasom el, hanem görgetek lejjebb. 😀 😀 😀 Hogy mit gondoltál el tudom képzelni. Valami olyasmi lehet, amit Imi is vázolt itt lejjebb. Azért ma megtapsoljuk, ha megengeded és a meccsről szóló cikkben is fognak róla említést tenni, ha megfelelően fog játszani. De csak ha nem baj. Hogy ki a röhejes, arról már voltak itt megnyilatkozások és ha jól emlékszem ilyen kontextusban azért a te neved is elég sűrűn elhangzik.

balldontlie
Olvasó

Off:Abszolút érdeklődésképpen, Te ugyanaz a Kétszó vagy, aki az oldal előző verziójánál is ezen a néven volt reggelve? Tényleg csak érdekel, semmi hátsó szándék, ha lehetne ennél privátabb módon megkérdezni, úgy tenném.

Kétszó
Olvasó

Szívesen válaszolok, de érdekelne te / ti hogy gondoljátok ? Akár érvvel is pro vagy kontra, hogy miért igen vagy miért nem ?

balldontlie
Olvasó

Engem abszolút nem zavar,hogy le van hozva, az már igen, hogy eddig három részletben, plusz még nem volt a félpályás tripla. Sokkal szívesebben olvasnék hosszabb, igényesen megírt részletes cikkeket, mint ezt. A tegnapi meccs, plusz az, hogy van ilyen szintű játékosunk, megérdemelné. A bulvár stílust meg nem kamázom. A kérdésem meg abszolút nem balhés szándékból írodott, csak ugyanaz a nicknév és más a stílus, ezért csak szimplán érdekel, hogy jól érzem-e, ne értsd félre.

seanmaguire
Olvasó

Én meg a Körmendet nem csipázom, mégsem írom be minden cikk alá, mert kb annyi embert érdekel, hogy én mit csipázok, mint a te hsz-ed.

balldontlie
Olvasó

Érdekes, mikor az elmúlt időszakban 2-3x Perlt védtem meg a hozzaszolasomban, akkor nem reagáltál rá. No de mindegy, ennyit már nem ér az egész, inkább szurkoljunk a csapatainknak, egyik sem lesz egyszerű. MTE!

Kétszó
Olvasó

Bocs erre nem emlékszem, meg arra nehezebb is reagálni, mert seggnyaló nem szoktam lenni. Igazad lett, egyik sem volt egyszerű. Ami a kérdésedet illeti nincs vele semmi gondom, tényleg semmi gond vele, hogy megkérdezted, de ugyanaz vagyok. Én voltam a régi nicknek is a tulajdonosa.

balldontlie
Olvasó

Köszi a választ.

derryl
Olvasó

Ez a kétbalkezes Hanga 25-35 perceket játszik Spanyolországban! Nem 25 mp-ket! Ez cseppet se zavarjon!

Kétszó
Olvasó

Nem ez volt a kérdés és nem is vonom kétségbe, sőt megsüvegelem. Ha nem érted a hsz mélyebb gondolatának a részét az már nem az én ügyem.

nazol
Olvasó

Ha te fiatalabb vagy 14 évesnél, akkor mindent értek. De ha több vagy, akkor elég nagy a baj!

balldontlie
Olvasó

Jó, jogos, abbahagyom, én csak jót akartam Károly!

Helyette inkább a cikkről, meccsről: Ahogy a Digis kommentátorok is mondták, a tavalyi Barca nem reagált volna így, nem ugrottak volna egyszerre a többiek sem, hogy Hanga mögé álljanak, kell egy kis tökösség, hogy messzebbre jussanak, mint tavaly. Szerintem Ádira is ráfér egy kis “vér”. Egész jó meccs volt, jó látni ilyen szinten magyart!

balldontlie
Olvasó

Köszönöm a pontos és gyors tájékoztatást!

drszepkaroly
Olvasó

Szerintem meg fejezd be az okoskodást. Mindenki jobban járna

balldontlie
Olvasó

🙁

Rouge
Vendég
Rouge

Gyanús ez a sok cikk Hangáról.

Csak nem a falcoba tart ő is,
kedves BB1?

nemethimi
Olvasó

De…..hülye

albc
Olvasó

Idióta vagy , látszik szolnoki vagy . 😀

bimbo
Vendég
bimbo

Na mivan bb1 felébredtetek

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés