Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Hiába vezetett 18 ponttal is, kikapott a Kaposvár a Paks ellen

Megszakadt a KKKK remek sorozata.

Kometa Kaposvári KK - Atomerőmű SE 82-88 (29-14, 24-22, 8-26, 21-26)

Alsóházi rájátszás, 7. forduló
Kaposvár, Kaposvár Aréna
Játékvezetők: Benczur Tamás, Makrai Márton, Fodor Attila (dr. Gincsai János Péter)

Kaposvár: Eaddy 13/6, Halmai 7/3, Filipovity 19/9, Jackson 9/3, Koprivica 24. Csere: Krnjajski 3/3, Jean-Marie 4, Puska 3/3.

Paks: Ihring 17/3, Clarance 20/9, Géringer 3/3, Nciholson 13/3, Knowles -. Csere: Wooten 14, Eilingsfeld 13/9, Kucsora 3/3, Sövegjártó 3/3, Kovács 2.

Túlzás volna azt állítani, hogy óriási tempóban indult az összecsapás, Koprivica dobott be két büntetőt másfél perc elteltével. Halmai kettese után Clarance triplájával iratkozott fel a táblára a Paks, Eaddy tempóját Géringer triplája követte (6-6). Eaddy dobta ezt vissza azonnal, Ihring egy pontot a vonalon hagyott, Filipovity hármasával már 5 ponttal állt jobban a Kaposvár. A visszatérő Wooten köszönt be, Koprivica dobott középtávolit, Ihring pedig 2+1-et csinált. Filipovity újabb hármast sülyesztett el, Puska távoli találata után pedig időt is kért Sebastjan Krasovec (20-12). Már 10 pont volt a differencia mire Clarance lezárta az ASE rossz sorozatát, Koprivica tolta be Wootent és a negyed végét is a Kaposvár bírta jobban, így egy negyed után 15 ponttal vezetett Dalibor Damjanovic csapata. 29-14

Kovács és Jackson váltott kosarat, Nicholson kettese után 5-0-s szakaszt produkáltak a hazaiak, a Paks így ismét időt kért. Wooten szerzett sorozatban négy pontot, Jean-Marie zsákolt, Nicholson egy büntetőt dobott be (38-23). Clarance volt pontos távolról, a Kaposvár időt kért, Eaddy sem hibázott. Kucsera folytatta a triplák sorát, Koprivica dolgozott remekül a festékben, a KKKK pedig egy jó sorozattal már 18 ponttal is vezetett, Sövegjártó talált be a sarokból.  A félidő utolsó két percében jelentősen nem változott a különbség, a Kaposvár 17 pontos előnnyel mehetett a nagyszünetre. 53-36

A második félidőt az Atomerőmű SE kezdte jobban, Eilingsfeld kettő, Wooten négy pontot szerzett, Dalibor Damjanovic pedig ismét időt kért. A vendégeknek ezután több lehetősége is volt tovább zárkóznia a vendégeknek, de Koprivica és Eaddy lezárta a Kaposvár rossz sorozatát. Nicholson találta meg Eilingsfeldet, Clarance zsákolt, Nicholson fejezett be egy gyorsindítást, így megint időt kértek a hazaiak (56-50). Wooten maradt üresen a palánk alatt, Jackson triplája úgy kellett a Kaposvárnak, mint egy falat kenyér, Jean-Marie kettesére Clarance felelt három ponttal. Nicholson zsákolt hatalmasat, Eilingsfeld triplájával 61-60-nál egy pontra jött fel a Paks. A negyed utolsó két pontja is a vendégeké volt, így a mérkőzés folymán először az ASE állt jobban. 61-62

A negyedik negyed első kosarát Koprivica szerezte, Halmai dobott be két büntetőt, Clarance egy 2+1-es akcióval egalizált. Négy pontot szerzett gyorsan a hazai csapat, Nicholson egy pontot a vonalon hagyott, Halmai triplája után időt kért a Paks (72-66). Nicholson talált be kintről, Filipovity zsákolt, majd ismét Nicholson következett. Eilingsfeld triplája után 74 pontnál ismét utolérte ellenfelét az ASE, Filipovity háromból két büntetőt dobott be, aztán kettőből kettőt (78-74). Ihring célzott pontosan távolról, Koprivica tolta be Nicholsont, Wooten zsákolt. Koprivica újabb kettese után időt kért Sebastjan Krasovec, három pont volt a differencia és két és fél perc volt hátra ekkor. Ihring értékesített két büntetőt, ziccerével pedig átvette a vezetést a vendég gárda. Egy perccel a vége előtt Eilingsfeld vágott be egy nagyon távoli, utolsó másodperces hármast, Dalibor Damjanovic 4 pontos hátrányban kért időt. A Kaposvár nem talált be Clarance pedig lezárta büntetőivel a kérdéseket, a Paks nagy fordítással nyert Kaposváron, így bennmaradt az első osztályban. 82-88

HIRDETÉS
44 hozzászólás

44
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
20 Comment threads
24 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
21 Comment authors
HoppácskaalbcKKKfantaOroszlanyi Banyaszagyas Recent comment authors
KKKfanta
Olvasó

Mikor jelentjük be azt a moslék áruló szarházi borist hogy eltakarodik innen? Szegény alba előre sajnálom őket miatta. Sajnos nem tudok menni utolsó meccseinkre pedig kapna egy szép plakátot.
És ráadásul csk-nak meri magát nevezni!!!! Szaaarházi

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Kaposvári barátaim! Először is: rettenetes bosszús vagyok, hogy ezt elkúrta a KKK…másrészről a mai eredmények tudatában remélem tiszta lett a fejekben, hogy nincs összeesküvés Kornél-Stole vonalon.
Szombaton is, hajrá Kapisvár!

agyas
Olvasó

A rájátszás elején nyilatkozta Sztojan, hogy – a lebonyolítás rendje miatt – nagyon igazságtalan lenne, ha a Kecskemét vagy a Kaposvár kiesne. Azt nem mondta, hogy mi lenne az igazságos, hogy melyik csapat essen ki. A Kaposvár van a legnehezebb helyzetben, de ők már előre gyártottak magyarázatot, Váradi Kornél miatt van az egész.

KKK72
Olvasó

Szerinted ki választotta ezt a légiós társaságot ?

Ellenív
Olvasó

Mámá mondta Alulu hüle, tipmix huss!

ldd
Olvasó

“Az élet nem habostorta…”
Most egy kicsit…nagyon fáj…
Szombaton eldől a sorsunk.
Küzdjetek, használjátok az eszetek, nyerjetek!

Mios
Olvasó

sose értettem, hogy csapat nagy előny tudatában miért szórakoza el a meccset, pedig csak lassítani kell az ütemet, hogy esélye se legyen az ellenfélnek az idő miatt visszajönni, végletekig kijátszani és biztos dobóhelyzetet elengedni csak, és ehhez nem is kell 20-30 éves edzői tapasztalat…

Benabela
Olvasó

A kiesés akkor dőlt el, amikor a csk-t “kinevezték”. Csak az időpont volt kérdéses, meddig lehet ezt húzni. Nem való nb1be egy olyan csapat, ahol Krinyanszki a csk. A mai -27es pluszminusza csak hab a tortán. Az ,hogy ő ennyit tud az egy dolog, de a felelősség azé aki játszatja… Hogy ez a Dalibor, hogy a tökömbe van a szlovén válogatottnál felfoghatatlan. Mint a Pinyő a válogatottnál fociban, csak ott 1 meccs után rájöttek, hogy ez egy analfabéta. 6hónap után nem jött rá, hogy van fiatal szabály. A rossz cseréivel és a 0 játékkal sikerült lenulláznia a kaposvári kosárlabdát.

lujo
Olvasó

Így elb*szni a 3. negyedet. Szedjétek össze magatok és maradjatok bent!

KKK72
Olvasó

Hát ez fájt ! Dalibor ?! Nem tudom,hogy gondolta a harmadik negyedben felküldött ötöst, de ez a felállás soha nem volt nyerő. Miért is nem volt csere ha már látta,hogy nem megy? Mindenki látta,hogy Eddy elfáradt miért nem lehetett leültetni ?
Én Dalibor nyakába varrom ezt a vereséget.

Jebemti
Olvasó

Ezt rossz volt nézni!!!
Damjanovic miért hagyta ezt a 3-ik negyedet, érthetetlen…
Ezt a meccset az edző úsztatta el!!!

Schwarzkopf
Olvasó

Megint az a nyomorult 3. negyed.Pedig félidőbe egy vasat nem tettem volna a paksra,erre tessék.A csapat hozta a korábban megszokott 3. negyed szinvonalát. Szerencsénk hogy a kecsap is bukott.Dalibor remélem jövőre nem itt fog agyvérzést kapni ,hanem valahol máshol akar,mert megint amit leművelt a 3. negyedbe az vicc.Jean-Marie Boris ma azt se tudta melyik rendezvényen van….ja hogy csak a szokásos,értem!Amúgy nem vagyok Beni párti,de mia retkes ….-ért nem lehetett játszatni,aztán ki tudja mire ment volna.Na meg ugye Paárt se értettem. (bocs ha sérültek,akkor nem szóltam) 3 meccs maradt amiből 2 idegenbe lesz egy hullagyenge körmend és egy otthon kb mindig… Olvass tovább »

KPSVRKK
Olvasó

Szerintem Beni a belein csúszva küzdött volna. JMnél biztos jobban.

KPSVRKK
Olvasó

Gratulálok a paksi csapatnak! Puska az első félidőben semlegesítette Ihringet, ez nem volt elég Damjanovicnak, a második félidőben nem láthattuk, fel is javult a szlovák. A homár center semmit sem ér, játszani sem akar, helyette Bogdán mindent megtett volna a kiesés ellen. Boris szokásosan indiszponált napján eldobja a döntő dobást, majd vigyorogva megy pacsizni? Mit képzel ez az ember? Bemelegítve nézte ezt a katasztrófát Remy, aki lezárhatta volna a meccset két betöréssel. Védekezés nulla egymással vitatkoznak kinek a dolga lett volna megállítani a sima ziccert. Annyi eszük sincs, hogy faultoljanak. Sorolhatnám. Damjanovic rossz rotációja döntött. Ne legyen igazam, de én… Olvass tovább »

Jebemti
Olvasó

Ha nyertünk volna, az nagyban a centerünknek köszönhettük volna. Bogdán játékát ne feszegessük!!!

KPSVRKK
Olvasó

JMary nem akart játszani, az alőző meccseken jobbak voltunk nélküle

redmiller
Olvasó

Azt hiszem a Kaposvár szurkolók egy része tartózik egy bocsánatkéréssel az Oroszlánynak és Kornélnak!
A hiba nem az ő készülékükben van, hanem Kaposváron…. Sajnálom, de ez van!

Cibuláre Bucimbunga
Olvasó

Igazad van! Bár én nem vádaskodtam, de bocsánatot kétek a többiek nevében!
Amúgy Téged mindig is becsültelek, további sok sikert a csapatodnak!

redmiller
Olvasó

Sosem hittem volna, hogy egymás ellen futunk versenyt a bent maradásért…
Nincs igaza Stojannak, hogy egyik csapat se érdemelne kiesést az alsóházban! Körmend lehetne kivétel, de az év második felét csúnyán elcseszték….

KPSVRKK
Olvasó

Tudod, sajnos sokkal könnyebb másban keresni a hibát.
Váradit kurvagyengéztük, de amit utána kaptunk semmivel sem lett jobb, sőt a mai vereségünkben volt legjobban benne az edzőnk.
Nincs mese, a konteókat el kell felejteni, csak a teljesítmény számít. Abban pedig bizony mi vagyunk az utolsók.

Schwarzkopf
Olvasó

????

redmiller
Olvasó

Látom, te nem tudod ki vagyok… Nem lehetsz régi motoros….
Stojan most az én életemet igyekszik keseríteni, mert nem tetszenek neki a fórumon írt kritikáim…. Tudod ő jobban szeretné, ha birka lennék…

4.negyed
Olvasó

Bent maradtunk…. Felejtsük el ezt az évet ( nem lesz könnyű ) knowles mondjuk akár már most mehet… krasovec is akár… Paksi fiatalok remélem megkapják a lehetőséget a hátralévő fordulókban. Geringer 5 perc…..

KKK72
Olvasó

Mi meg kiestünk !

Cibuláre Bucimbunga
Olvasó

Sajnos visszatértünk régi “önmagunkhoz”! +18 pontról adtuk le a meccset…És nem számít, ki sérült, ki nem! Én sosem számolgatom az esélyeket, de valószínű, hogy tényleg mi esünk ki… Pedig nagyon élt a remény!
Laposvár, YoWassumF@szom, jöhettek kárörvendeni!

Laposvár
Olvasó

És mi lesz a fehérvári vérpedsgógussal?

albc
Olvasó

Mit szeretnél?

HajraKapos
Olvasó

Magunkat hoztuk megint rossz helyzetbe, nyerhető meccset buktunk el. Sajnos a rossz védekezésünk mellé most egy rossz negyed is párosult. Nyilván tudta az ember, hogy nem fogjuk az összes hátralévő meccset megnyerni, talán még idejében jött a pofon. Hajrá Kaposvár!

Bubika
Olvasó

Kedves Kaposvári szurkerek! Sajnos ti vagytok a legnagyobb lúzerek. 2 hete rinyáltok, hogy az Ose hogy fog lefeküdni a Kecsónak, erre ti fekszetek le a Paksnak.

Cibuláre Bucimbunga
Olvasó

Anyád feküdt le egy mocskos cigánnyal!

albc
Olvasó

Juj de ideges a másodosztályú bicskás. Alig várom, hogy kiabálhassam szombaton a faluba a tornaterembe , hogy másodosztály éé, másodosztály óó. 🙂

Hoppácska
Olvasó

…és mindezt pocsék helyesírással. 😀

albc
Olvasó

Hibátlanul. 😉

peszama
Olvasó

Pedig mi mindent megtettünk Oroszlányban, mi kell még?

Cibuláre Bucimbunga
Olvasó

Ez igaz…

peszama
Olvasó

Mikor nem mondtam én igazat?

KPSVRKK
Olvasó

Jó játék, részünkről. Egész évben csak az kellett volna.

Mios
Olvasó

parádés 3. negyed

Laposvár
Olvasó

❤️

HajraKapos
Olvasó

Egy gusztustalan féreg vagy. Te még azt se érdemelnéd meg, hogy az ember leköpjön. Lehet, hogy kiesünk, de legalább küzd a csapat. Ha kiesünk, ha bent maradunk, te akkor is szánni való selejt maradsz ezen a világon.

Laposvár
Olvasó

❤️

albc
Olvasó

18 pontról leszopni, az küzdés? 😀 Bicskás. 😀

Cibuláre Bucimbunga
Olvasó

Rég láttunk kretén! Sokáig lapítottál! Remélem már kiverted a tükör előtt!!

Laposvár
Olvasó

❤️

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés