Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

DEAC – Zalakerámia ZTE KK

Lezárhatja a párharcot a ZTE.

DEAC - Zalakerámia ZTE KK

Rájátszás, negyeddöntő, 4. mérkőzés.
Debrecen, Oláh Gábor utcai sportcsarnok, hétfő 18:30.

Debrecen: Edwin - Mócsán - Hőgye - Williamson - Buljevics.

Zalaegerszeg: Hicks - Paige - Szalay - Ikpe - Tóth.

A rájátszás negyeddöntőjének negyedik mérkőzésén, a Debrecen a Zalaegerszeget fogadja. Pénteki győzelmével nagy lehetőséghez jutott a ZTE, hiszen idegenben lezárhatja a párharcot.

Andjelko Mandics, DEAC: Nagyon fontos lesz, hogy jó energiákkal kezdjük a mérkőzést, minél hosszabb a párharc, annál fáradtabbak a csapatok. Az egész szériában rengeteg labdát adunk el, ezt muszáj limitálnunk, mert Zalaegerszegen is az első félidőben jól játszottunk, de megint elszórtuk a labdákat, amelyeket megbüntetett a ZTE és elvesztettük a kontrollt. A 40 perces koncentráció mellett fontos lesz a lepattanózás is.

Matthias Zollner, Zalakerámia ZTE KK: A párharc ezen szakaszán már jól ismeri egymást a két csapat, ezért szerintem az apró részletek fogják eldönteni a mérkőzést. Minél hosszabb a széria, annál fontosabb a találkozó tempójának kézbentartása, ezt csináltuk jól hazai pályán pénteken is, emiatt nyertünk. Domináltunk, kihasználtuk az ellenfél hibáit, ez lesz a kulcs Debrecenben is. Szeretnénk gyorsítani a játékot, mert az könnyű pontokat jelenthet nekünk, de emellett szeretnénk a lepattanózást kontrollálni, nem engedhetünk támadólepattanókat ellenfelünknek, ez okozta a legtöbb problémánkat legutóbb Debrecenben.

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
KovàcsIstvànzterulezNikoszKosaras Recent comment authors
zterulez
Olvasó

Simán benne van, hogy 2-3 debreceni megint kifog egy ihletett napot, és mindent (is) bedobnak. Ha ez nem következik be, akkor szerintem lezárjuk.

Kosaras
Olvasó

Le is zárja.

Nikosz
Olvasó

Le a lófaszt…

KovàcsIstvàn
Olvasó

Le fogják zárni! Sokkal-sokkal jobbak!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés