Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Söpréssel jutott döntőbe a címvédő Falco

Végig uralta ezt a mérkőzést is a Szombathely.

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely - Zalakerámia ZTE KK 103-59 (26-14, 25-11, 26-17, 26-17)

Rájátszás, elődöntő, 3. mérkőzés.
Szombathely, Arena Savaria
Játékvezetők: Földházi Tamás Péter, Montgomery-Tóth Cecília, Győrffy Pál Attila (Fekete László)

Szombathely: Pot 10/3, Tanoh Dez 8/3, Benke 15/9, Tiby 6, Krivacevic 8. CSere: Pongó 10/6, Kovács 6/6, Barac 3, Keller Á -, Perl 20/3, Jordano 14/12, Verasztó 3/3.

Zalaegerszeg: Hicks 5/3, Paige 10, Szalay 12/6, Ikpe 3/3, Tóth 2. Csere: Ona Embo 2, Csátaljay 2, Osztojics 10, Keller I. 6/3, Gyimes 5/3, Németh 2, Csuti -.

Krivacevic zsákolásável vette kezdetét a találkozó, Benke passzából Tanoh Dez talált be kintről, aztán ő maga is beköszönt távolról. Paige három büntetővel szerezte meg az első zalaegerszegi pontokat, Krivacevic második esélyből talált a gyűrűbe, Benke ziccerezett (12-3). Szalay duplája után Tanoh Dez szerzett egy kettest, aztán a helyére küldött két büntetőt is, Ona Embo is. Tiby egy támadólepattanót tett vissza, Keller Iván hibátlanul dolgozott a vonalról, Paige csak egyet dobott be (18-10). Keller adott nagy passzt Tiby-nak, Osztojics kettesére három ponttal felelt Perl, majd Pongó is bevágott egy triplát. Paige büntetői voltak jók, így egy neged után 12 ponttal vezetett a Falco. 26-14

Németh pontjaival folytatódott a játék, Perl tempója ért célt, Osztojics fejezett be eg 2-2-t. Ezt követően – Kovács, Jordano és Perl vezetésével – a Falco egy 8-0-s futást produkált, nem meglepő módon azonnal időt kért a Zalaegerszeg (36-18). Tóth Ádám zárta le a hazai futást két ponttal, Jordano erre egy triplával válaszolt, Perl dobott be két büntetőt. Barac már 20 pontra növelte a Falco előnyét, aztán Pot szerzett sorozatban négy pontot, Benke ziccere után megint időt kért Matthias Zollner. A félidő Tiby büntetőivel ért véget, a címvédő 26 pontos előnnyel ment nagyszünetre. 51-25

A második félidő első kosarát Perl szerezte, Ikpe dobott egy hármast, Benke verte meg emberét. Perl mutatott be egy 2+1-et, Paige erre két ponttal felelt, Perl büntetett meg egy eladott labdát (60-30). A magyar válogatott húzóembere nagyon elkapta a fonalat, Paige floatere szédült be, Pongó fejezett be egy gyorsindítást. Keller Iván a sarokból célzott pontosan, Krivacevic lépett be a festékbe jó ütemben, Osztojics dobott be két büntetőt. Pongó törte fel a vendég védelmet, Szalay is beköszönt kintről, Benke azonnal válaszolt. Jordano is a sarokból talált a gyűrűbe, sőt Szalay kettese után is dobott egy hármast. 77-42

Tanoh Dez egy pontot a vonalon hagyott, Osztojics tett vissza egy rontott dobást, Krivacevic pedig egy nehéz ziccert, de jött azonnal a válasz. Perl ziccere után Keller Iván egy büntetőt dobott be, Pongó kintről talált be, majd Szalay is (85-50). Jordano szerzett két pontot, amire ugyan válaszolni tudott a Zalaegerszeg, de az utolsó öt percre így is 36 pontos különbséggel érkeztünk meg. A Falco a harmadik mérkőzést is nagy magabiztossággal nyerte meg, így bejutott a döntőbe. 103-59

94 hozzászólás

94
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
28 Comment threads
66 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
42 Comment authors
B0nyiZombiHoppácskaBorn2BallSzhelY Recent comment authors
B0nyi
Olvasó

Ezt is elengedte a ZTE, mint az elsőt. Akkor a DEAC elleni 5 meccs, 2 hosszabbítás, x km utazás miatt nyilván tudták, h ha lesz is esetleg sanszuk szoros meccsre, az nem akkor lesz. A hazait kellett volna nyerni, de akkor kaptak 17 triplát a nyakukba. A mostanit meg nyilván megint elengedték. Minek megfeszülni, minek megsérülni, h ne 40nel, csak 20szal kapjanak ki. Így van idejük regenerálódni, készülni, h a másik oldal kiesőjét első meccsen rögtön megszoríthassák. Mert anélkül a bronz is kuka.

Born2Ball
Olvasó

Nem gondolnám, hogy ennyi lenne a két csapat közti valós különbség játéktudásban.
Viszont ennyi a különbség hozzáállásban.
A Zte akkor sem küzdött volna, ha az életük a tét, ami elég gáz…

Xero
Olvasó

.

ztefun
Olvasó

Még annyit, hogy egy helyesen írni tudó emberrel is vegyétek fel a kapcsolatot, ne a mi face oldalunkon vigyorogjon mindenki. Köszi

Gatei
Olvasó

A legutóbbi meccs után erős kritikát fogalmaztam meg a zalaegerszegi szurkolás kapcsán. Helyénvaló, hogy most elismerjem, hogy akik ma itt voltak a vendég csapatot buzdítani, végig sportszerűen tették, annak ellenére, hogy a csapatuk (kevés kivétellel) magasról és látványosan beleszart a mérkőzésbe. Respect. A buzizást a meccs vége felé a mieink kezdték, amire – lássuk be – semmi szükség nem volt.

Csakajót
Olvasó

Azért az, hogy a buzdítást “végig sportszerűen tették”, az elég nagy túlzás. Volt kb. 4 alkalommal is a szokásos “kedveskedő” nóta. Tény, a vége felé, és tény hogy a tizede, mint múltkor. A végén pl. amikor a Falcosok már a csapatukat tapsolták, senki nem foglalkozott a zegiekkel, akkor miért ment tőlük a “kurvaanyázás” daluk? Azt nem hallottad? Semmi szükség nem volt rá, dehát én is azt mondom, összességében soha rosszabbat. Az pedig, hogy csapatuk egy része beleszart, az sem úgy van, látták bármit csinálhatnak, nem egy súlycsoport a 2 csapat. 18-6-tal indult a meccs, már az első negyedben volt közte… Olvass tovább »

Kimaran
Olvasó

Az amúgy szolnoki dal, csak jó a szövege 😉

JR.BENITEZ
Olvasó

Azért a nagy Zete ha már minket nem is tisztelt meg, legalább a bajnoki elődöntőt megtisztelhette volna azzal hogy küzd hajt kapar. Szalay Németh Keller ment rendesen. Többiek nem. Tóth Ádám se. Agysebész különítmény meg röhög a kispadon, aztán első félidőben 2/20 mezőnyből a 4 jómadár teljesítménye…

Parus major
Olvasó

Elég sokáig kellene visszamenni időben hogy példát találjunk arra, hogy egy csapat ekkora mészárlással jusson döntőbe. Gratulálok Milosnak és minden játékosunknak. Külön örülök, hogy Krivinek is sikerültek ma a megoldásai, rá is nagy szükség lesz a döntőben.
Lehet egy kicsit szusszanni, de nem szabad elszállni, bealudni, a döntőben is végig élesnek kell maradni.

SárgaPárna
Olvasó

szoros, kemény meccs volt! Egy jó ellenfél ellen arattunk sikert, melynek szurkolói európai emberek!! HAHAHHAHAHAAHAHAHAAAAAAA

SzhelY
Olvasó

te balkáni gerle

ztefun
Olvasó

Itt is jelezném, hogy a zte face oldalát elárasztották a kamu nickes adathalászok, akik szinte minden dzurkolói kommenthez odalinkelnek valamit. A kommunikációs embereknek az is a dolga ( lenne), hogy ezeket egyesével kitiltsák és töröljék. Más kluboknál, cégeknél ez meg is történik.Amennyiben erre nincs meg a kedv vagy a szándék, akkor nyilván lehetne találni olyan embert, aki ezt is megoldaná. Nagyon bosszantó ez a jelenség, régóta fennáll már.

Zombi
Olvasó

Baszki, valamelyikük felesége megoldhatná, hamár ott dolgoznak…….Semmi gond, lefőtt nekik a kávé!

Savaria
Olvasó

2023.03.16
“Izgultatok mi?
Nekünk ez egy meccs volt a sok közül, zte-nek pedig élet-halál.
Azért örömködjetek bohócok, most aztán jó nagy lett az arcotok a semmire. Sötét csürhe…:)
Semmi meglepő nincs a végeredmény kapcsán az fentebb említett tényt, illetve azt tekintve hogy a zte idei költségvetése ennyi cserebere után minimum olyan szinten van mint a Falcoé.
Nagyon jó lenne a rájátszásban összekerülni ezzel a sötét zalai bandával, kellemes kis söprés elé néznénk.“
Hát beigazolódott…:)

KD
Olvasó

Gratula a csapatnak!????Jöhet a 6️⃣????! Úgy tűnik, Szolnokra kell mennünk 11 nap múlva, remélem 1:0-val. Izgalmas döntő várható, hajrá Falco!

Dobey
Olvasó

Vernek mindenkit 40 ponttal, erre ilyet szól izgalmas döntő várható! 😀

Marillion
Olvasó

Figyelj már oda…ez a Szolnok elvette a Fehérvár pályaelőnyét is…ha fináléba jutnak és ide kell jönni nekik Szombathelyre hát nagyon észnél kell lenni, hogy ne járjunk úgy mint ma a Fehérváriak! Igen csak Izgalmas lesz szerintem is! De nem hibázhatunk!

albc
Olvasó

Ha egy meccset is buktok mari már az szégyen. Mondjuk a kupában ezt már kipipáltátok.

SzhelY
Olvasó

te nem nézel kosárlabdát akkor mi a kurva anyádért irogatsz ide te féreg,hogy álna a szemedbe egy zetor

albc
Olvasó

Nem szurkolok senkinek, de rengeteg meccsen megfordulok. Szövegértésed IS egyes!

Dobey
Olvasó

Én odafigyelek. A Fehérvár Roberts nélkül öt emberrel játszott, ahogy várható volt ilyen szűk rotációval el fognak fogyni a végére, bár azt hittem a döntőig kitartanak. Ezzel a kerettel a Falco kb szoros meccset se nagyon fog játszani, nem hogy izgalmas döntőt.

donnarumma
Olvasó

1, gratulálok a csapatnak ez is férfi munka volt. 2, a ZTE az adó fizetők pénzét lopta,akik egy férfi bajnoki elődöntőre vettek jegyet!a denevérek meg mindenkit becsapva egy: Felnőtt-ifi Ferfi-női meccset adtak a jegyért cserébe.Szégyeljétek magatokat,ha a mi pénzünkön még csak küzdeni sem tudtok! A kosárlabdát nem is említem. Ha nem nyalják a valogatok az első félidőben a sporik, 20 pont alatt maradtatok volna.Akkora hazait kaptatok IDEGENBEN amit még soha senki! 3, A divat szurkolasbol még egy csapat is kipipalva.. 28 fős volt a rettenthetetlen ….valami 4,az ott lévők előtt le a kalappal! Végig szurkoltak, a személyeskedést is a Falcosok… Olvass tovább »

Johnyx
Olvasó

Nos tiszteletem azok előtt a zalaegerszegi szurkolók előtt, akik az előző mérkőzések ismeretében vették, a fáradságot és elkísérték buzdítani a csapatukat az Aréna Saváriába!
Ami feltűnt az elő két meccshez képest fényévekkel jobb volt a szurkolás mindkét oldalon, végre mindenki a saját csapatával foglalkozott, nem egymás fikázásával. Azért most is akad egy-két fricska a rangadó kedvéért, de ennyi belefért.
Abszolút nem vallottak szégyent, azok után, hogy a Ruzsicska csapattal majdnem nagyon mélyre kerültek a top4 jó kiindulási alap a következő évekre. Biztoságos utat, vissza!

Gratulálok a csapatnak, csodálatos érzés döntőzni ismét, valószínűleg a Szolnok ellen!

gabor77
Olvasó

Respect így is lehet hozzászólni, köszönöm minden ZTE szurkoló nevében!

zterulez
Olvasó

Ez a meccs a lehető legjobban alakult. A másik oldalon szerencsére hosszabbítás is lett, így számunkra az is a lehető legjobban alakult. Ahogy tavaly, úgy idén sem kommentáltam az elődöntő meccseit. Hogy miért? Mert nincs értelme, fényévnyi távolságra van tőlünk a Falco. Az alapszakaszt lezáró 5 forduló után még lehetett reménykedni valami csodában, de az utolsó 2 Deac elleni, és ez a 3 meccs eloszlatta ezt a fajta hitemet. Elkeserítő volt látni a 3 meccsen azt az eszköztelenséget, ahogy védő és támadó oldalon sem tudtunk mit kezdeni velük. Előzetesen titkon bíztam benne, hogy szorosabbá tudjuk tenni a párharcot és esetleg… Olvass tovább »

Zalaboy
Olvasó

Gratula Szombathelyre. Edzőmeccsnek is gyenge volt a részünkről. Ennél azért többet tudunk, bár ahogy elnézem a másik ágat, tényleg nagy bravúr lenne a bronz. Inkább csak örülök hogy a négyben vagyunk, és remélem jövőre jobb igazolásokkal kezdjük el a szezont.

Zombi
Olvasó

Reménykedünk, persze! Most már a tulajdonos döntésén múlik, hogy mi a fontosabb! A csapat, vagy a háttér! Baszki mit kapok ezért….

Praenoricum
Olvasó

Gratulálok a Falconak. Nem volt kérdés a mai meccsen sem. Egyetlen percig sem éreztem vendégeken, hogy ők itt ma nyerni akartak, különösen a légiósokon látszott. Az eddigi hat meccs nagyon sima volt, de hármat még mindig nyerni kell a bajnoki címhez. A döntőben semmit sem jelent, hogy mennyit vertek az előző két csapatra. Annyi előnye van, hogy három meccsből megoldotta a csapat ezt is, így lehet készülni a szezon legfontosabb meccseire. Azzal, hogy a Szolnok elvette a pályaelőnyt, mostantól első számú esélyes ellenfélnek. Ott biztosan nem lesznek ilyen sima meccsek, de most egyben van a csapat, és pályaelőny birtokában meg… Olvass tovább »

Parus major
Olvasó

Szerintem pedig esélytelenek a bronzra, bárki is lesz az ellenfelük. Volt egy jó hónapjuk, de a fekák már csak statot gyártanak, de inkább lesz@rják az egészet. Több játékuk volt, amikor a végén a fiatalok voltak pályán Osztojiccsal.

p.borisz
Olvasó

Gratulálok a csapatnak, mindhárom meccsen rendesen odatették, amit kellett. Előre a bajnoki címért, hajrá Falco!

nazol
Olvasó

Gratulálok Falco!
Remélem találkozunk még idén…
Hajrá Olaj!

WestChampi
Olvasó

Én is. Két védekező csapat, jó rotációval, annál jobb szurkolótáborral.
Legyen úgy!
Gratulálok Nektek!

Marillion
Olvasó

Hátha 2-1 előnyről elbukjátok akkor nincs miről beszélni….Nagyon egyben vagytok a szezon végére! Gratulálok!

Parus major
Olvasó

Erre most már nagyon jó esélyetek van. Gratulálok én is a Szolnoknak! Szeretnénk végre kicsit izgalmasabb, igazi rangadót látni, mert ezeknek a 40 pontos győzelmeknek örülünk persze, de ugyanakkor kicsit álmosítóak is.

Xero
Olvasó

Szép volt fiúk! Ma nem volt egy percig se kérdés. (Bár a Zte ma nem úgy jött ide, hogy győzni fognak, csak úgy mint akik le akarják tudni a kötelezőt.) Most nagyjából minden olajozott, mindenki tudja a dolgát, jókor vállal. Zozó még így, hogy kicsit pihentetve volt, kitermelt 20 pontot. Reméljük a döntőre 100%-os lesz. Akkor most kezdődhet a regeneráció.
A másik ágon úgy tűnik oda a pályaelőny, úgyhogy esélyes, hogy 4 meccsből jön az ellenfél. 🙂

piros710321
Olvasó

Remélem a Szolnok leszopatja ezt a zsoldos gárdát!

Mendez
Olvasó

Remélem kiestek.

Marillion
Olvasó

Akkora előnyből mentek a rájátszásba hogy a kiesés nem fenyegeti az mte-t!

p.borisz
Olvasó

Attól ti még ebben az évben szégyenkeztek…

Marillion
Olvasó

A Körmend idei produkciója után talán kicsit erős a Szomszédokkal foglalkozni!

Parus major
Olvasó

A Szolnok mennyivel kevésbé zsoldos gárda, mint a Falco?

agyas
Olvasó

Körmenden a polgármester jelöltekből (Patonay Szlávik Zsebe Bebes…) jobb csapatot lehetne csinálni az ideinél. Persze be kellene bokszolni őket, hogy azt a látszatot keltsék, hogy kosárlabdázók.

Csakajót
Olvasó

Gratulálok a Falconak!
Azért 3 meccs, 3-0, összesen 107 (!) pontot vertünk a zetére. Átlag 36 pont. Osztálykülönbség.
Ezt nem kell magyarázni.
Azért remélem nem kényelmesedünk el, a döntőben már lesz ellenfél is.

csakazete
Olvasó

Látod ez a baj…
Usain Bolt hányszor mondogatta hogy mennyire verte el a vilagot?
Hányszor nyilatkozott mellét döngetve az ellenfelet lekicsinylő módon?
Ezért utál benneteket az egész ország,mert ilyenek vagytok!
Legalább ilyenkor tisztelettel kellene megköszönni a gratulációkat és nem arrogáns stílusú ki ha nem én posztokat írogatni!
Őszintén tudom tisztelni a Körmendi,a szolnoki vagy bármelyik komoly tábort, de ti sajnos csak ilyenek vagytok!

Hozzáteszem!
Van pár nagyon normális köztetek is! Minden tiszteletem az övék is!

Még egyszer írom: kurvajo csapatok van de nem vagyok biztos benne hogy megérdemlitek,mert nem tudtok méltósággal győzelem után viselkedni!

További sok sikert a döntőben!

Hmafino1
Olvasó

Ha már Bolt-ot hozod példának,nálunk sem a játékosok nyilatkoztak így! A szurkolóknak meg engedtessék meg hogy örüljenek,ha már egy bajnoki döntőbe jutott a csapatuk!!

csakazete
Olvasó

Mindig a szurkoló vívja ki az ellenszenvet, meg az amatőr sportolók… Nálatok az előbbiek elég vastagon tesznek ezért…
Igen amúgy a szurkoló örüljön, de annak szerintem nem ez a módja!
Te így szoktál boldog lenni!?!

Xero
Olvasó

Én nem tudom mi bajod van.. Ja, várj tudom, kikapott a csapatod 44 ponttal és ezt vetíted ki. Semmi sértő dolog nem volt abban, amit írt. Ha Usain Bolt 1 mp-cel megverte az ellenfelét, hidd el, hogy azt is többen – szakértők, szurkolók – több helyen kiemelték, hogy ennyivel a “mezőny felett van”. Ennyi. A semmiken sértődtök meg állandóan és adjátok elő, hogy itt mindenki milyen nagyképű.. Most mit írjunk, hogy “hú.. nagyon izgi volt a végéig, majdnem megfogott minket a Zte, dehát nem volt szerencséjük”? Vagy mit? 44 ponttal kaptak ki, jobb helyeken ennyit egy csapat egy félidőben dob..… Olvass tovább »

csakazete
Olvasó

Nem azt emelte ki hogy jobbak voltatok hanem hogy nem volt ellenfél… Ahhh hagyjuk szóra sem érdemes…

Xero
Olvasó

De most komolyan.. 44 pont.. Szerinted volt? Nem írt igazat? Jók vagyunk meg minden, de ehhez kellett egy gyengusz ellenfél is. Szerintem minden elmond, hogy a Zte-ben a legtöbb VAL értéket az U23-as Szalay szedte össze..

donnarumma
Olvasó

Ti X meccs utàn 1x nyertek ellenünk!nem fértetek bele a fórumba!olvass nyugodtan vissza!
Titeket azért utal az egész ország, mert ha nem is nyertek, akkor is ilyenek vagytok!!!!a csurhe szót 1000x kierdemeltétek!
A jó isten mentse meg az országot attól. hogy a ZTE bajnok legyen…

Még egyszer írom: kurva nemjo csapatotok van,de.biztos vagyok benne hogy nem èrdemlitek, nem tudtok méltósággal vereség után viselkedni!

csakazete
Olvasó

Úristen… Minket tényleg sokan utálnak de nem az egész ország, az a dicsőség a tiétek… Nyugodtan olvass vissza, én most sem tettem semmi fikázó jelzőt, most is te csürhézel…

Csakajót
Olvasó

Hol van ebben a lekicsinylés? Tényeket írtam. Eredményt, átlagot. Látod ez baj. Már kötekedsz. Mert többen írták, több zetés is, hogy esélyük sem volt, “edzőmeccsnek is gyenge volt,” “nem volt olyan periódus a 3 meccsen, hogy csak megközelítettük volna őket színvonalban” . (azaz a zete a Falcot). Sajátjaid írták. Akkor hol van a lekicsinylés? Nem tudsz már mibe belekötni? Hát ha 3 meccsen 107 pont van közte, akkor hadd gondoljam, hogy nem volt ellenfél. Vagy mit írjak? Vért izzadtunk? Az ország meg azért utál (hidd ezt), mert irigyek. Ez nyilvánvaló. A sok mocsok, meg hazugság, álságos, álszent, barom hozzaszólások, amiket… Olvass tovább »

Csakajót
Olvasó

Amúgy pont Usain Bolt volt az, aki döntőben még a cél előtt széttárta a karját, mert úgy megverte a világot.
Az akkor mi? Nem nagyképű, nem lenéző? Szóval ez példa pont nem volt jó.
És hogy egyben a “körmendi, szolnoki meg bármelyik komoly tábornak” meg egyből be is nyalsz, csak hogy népszerűsítd magad, hát az meg nagyon látványosan gyerekes, és ahogy mindjárt be is szólsz, az meg nagyon kretén.

Xero
Olvasó

Szerintem ez se nagyképű.. Egyszerűen akkoriban ekkora király volt a pali.. 😀

Csakajót
Olvasó

Amúgy szerintem se volt az. Ennyivel volt jobb Bolt. Ne kelljen már elnézést kérnie.

agyas
Olvasó

Sértődötten játszod itt a felsőbbrendűt, pedig már a neved is kirekesztő.

gabor77
Olvasó

Úristen, Gratulálok a Falconak, lehet itt fáradtságra meg sok meccs meg ilyenekre hivatkozni, nekem is el kell végeznem a munkámat, pont telibe szarja a főnököm mennyire vagyok fáradt… Ja és nem milliókat keresek…

SárgaPárna
Olvasó

Én milliókat keresek és főnököm sincs, úgyhogy nem tudok erre reagálni!

csakazete
Olvasó

Gratulálok a Falconak a továbbjutáshoz,a játék minden szegletében magasan felülmúlták a csapatomat! Abszolút bajnokesélyesek ha ezt a formát tovább tudják hozni amit eddig a rájátszás folyamán mutattak!
Mi pedig remélem ami a tervünk volt tovább folytatjuk,és a válogatott szünethez hasonlóan regenerálódunk, utána pedig nekiesünk a következő ellenfelüknek, ott már nem lehet más cél csak a győzelem!
Hajrá ZTE, mindig veletek!

zetekosarak
Olvasó

Csak csatlakozni tudok a hozzászólásodhoz. Gratulálok, sokkal jobbak voltak mint mi. De én akkor is büszke vagyok a csapatomra, mert amin keresztül mentünk a bajnokság első felében, annak ellenére legalább negyedikek leszünk, de talán még előbbre is végezhetünk. A szardobálást nem komálom,1989-től Zete szurkoló vagyok, hadd legyek büszke erre! Tisztelet minden kosár szeretőnek.

csakazete
Olvasó

Abszolút így látom én is a csapat teljesítményét.

Marillion
Olvasó

Stat gyáros bohóc légiósok helyett “csapat érdek” légiósokat igazoljatok…és nem fogjátok megbánni!

Zombi
Olvasó

Nekünk a család összetartó ereje fontosabb, mint látjuk…

Suns
Olvasó

Hogy azért jót is mondjak a Zetéről: amikor az Osztojics és 4 magyar volt fenn, akkor úgy nézett ki, fontos nekik a csapat, a szurkolók, a siker. Talán ha Zollner hitt volna bennük – és nem csak a fantasztikus amerikaiakban -, szorosabb lett volna…

lujo
Olvasó

Én is így látom. Második félidőben johettek volna nyugodtan.

lujo
Olvasó

Remélem fejben vissza tudunk jönni a bronzmeccsre, úgy érzem nagyon leeresztettünk.
Grat a Flaconak, látva a másik ág mai meccsét, ha az Olaj otthon behúzza az Alba ellen, akár egész jó döntő is kerekedhet.

Kimaran
Olvasó

Két dolgot mondanék:

1:
A mai idegenbeli meccs egyetlen pozítivuma, hogy berugva érkezek a sörfesztiválra.

2:
A divatszurkolokat, a szombati 170 nek mondtátok, akik nem jöttek ugye?

33goldmedals
Olvasó

Azokat kérdezném, akik a Falco-Honvéd párharc után hangosan visítoztak, hogy a Honvédnak nincs helye a nyolcban, hogy akkor ezek szerint a Zetének sincs helye a nyolcban???

Kosaras
Olvasó

A Falconak nincs helye sehol a magyar bajnokságban. Nélkülük izgalmasabb. Lásd most a másik ágat.

Vulcano
Olvasó

Ezt a vergődést…

albc
Olvasó

Ez a valóság vulkán. Van a filco, meg a többi, rengeteg szonbathelyi is unja már, kihívásra vágynak.

Hoppácska
Olvasó

“szonbathelyi”…nem emeli a hozzászólás színvonalát a pocsék helyesírás. 😀

albc
Olvasó

Gépelési hiba te b.

2lee14
Olvasó

Akkor gondolom nagyon jó volt a Falco a magyar kosárlabdának mikor kikapott Pesten a Szeged ellen.

Best2
Olvasó

Egy régi klasszikust: A zete tábor egy szutyok banda, Magyarország leszarabja!

ZTE_KK
Olvasó

Egy régi klasszikust a másik oldalra is: vas megyében nem nő haraszt, minden vasi bunkó paraszt!

Best2
Olvasó

Mindenki leszarja Sötétoldalt!!!

Noname
Olvasó

Denevér here!
36-os szopóátlag! 8 légiós két edzővel!!
????

Kosaras
Olvasó

Na , bújtok már elő . Nagyképűek. A kupa után kuss volt…

WestChampi
Olvasó

Ok-okozat.
Bár szerintem ugyis tudod. Nem mindenki tudja a basztatásunkat normálisan tolerálni.

WestChampi
Olvasó

uh, szegény héra.
jobbulást
Kosaras, köszi!

Kosaras
Olvasó

A legellenszenvesebb csapat a legellenszenvesebb hozzászólókkal. Valószínűleg a bajnok csapatról beszélünk. Megint győz a rossz. Ez van. Nincs gratuláció. Ennyi pénzből , minimum elvárás.

WestChampi
Olvasó

ellenszenves hozzászolókból tudnék irni minden csapatból fórumon, kivétel talán az Ose.
Unszimpatikus csapat lehet, mondjuk az okát nem értem.
További jó szurkolást ellenünk.

Kosaras
Olvasó

Meglesz, köszi!

Marillion
Olvasó

Esküszöm hogy miattatok életképes a BB1…ezért nem is vagytok kitiltva innen!

albc
Olvasó

Fáj az igaz mari?

Mendez
Olvasó

Vergődj te szerencsétlen, a magadfajták miatt a legédesebb a siker íze!
Gratulálok a FALCONAK!

Kosaras
Olvasó

A magadfajták miatt utálom a csapatodat te lelki sérült.

p.borisz
Olvasó

Nem…te egyszerűen azt utálod,hogy nyerünk… Szomorú életed lehet.

Mendez
Olvasó

Mit vártál úgy őszintén azok utàn, hogy megint idejöttél az ostoba szövegeddel?
Majd még meg is tapsolunk?

2lee14
Olvasó

Szerintem inkább magadat, csak a Falcora vetíted ki.

albc
Olvasó

Rengeteg filcos már unja. A kötelező sose édes.

Csakajót
Olvasó

filcos (jelentsen az bármit is) lehet unja.
De Falcos egy se unja a Falco győzelmeket.

albc
Olvasó

falco=filco. A Kispest ellen már kamu nézőszámot adtatok le. Ott aludt mellettem, jó pár arc.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés