Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

C. J. Bryce: Egyre jobban ráérzünk arra, mit kell tennünk a győzelemért

Először nyert nyíregyházi csapat Szolnokon az élvonalban.:

:

Emlékezetes mérkőzésen van túl a Hübner Nyíregyháza BS csapata, hiszen kedd este az ezüstérmes és jelenleg is második helyen álló Szoloki Olajbányász vendégeként szakította meg a hárommérkőzéses nyeretlenségi sorozatát, ráadásul nyíregyházi felnőtt férfi kosárlabdacsapat először nyert Szolnokon az első osztályban – írja az együttes honlapja.

A hatalmas csatában, 86–85-re megnyert összecsapáson a csapat egyik legjobbja volt C. J. Bryce, aki a 23 pontjából tizenkettőt a negyedik negyedben szerzett.

– Rájátszás-intenzitású mérkőzés volt, ami határozottan segít nekünk, hogy felkészüljünk az alapszakasz befejezésére. Minden csapat azon van, hogy tökéletessé csiszolja a játékát a bajnokság legfontosabb szakaszára. Elsőéves gárda vagyunk, amely egy igazán erős és tapasztalt játékosokkal teli ligában igyekszik összeilleszteni az apró részleteket. Azt gondolom, egyre jobban ráérzünk arra, mit kell tennünk a győzelemért, és hogy túllendüljünk a hullámvölgyeken. Nagy dicséret illeti a szakmai stábot és elismerésem az egész csapatnak!

A győzelemben nagy érdemei vannak Manny Suáreznek is, aki kevés hibával jutott el 20 pontig, szedett 7 lepattanót és ugyanennyi kiharcolt faultot jegyzett.

– Nagyon büszke vagyok a csapattársaimra. Volt néhány fájó vereségünk, de ezt kemény munkával javítani tudtuk egy kiváló csapat ellen. A védekezésre helyeztük a hangsúlyt, mert az a játék kulcsa. A meccs nagy részében hátrányban játszottunk, de nem csúsztunk szét, nem kezdtünk el kapkodni. Tettük a dolgunkat, védekeztünk és végül nyertünk. A végjátékban nemcsak nehéz dobásokat értékesítettünk, de meg tudtuk tartani a kemény védekezést is.

A két játékos teljesítménye az egész ligát tekintve kiemelkedő volt, mindketten bekerültek a forduló válogatottjába.

Fotó: hunbasket.hu

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés