Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

A Falco hosszabbított Kovács Benedekkel

Keller Ákos után újabb magyar játékos írt alá.:

:

A címvédő Falco-Vulcano Energia KC Szombathely bejelentette, hogy Kovács Benedek a következő szezonban is a sárga-feketéket erősíti. A játékos 19 mérkőzésen lépett pályára az alpaszakaszban, ezeken 3,7 pontot és 1,6 lepattanót átlagolt, meccsenkét 10,6 perc alatt.

A város és az emberek is befogadtak, jól érzem magam itt Szombathelyen, így nem volt nehéz döntenem a közös munkáról. Remélem, hasonló sikerek várnak ránk a jövőben is, aminek tevékeny részese lehetek – mondta Kovács.

69 hozzászólás

69
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
14 Comment threads
55 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
27 Comment authors
SzhelYHoppácskaVulcanozterulezJon Recent comment authors
zterulez
Olvasó

Át kellett volna jönnöd hozzánk. Sebaj, majd jövőre!

Born2Ball
Olvasó

Remélhetőleg rá is és Andrisra is jobban fognak építeni, mint idén.
Azt láttuk, hogy Bl-hez teljesen mindegy, hogy ők játszanak, avagy a Pot, Barac, Jordano féle hulladék légiósok.
Csodálkozunk nincsenek magyar tehetségek, aztán mikor akad is néhány, őket is elpazaroljuk mindenféle jött-ment bohóc kedvéért és eredményesség oltárán.
Aztán se eredmény, légiósok 1 év után tovább, a tehetség meg ment a levesbe.

Borbély Lajos
Olvasó

” ahol ennél jóval több…”

Borbély Lajos
Olvasó

A szubjektív véleményem:
Benedek valahogyan jobban illik a csapatba, mint T D András.
Én valahogyan jóval többet vártam Tanoh Dez-től (a Honvédban nyújtott teljesítménye után). Itt valahogyan olyan “csapatidegennek” tűnik, amikor fent van.
T.D András sokkal, de sokkal többet tudna fejlődni egy olyan helyen, ennél jóval több lehetőséget kap.
Teljesen megrekedt. Nagy kár érte.
Benedeknek viszont jár a gratula, hogy T D András érkezése után is megbízható/egyenletes teljesítményt nyújt.

Born2Ball
Olvasó

A fejlődése nem biztos, hogy megrekedt.
Simán csak nincs az első számú “labdakezelők” között, nagyjából csak a védekezésért tartják.
Jövőre ennél jóval nagyobb szerepe lehet támadásban, ha kevesebb légiós lesz és Benke is távozik.
Jelenleg Perl, Pot, Pongó, Benke mind több labdát használhatnak el, mint ő és Jordano azon a poszton.
Meg is látszik a számaikon, de sejtem a rádobásuk is sokkal kevesebb lett nekik.

Jon
Olvasó

Tanoh Deznek nem több idő, vagy több labda kell, mert mind a kettőből kapott rendesen, hanem fel kellene mutatnia valami fejlődést, mert azt én az idei évben nagyon keveslem ahhoz képest, amire tartják. Hárompontos gyenge (sokszor tiszta helyzetből is kihagyja), csel után tempót dobni gyakorlatilag nem tud és a büntetőt is gyakorolni kellene. Egyes egyedül a dinamikusságával való betörése dicsérhető, amit néha ziccerre tud váltani. Lehet hogy az első évét a megilletődöttség és az teher miatti aggódás elnyomta, de ha jövőre nem javít a százalékain/technikáján/nem mutat fel új dolgokat, akkor egész egyszerűen ő egy középcsapatba való, ahol elszórhat 30 labdát… Olvass tovább »

Born2Ball
Olvasó

Mert szerinted ebben a csapatban könnyű ugyan azt játszani, mint a Honvédban? Szerinted van annyi labdája, mint amennyi előző évben volt? Időt ráadásul ki sem emeltem, bár valószínű abból is kevesebb van neki, de ilyen bő rotációban várható volt. Ez nem feltétlen probléma. A probléma az, hogy totál limitált szerepen játszik, pedig többet is lehetne rá bízni. Főleg a hazai bajnokságban, ahol már bizonyított. Mert oké, hogy a BL szinten azt mondják, hogy a tapasztaltabb játékosoknak adnak teret, de hazain mért nem lehet akár 4-5 fiatalt is játszatni 20-25 percet? Így a húzónevek pihentebbek, a fiatalok játékperchez jutnak és a… Olvass tovább »

Jon
Olvasó

Ellenkezőleg. Túl sokat bíznak rá (nyilván köszönhetően a fiatalszabálynak) és nem oldja meg túl nagy sikerrel. Rossz megoldások, eladott labdák, pocsék tripla dobószázalék.
Nem játszhatja azt, amit a Honvédban. Az Albában sem játszhatná azt ha ott lenne és a Szolnokban sem. Kevesebb idővel kell gazdálkodnia, kevesebb labdából kell jobb megoldásokat választania és eredményesebbnek lennie. Ha legalább ebben és a dobószázalékban nem fejlődik, akkor nem való élcsapatokba.

Milivoj
Olvasó

Tanoh Dez ugyanolyan státuszú, kategóriájú játékosként került a Falcohoz, mint anno 2012-ben Vojvoda Szolnokra, még korban is ugyanannyi idősek voltak…, Vojvoda küzdött, harcolt, felszedte a parkettát, vállalt felelősséget mert jobb játékos akart lenni…, Tanoh Dez unott arccal, gépiesen teszi a dolgát, úgy van vele, hogy a “fiatalszabály” nélkülözhetetlenné teszi úgyis, vannak mások, akik majd megoldják, a pénze meg így is több, mint a duplája a Honvédnál keresettnek…, ezért nem is lesz belőle soha még Vojvoda szintű játékos se

Born2Ball
Olvasó

Nyilván van miben fejlődnie, ez nem is kérdés. De azért azt nem látom reálisnak, hogy csak saját maga miatt horpadtak be a számai. Ahogy már említettem, ez a Falco rettentően telített csapat, főleg hátvéd poszton, ahol ő is játszik. Ha egy fiatalból kiakarod hozni a maximum potenciált, akkor viszont azt kell játszani vele, amiben jó. Tanoh meg úgy néz ki, hogy nem 3&D játékosként fogja jól érezni magát. Ő akkor nézne ki véleményem szerint a legjobban, ha nagyobb szabadságot kapna 1-1 és 2-2 elleni szituációkban, nem lelimitálni sarokban dobni. Egyik oldalról nyilván küzdjön meg a helyéért, másik oldalról meg ne… Olvass tovább »

albc
Olvasó

Jó helyen van. Már az idei szezonban is vissza fejlődött.

Hagyadmár...
Olvasó

Már itt is okoskodsz? Nem elég neked a Kaposvári cikkek alatt? Remélem most már valaki tényleg pofán ver. Fehérvári faszkalap.

albc
Olvasó

Mindenhol leírom a gondolataim. Tudod , szabad ország. Mindenki fosik.

Vulcano
Olvasó

Ne válaszolj a pedofilnak.

albc
Olvasó

Na, most ezt a nicked vetted elő? Annyira szánalmas vagy. 🙂

Hoppácska
Olvasó

Testnevelő tanár tetszik lenni, ugye? Mivel az igekötők helyesírása nem megy… 😀

albc
Olvasó

MAGYARt tanító MAGYAR tanár vagyok, hibátlanul írok. Egyéb?

SzhelY
Olvasó

ilyen wc szájjal gratulálok

albc
Olvasó

Élőben személyeskedj, mondtam már.

Hoppácska
Olvasó

“vissza fejlődött”….bajban van az a suli ahol a tanár erre azt írja, hogy “hibátlanul írok”. 😀

albc
Olvasó

Iskola. Így írják. Na takarodj vissza az általánosba megtanulni írni, aztán gyere vissza, és akkor oszd ami nincs.

heraklith
Olvasó

Ő is saját nevelés, mint a Tanohdez?
Tanohdez marad? Végülis tavaly jó döntést hozott. Igaz meg még nem izzadt, de sok pénzt keresett.

Johnyx
Olvasó

A szokásos fröcsögés, nagyon uncsi..

Wombat
Olvasó

Az ilyen szeretetteljes hozáállás igazán meghozza majd a kedvét visszaigazolni a Zetébe.

heraklith
Olvasó

Jó helyen van ott.

Csakajót
Olvasó

Mint a zete által levadászott Csátaljay? Sok percet kap látjuk a pénztszóró zetében, átlag 6 percet. Ezért kár volt lerabolni.
Persze ott van az általad leszopkodott Csuti, átlag 1-2 percével.
Közben nálunk Tanoh 13-25 percet játszik, meg Bajnokok Ligájában is (ja arról sincs fingod se)
Jaj, mekkora öngól te hülyegyerek…

heraklith
Olvasó

Aki ért a kosárlabdához az tudja, hogy Csuti magasan a legjobb center a korosztályában. A ZTE két legjobb játékosa az ő posztján van, így még a tiédhez hasonló végtelenül szerény képességekkel is illene érteni, hogy miért nem játszik.
Helyette a szintén hazai nevelés Szalay játszik, aki remekül él a lehetőséggel, de a te szintedet ez meghaladja. Mivel nem volt a Zetének 1-2-es poszton magyar játékosa, így Csátaljay jól járt, mert ő is mindig kap pár percet.

Az a baj, hogy a játék legalapvetőbb aspektusait sem érted, így nehéz veled, de igyekszem ezután is segíteni. Idővel talán felfogsz pár dolgot.

Xero
Olvasó

És ebben az aspektusban mi az összefüggés Tanohval? Ő 17 percet átlagol, úgy, hogy (nem a csapat) a liga legértékesebb játékosával osztozik a posztján..

heraklith
Olvasó

Hányan vagytok még?

Egy poszt = 40 perc
20+20+0=40
17+23=40

Írj egy e-mailt, küldök gyakorló feladatokat!

donnarumma
Olvasó

Tehát András 17 percet játszik és rosszul döntött..
Csuti aki “magasan a legjobb center a korosztályában”, nem játszik mert 2 legjobb van a posztján- ő jól döntött…
Mesélj még mester, félelmetes a logikád.

heraklith
Olvasó

Tanohdez nagyjából megfelezte a perceit. Csuti miről döntött szerinted? Most fog majd dönteni és nem leszek meglepődve ha máshol folytatja, mert Dusannak még van egy éve, Csutinak meg most kellenek a percek és egy másik szerkezetben meg is kapja majd. Azok a csapatok, ahol nem rokkan bele az önkormányzat a pénzszórásba, ott azt a magyart igazolják le, akinek nem kell dupla árat fizetni. Akkor is ha van a posztján fiatal. A falkó kifizeti a dupla árat csak azért, hogy az adott játékos ne az ellenfelet erősítse. Ez nem kosárlabda, hanem nagybevásárlás. Nincs saját nevelés, nincs szakma, vásárlás van. Egy ideig… Olvass tovább »

Mendez
Olvasó

Te pofázol nagybevásárlásról, miközben az ország legtehetségesebb centere nem kap lehetőséget, mert egy válogatott és egy légiós centert igazoltak elé, majd még 3 légiós plusz edzőcsere következett.
A világ pénzét is ráköltötték erre a zetére, a kupában a 8-ba sem került, most meg egy hétemberes rotációval rendelkező kiscsapattal sem bírnak.
Ekkora kókler brigádot a világ nem látott, pár hete még a kiesésről diskuráltak.
Az egész ország ezeken a denevéreken meg az egybites szurkolóján röhög.

Csakajót
Olvasó

Minden mondatod igaz, Mendez. Ez az igazság. Amit ezek a sötétek nem tudnak elfogadni, őket csak a tények NEM érdeklik. Pont gyakorlatilag az ellenkezőjét írják a valóságnak. A legszebb pl. a here okoskodik, aki kupában is megtippelte a továbbjutólat..igaz 4/0-át hozott, de hát ez ő. Az igaz, hogy a zete nagybevásárlást csinál, év közben 4-5-ször cserél, edzőt-játékosokat , csak hát hülyébb annál, hogy azt lássa.

Pojaca
Olvasó

Ennek a fogyatékosnak hiába magyarázod, papucsban háromig nem tud elszámolni! Csakajót te egy igazi böszme vagy!

Csakajót
Olvasó

Böszme te vagy, de a legnagyobbak közül herehuggyal együtt. Az igazság fáj nektek, a tények zavarnak, azokat nem tudjátok elfogadni. Szánalmas böszme gyökér vagy, aki idejön fröcsögni nyomorúságában. Kretének.
Egyben van igazad, a nevedben “Pojaca=bohócnak felöltöztetett bábu”. Na ezt eltaláltad, BOHÓC !

Kosaras
Olvasó

Mindenkit ők neveltek.

szombathelyiasszonykorus
Olvasó

Szerintem nem a legjobb döntés

Milivoj
Olvasó

Az igazi erősítés az lenne, ha Virrasztó is hosszabbítana és Süveggyártót (aki Pakson egész évben brillírozott) visszahoznák

Csakajót
Olvasó

ha pot és barac menne, az lenne a legnagyobb erősítés

Noname
Olvasó

Akkor kész a magyar mag.
Pongó Marci, TDA, Zozó, Ákos, Beni és Bognár Kristóf.

YoWassupFam
Olvasó

Meglepődnék ha az első 2 maradna a popsiján. Várjuk ki a nyarat;) ill Kristófra se fogadnék nagy pénzben. Átlesznek bolygatva az erőviszonyok.

Noname
Olvasó

Szerződésük van! Mindketten két évre írtak alá!

Leyla
Olvasó

Pongó 1+1-et írt alà,még bàrmi lehet
Biztos,hogy több jàtékpercre szàmított

YoWassupFam
Olvasó

+1es mindkettő szerződés tudtommal. Marciét már többen is megerősítették. Európában és főleg itthon nem gyakoriak a fix több mint 1 éves szerződések. Ezalol a Voja-Zozo-Beni szerű játékosok kivételek kb csak.

Marci helyében ha nem külföld akk mennék vissza Fvárra ahogy Andris helyében is belőnék vmi olyan csapatot ahol van lehetőség ugrani nagyot lásd Vincent és Sopron tavalyi esete.

Xero
Olvasó

Szerintem a +1 az külföldi kilépési opció. Magyarországon nem igazolhat el..
https://www.falcokc.com/pongo-marcell-sarga-feketeben-folytatja/

YoWassupFam
Olvasó

Én nem láttam a szerződését , hogy mi van benne. Sajnos országunkban ez nem nyilvános…:/ de láttunk már ilyen szempontból karón varjút… pénz nagy úr, kevés itthon a választék és simán elképzelem, hogy a szövetség is beleszól lásd anno amikor mi “vásárolgattunk”

Xero
Olvasó

Nyilatkozott róla valamelyik podcast-ben, én is onnan emlékszem rá. Kivásárolni nyilván ki lehet..

Kosaras
Olvasó

Lekötöttétek, hogy ne mehessen másik magyar csapathoz? Itt a cél, tisztán látszik. Megveszem a konkurrens boltot utána bezárom….:D Ne rontsa az üzletem. Inkább tönkreteszem. Mint ti a bajnokságot.

Xero
Olvasó

Mekkora duma.. 😀 😀 Pontosan miért is? 21 percet átlagol.. 4-gyel többet, mint a posztján játszó légiós és 3 perccel kevesebbet mint Perl..

B0nyi
Olvasó

Kikötöttük? Nem tartott senki pisztolyt a fejéhez, mikor aláírta.
Vagy szted nem lehet 2 évre aláírni egy csapathoz annyi kitétellel, h erősebb bajnokságba elmehet két szezon között?
Tényleg nem értem, mi a problémátok. Ha 5 perceket kapna, akkor még esetleg felmerülhetne a rosszindulatú igazolás gyanúja. De így…

WestChampi
Olvasó

Kíváncsi leszek. Btw nem árt egy kis átrendeződés, unalmas volt ez a szezon. BLben meg simán lehet erős egy csapat nem 11 fős rotációval is.

YoWassupFam
Olvasó

Szerény véleményem , hogy nem volt ez olyan unalmas. Nyilván köztudott , hogy hova fog valszeg menni az arany de ezt leszámítva van dráma, izgalom a helyezéseket tekintve na meg a kupa is meglepis volt. Ha nem vesszük az első és a második helyezettet akkor egy “pretty good” alapszakaszunk volt:D inkább az erőviszonyok voltak gyatrák. Magyarok igazából 2-3 csapatot leszámítva vér gyengék és csak a légiósokon áll (tehát full lutri), hogy s mint szerepel egy csapat. Nem bántva Sopront , mindig szívem csücske volt az SKC a Bowman-Strawberry duo óta (2006-07 maybe) de ők tökéletes példája ennek amit mondtam. 1… Olvass tovább »

Jon
Olvasó

Bognár nem rossz játékos, de nem kell. Maradjon csak Szegeden. Inkább Krivacecicet kell megtartani, már ha hajlandó a kevés percével maradni. Barac miatt is, akit meg már nem marasztalnék.

Csakajót
Olvasó

Ez az Beni. Ahol megbecsülnek, és ahol van szakma, fejlődés, koncepció ott kell játszani. Jól tetted, hogy maradsz.

WestChampi
Olvasó

Hallani Váradi Benedeket is…Kicsit sokan lennénk..megint. Illetve kicsit Szili-karakter, Milost abszolút nem tudja tisztelni,lehet percelégedetlenségek lennének újra.
Hát, nem tudom..

WestChampi
Olvasó

Bocsi, Noname-nek szántam az üzit.

Xero
Olvasó

Úristen.. minek írni ezeket a baromságokat? 😀 Most komolyan.. Biztos Szili is azért jött és jöhetett vissza, mert annyira nem jönnek ki.. Ezek az urbán legendák.. hihetetlen… Biztos Benit is a nyakára hozzák az edzőnek úgy, hogy “nem tud bánni vele”..

donnarumma
Olvasó

Jóval több perc jut neki jövőre.
Jó döntés!

Pojaca
Olvasó

Jó neki a langyos víz, az epizódszerep. Tanoh érkezése miatt alig kerül pályára. Vagy valamit már tudnak, szűkebb lesz a jövő évi keret? Lehet be lett ígérve neki a megfelelő játék perc!

Csakajót
Olvasó

jaj, de ostoba vagy. Megint. Persze, azért játszott pl. legutóbb többet, mint Tanoh. Majd 20 percet kapott. Utóbbi 3 meccsen majdnem 18 percet átlagolt, míg Zozo 22 percet. De azért csak pofázz bele, jól áll neked.

Tomika778
Olvasó

Alapszakaszban nincs 11 perces átlaga.
40 pontos győztes meccseken való szereplés nem releváns információ, ezért nem igazán jó összehasonlítási alap az utolsó 3 meccs.
Éles meccsen mennyi időt fog kapni még a bajnokság végéig, az a kérdés. Az egy valós mérce lesz.

Xero
Olvasó

Mondjuk sérült is volt ősszel..

Tomika778
Olvasó

A 19 meccsen volt annyi az átlaga.

Pojaca
Olvasó

Te lökött! Neked a Honvéd elleni 35-40 pontos győzelmek a mérvadóak? A szezonbeli átlag perce majdnem a felére csökkent a tavalyihoz képest! Abból indulsz ki amikor a Honvédot hülyére veritek? Még ha te lettél volna fent 10 percet akkor is nyertetek volna baszod! Tudod, nem mindegy hogy az okos hülyéskedik, vagy a hülye okoskodik!

albc
Olvasó

Visszafelé fejlődik a csávó.

WestChampi
Olvasó

Örülök a hírnek nagyon, én azt hittem hogy Bene elfog innen menni. Nagyon jó hír.
Szili pedig Lengyelo. Ha igaz a zuhanyhíradó.
Nagyon akarták őt télen is, de nem engedték el.

Johnyx
Olvasó

Lengyelbe merre felé?

KovàcsIstvàn
Olvasó

Paks

Xero
Olvasó

Úgy érzem a magyar maggal jövőre se lesz probléma! 🙂 Csak így tovább Bene!!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés