Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Budapesti Honvéd SE – DEAC

Idegenben próbál talpra állni a Debrecen.

Budapesti Honvéd SE - DEAC

Rájátszás, 5-8. helyért, 2. mérkőzés
Budapest, Ludovika Aréna, szerda 18:00.
Játékvezetők: Benczur Tamás, dr. Németh Patrik, Nepp László Oszkár (Bogárdi János)

Honvéd: Djokovics - Brown - Hajdu - Wesson - Filipovic.

Debrecen: Edwin - Neuwirth - Drenovac - Williamson - Buljevics.

A rájátszásban folytatódik a helyosztók küzdelme is, a Honvéd a Debrecent fogadja. A DEAC hazai pályán nagyarányú vereségbe szaladt bele, így idegenben kell megpróbálnia meghosszabbítani a párharcot.

Zlatko Jovanovic, Budapesti Honvéd SE: A legfontosabb az, hogy fenntartsuk azt az élességet és energiát, mint amit vasárnap mutattunk idegenben, hazai pályán szeretnénk még jobbak lenni. Biztos vagyok benne, hogy ez nehezebb meccs lesz mint az első, a DEAC reagálni fog a vereségre, tapasztalt, jó játékosaik vannak. Ha sikerül megismételnünk az odavágón mutatott dolgokat, akkor a szurkolóink segítségével jó esélyünk lehet a győzelemre. Simán nyertünk, de az eredmény ettől még csak 1-0, nagyon fontos, hogy 40 percen keresztül a maximumot nyújtsuk.

Andjelko Mandics, DEAC: Nagy pofonba szaladtunk bele az első meccsen, persze ebben benne volt a fáradtság, de a hozzáállásunk, a koncentrációnk és a mentalitásunk nem volt megfelelő. Igyekeztem a fiataloknak több lehetőséget adni, ezt a jövőben is meg fogják kapni. Összességében fejben, fizikálisan és játékban is javulnunk kell, csak akkor lehet esélyünk nyerni Budapesten, ami nem egyszerű feladat, hiszen a Honvéd egy remek csapat. Hozzáállás és akarat nélkül semmi nem működik.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés