Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Szerdán és pénteken is a nézők előtt játszik az ASE

Eredetileg az Albával is megmérkőztek volna a paksiak.:

:

Eredetileg az Alba Fehérvár csapatával játszott volna a szerdai napon az Atomerőmű SE, de Forray Gáborék elővigyázatosságból lemondták a találkozót, ugyanis koronafertőzés-gyanús tüneteket produkált az egyik játékosuk.

Az Alba helyett azonban a Naturtex-SZTE-Szedeák látogat el a Gesztenyés útra – írja a paksiak honlapja. A mérkőzés 18 órakor kezdődik és a Morgen Ferdinánd Emléktornán alkalmazott járványügyi előírások betartása mellett tekinthető meg. Csak egészséges szurkoló léphet a sportlétesítmény területére, kizárólag maszkban és a kijelölt helyről nézheti végig a találkozót.

Pénteken az OSE Lions-hoz utazik a csapat, ami a felkészülési időszak utolsó mérkőzése lesz a gárda számára. A mérkőzés 18 órakor kezdődik és szintén megtekinthető a helyszínen.

Fotó: kosarlabda.ase.hu

HIRDETÉS
4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
DennisderrylBobanZZTop Recent comment authors
Dennis
Olvasó

OSE meccs törölve.

derryl
Olvasó

Egy néző honnan tudja, hogy nem vírusos? Negatív teszt nélkül? Ja, igaz,Cilike szerint is csak egészséges emberek menjenek orvoshoz!

ZZTop
Vendég
ZZTop

Hagyjuk már az Albát, ők még saját maguknak is hazudoznak. Nem tudom mit akarnak ezzel elérni, máshol is vannak – gondolom – vírusosak…na mindegy. Szerintem inkább az a baj, hogy a felkészültséggel is komoly gondok vannak, talán még Voját is sikerül Fofónak leépíteni…

Boban
Olvasó

Próbálom megérteni, hogy mit akarsz mondani, de nem megy.
“Nem tudom mit akarnak ezzel elérni, máshol is vannak – gondolom – vírusosak.”
Szóval, akkor szerinted mit kéne csinálnia az Albának?
Hallgatlak.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés