Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Pajor Dávid: Köszönettel tartozom a stábnak és a vezetőknek a bizalomért

A Paks fiatal játékosával beszélgettünk.:

:

Az idei évben sokkal több meccsen és sokkal többet jutsz szóhoz az NB1ben mint tavaly, összességében mik az első tapasztalataid a legmagasabb szinttel kapcsolatban, hogyan értékeled egyénileg és csapat szinten a szezont?

Igen az idei szezonban jóval több bizalmat kapok mint a tavalyi szezon során. Köszönettel is tartozom a szakmai stábnak es a vezetőségnek, hogy bíznak bennem. Nagyon gyors es fizikális a játék az elsőosztályban. Csapat szinten szerintem nagyot leptünk előre tavalyhoz képest, érdekeltek vagyunk a kupában és a rájátszásért folytatott harcban is jó helyzetben vagyunk. Egyénileg soha nem vagyok elégedett magammal szeretnem, ha stabilabb teljesítményt tudnék nyújtani minden mérkőzésen.

Idén is játszottál 6 meccsen a Bonyhád színeiben, az elmúlt években ott játszottál sokat, mekkora szerepe volt a fejlődésedben annak, hogy a felnőttek között tudtál tapasztalatot szerezni?

Az előző három szezonban inkább ott voltam érdekelt ami a fejlődésemben nagyon sokat segített nekem. Kivaló csapattársaim es edzőim voltak akik segítettek nekem, hogy minden meccsen fejlődjek.

Miben érzed hogy legtöbbet fejlődted az idei szezonban és miben szeretnél még előrelépni?

Talán a védekezést mondanám, szerintem ebben fejlődtem a legtöbbet, de mint említettem soha nem vagyok elégedett magammal. Mindenképpen szeretném kivenni a részem jobban a támadásokból is, stabilabb teljesítményt nyújtani a labda ezen oldalán. Természetesen ettől függetlenül védekezésben is szeretnék előrelépni.

Hétvégén sorsdöntő meccs vár rátok a Körmend ellen, mi lesz a legfontosabb ahhoz, hogy sikerüljön behúzni ezt a kulcsmeccset.

Nagyon fontos számunkra a következő találkozó, hogy bejussunk a rájátszásba, ami a célunk. Ahhoz, hogy győztesen tudjunk eljönni Körmendről mindenképpen le kell csökkentenünk az eladott labdaink szamat illetve a lepattanócsatát is meg kell nyerni, meg persze csapatkent kell játszanunk. A Falco ellen is bebizonyították, hogy sosem szabad őket leírni.

 

HIRDETÉS
Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés