Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely – NKA Universitas Pécs

Ahogy tavaly, idén is az újonc ellen kezd a Falco.

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely - NKA Universitas Pécs

Bajnokság, 1. forduló
Szombathely, Arena Savaria, szombat 18:00.
Játékvezetők: Tőzsér Dénes Kelemen, Goda László, Major Ádám (Dernei Gábor)

Szombathely: Pot - Benke - Kovács - Tiby - Keller Á.

Pécs: Kerpel Fronius - Luzaic - Scherer - Durmo - Manjgafic.

A Falco úgy ahogy tavaly, idén is címvédőként az újonc ellen kezdi meg a bajnoki szezont. A csapat felé a nyári átigazolási időszak után nagyok az elvárások, az abszolút újonc NKA pedig először mérettetheti meg magát az élvonalban.

Milos Konakov, Falco-Vulcano Energia KC Szombathely: A szezon ezen szakaszában első sorban önmagunkra koncentrálunk, köszönhetően annak is, hogy a Pécsről sok releváns információval egyelőre nem rendelkezünk. A saját játékunkat igyekszünk fejleszteni, kijavítani a hibáinkat és megtartani a jó dolgokat a felkészülési időszakból. Energikusan kell játszanunk, az alpvető dolgok mellett, mint a lepattanózás és az eladott labdák elkerülése. Örülünk, hogy újra bajnokit játszhatunk a nézőink előtt, természetesen győzelemmel szeretnénk kiszolgálni őket. Sérültünk nincs, teljes a keret.

Goran Tadics, NKA Universitas Pécs: Ez az első szezonunk az első osztályban, klubunk számára ezért ez lesz az első A-csoportos mérkőzés. A rajton rögtön a bajnoki címvédő ellen játszunk, ráadásul idegenben, ami nyilván azt jelenti, hogy minden bizonnyal ez lesz a legkeményebb próbatétel számunkra az idény során, de úgy gondolom, az együtt töltött két hónap alatt megfelelően és jó felkészültünk az előttünk álló feladatokra. Az eddig tapasztaltak alapján úgy érzem, fizikálisan fel tudjuk venni a versenyt a legjobb csapatokkal szemben is. Az biztos, hogy Szombathelyen a Falco a favorit, ők a bajnokok, övék a hazai pálya, de nekünk minden meccsen, a szezon során minden héten az a célunk, hogy csapatként játsszunk, hogy a legjobbunkat nyújtsuk, fejlesszük a fiataljainkat, valamint azokat a játékosokat is, akik pár éve már itt vannak és megadjuk nekik az esélyt ezen a szinten is. Természetesen a szombathelyi mérkőzést szeretnénk a számunkra legjobb módon, a legkedvezőbb eredménnyel befejezni.

19 hozzászólás

19
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
6 Comment threads
13 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
MendezheraklithSzhelYÜvegtigrisp.borisz Recent comment authors
heraklith
Olvasó

Nincs értelme lejátszani.

Laposvár
Olvasó

Tudjuk, tudjuk… Az egész bajnokságot nincs értelme lejátszani 🙂

p.borisz
Olvasó

Nincs értelme idebüfizned a baromságaid…???

Üvegtigris
Olvasó

Sima vendég!

Csakajót
Olvasó

Látni, Ehhez is értesz.. ?

p.borisz
Olvasó

Sok erőt Mavrenskinek!?
Végre szezON,már ideje volt. Kíváncsi leszek, hogy teljesít a csapat élesben,az új fiúknak miként sikerült beépülni a rendszerbe.Azért én hazait várok,de a labda ugyebár gömbölyű…?Hajrá Falco????

Csakajót
Olvasó

.. “az biztos, hogy Szombathelyen a Falco a favorit”..
Ja mert ha Pécsen lenne a meccs, akkor már nem? ?

darkmilka
Olvasó

Csak az én figyelmem kerülte el a cikk, amiben arról írtak, hogy mégsem Mavrenski az NKA edzője? Az átigazolási körképben még ő szerepel.

Borgulya
Olvasó

Mavrenski sajnos nagyon beteg, a felkészülést is már nélküle kezdte el a kispuskás. Klasszik Rátgéberi sunyulás ez. Bár, ugye csak akkor lenne fontos ezt valamilyen formában kommunikálni, ha lennének szurkolók, akik ugyanolyan tanácstanalok lennének, hogy nem Mavrenskit látják a kispad mellett, mint te. De mivel az „akadémia” meccseire kizárólag az alkalmazottak és UP játékosok járnak, ők meg nyilván tudnak Mavrenski állapotáról, felesleges kommunikálni. Szóval ezek a szerencsétlenek még ilyenkor is csak azt árulják el magukról, hogy tényleges szurkolójuk nincs. Mindezzel együtt, remélem látjuk még Mavrenskit dolgozni, mert ő egy fasza szakember, és egy jó ember is. De sajnos jelenleg nem… Olvass tovább »

Mexx92
Olvasó

Ilyenkor nem számít ki kinek az edzője. Sokkal inkább fontosabb hogy meggyógyuljon az illető! Sve najbolje ti želim Mavrenski!

Laposvár
Olvasó

Azért kosaras berkekben már jó ideje téma, mindenki szurkol neki. Hihetetlen, de sajnos lassan népbetegségről van szó, nem csak ő harcol vele az edzők közül 🙁

Laposvár
Olvasó

Ezen a meccsen lesz a legmagasabb az egy főre jutó adómilliárdok aránya

apafibeni
Olvasó

Azt hittem, idén nem lesznek agyhalottak a hozzászólásoknál. Sajnos tévedtem

SzhelY
Olvasó

mert igaza van?

p.borisz
Olvasó

Azért mert te ezt gondolod,az nem jelenti azt,hogy ez így is van…?

Csakajót
Olvasó

Agyhalott…

p.borisz
Olvasó

Sírj még…?

SzhelY
Olvasó

jó meglátás

Mendez
Olvasó

A tornateremben hangzott el, hogy a pénz nem dob kosarat.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés