Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

A 7. forduló csapata

Újra a tripla-duplázó Woolridge az MVP.:

:

A hetedik forduló is teljes a férfi élvonalban, így posztok és VAL-értékek alapján összeállítottuk a forduló csapatait.

A szegedi Ryan Nicholas Woolridge ezúttal is kiemelkedett a mezőnyből: tripla-duplát szállított a Szolnok ellen, s 41 VAL-jával ismét a kör legjobb egyéni mutatóját jegyezte.

A forduló csapata:

Woolridge (5) – Abell (2)/Perl (3) – Durmo (2) – Philmore (1) – Osztojics (1)

Most is Ryan Nicholas Woolridge volt a Szolnoki Olajbányász ellen is nyerni tudó SZTE-Szedeák vezére: 20 pont (9/14 dupla, 0/3 tripla, 2/2 büntető), 16 lepattanó (11 védekező + 5 támadó), 4 labdaszerzés, 10 gólpassz, 3 kiharcolt fault, 1 blokk és 5 eladott labda szerepelt a neve mellett. A tripla-dupla összesen 41 VAL-t ért – 40 perc játék kellett a forduló legjobb egyéni teljesítményéhez.

Remy Abell a Kometa Kaposvári KK, Perl Zoltán a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely színeiben ünnepelhetett győzelmet. Abell a Zalakerámia ZTE KK ellen jegyzett 25 pontot (4/8 dupla, 1/5 tripla, 14/18 büntető), 4 védő-lepattanót, 2 labdaszerzést, 3 gólpasszt, 13 kiharcolt faultot és 3 eladott labdát 32 perc alatt. Perl 24 percet kapott a Sopron KC ellen: 21 pont (7/11 dupla, 1/2 tripla, 4/4 büntető), 7 lepattanó (5 védekező + 2 támadó), 3 labdaszerzés, 4 gólpassz, 5 kiharcolt fault, 3 eladott labda a mutatója. Mindketten 32 VAL-lal zártak.

Megszorongatta az Arconic-Alba Fehérvárt az NKA Universitas Pécs. Ehhez kellett Ibrahim Durmo is, aki 25 pontot (7/13 dupla, 2/6 tripla, 5/9 büntető), 14 lepattanót (9 védekező + 5 támadó) – dupla-dupla –, 1 labdaszerzést, 4 gólpasszt, 7 kiharcolt faultot, 2 blokkot és 1 eladott labdát tett a közösbe 36 perc alatt – 38 VAL.

Durmóék megnehezítették az Alba dolgát. Fotó: hunbasket.hu

Az Albánál Isaiah Lemart Philmore volt a vezér: 32 perc alatt jegyzett 27 pontja (6/8 dupla, 4/4 tripla, 3/3 büntető), 6 védőpattanója, 3 labdaszerzése, 1 gólpassza, 4 kiharcolt faultja is kellett a győzelemhez. Negatív oldalra 3 eladott labda került, így 36 VAL-lal zárt.

A ZTE-s Danilo Osztojics is dupla-duplával jelentkezett, de ez most nem ért győzelmet a csapatának. A Kaposvár ellen 22 pontja (9/10 dupla, 0/1 tripla, 4/5 büntető), 12 lepattanója (9 védekező + 3 támadó), 1 labdaszerzése, 2 gólpassza, 5 kiharcolt faultja és 1 eladott labdája lett, mindössze 20 perc alatt – 38 VAL-t ért el.

A forduló magyar csapata:

Kerpel-Fronius G. (1) – Perl (7) – Balsay (1) – Durázi (1) – Bognár K. (3)

Az NKA-s Kerpel-Fronius Gáspár 32 perc alatt 24 VAL-ig jutott: 18 pont (6/8 dupla, 2/3 tripla), 6 lepattanó (3 védekező + 3 támadó), 1 labdaszerzés, 2 gólpassz, 2 kiharcolt fault, illetve 2 eladott labda a mutatója az Alba ellen.

Perl Zoltán teljesítményéről már írtunk.

Perl a Sopron ellen is tarthatatlan volt. Fotó: hunbasket.hu

Az MVM-OSE Lions odahaza kapott ki a Duna Aszfalt-DTKH Kecskeméttől. Az oroszlányiaknál Balsay Ádám a padról beszállva igyekezett segíteni a csapaton, de 12 pontja (2/3 dupla, 2/5 tripla, 2/2 büntető), 5 lepattanója (4 védekező + 1 támadó), 3 labdaszerzése, 3 gólpassza, 4 kiharcolt faultja és 3 eladott labdája nem volt elég a fordításhoz – 30 percet játszva 20 VAL-t jegyzett.

Durázi Krisztofer 14 ponttal (6/7 dupla, 0/2 tripla, 2/5 büntető), 5 lepattanóval (3 védekező + 2 támadó), 1 labdaszerzéssel, 2 gólpasszal, 4 kiharcolt faulttal, illetve 2 blokkal járult hozzá az Egis Körmend Budapesti Honvéd SE elleni győzelméhez. Játszott 23 percet, ezalatt lett 22 VAL-ja.

A szegedi sikerhez Bognár Kristóf is remek teljesítményt tett hozzá: 14 pont (5/7 dupla, 1/2 tripla, 1/2 büntető), 5 lepattanó (4 védekező + 1 támadó), 3 labdaszerzés, 2 gólpassz, 1 kiharcolt fault, 5 blokk a mérlege, ami 30 perc alatt 26 VAL-t ért a Szolnok ellen.

VAL = dobott pont + lepattanók + szerzett labda + gólpassz + kiharcolt fault + blokk – eladott labda – rossz dobás
(Zárójelben, hogy ki hányadszor szerepel az adott csapatban.)
Kiemelt kép: hunbasket.hu

15 hozzászólás

15
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
11 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
YoWassupFamMendezalbcferrroilp.borisz Recent comment authors
ferrroil
Olvasó

Tudnám ,hogy Szegeden ki találja meg minden évben a Woolridge szintű légiósokat és nálunk ki nem. Persze a kérdés végére sejtem a választ… Nálunk ez évek óta nem sikerül,mert ugye Perry-t sem mi találtuk.

YoWassupFam
Olvasó

Mindeközben valahol messze Badzim, Cakarun, Subotic, Cummings elmorzsol 1-1 könnycseppet????

Mod: a kérdőjelek egy emoji lenne amit egy ideje mindenkinél ????-ként jelenít meg. Bb1 kell a segítség? Házi systrollotok nem ér rá? Esetleg a képek csatolását is visszalehetne hozni. Nagy segítség lenne amikor egy játékos statjait csak le kell screenelni és bedobni kommentbe ha már ti nem teszitek meg bizonyos cikkeknél:) esetleg disqus is segíthet ha nagyon nem akartok vele foglalkozni.

Redbleck88
Olvasó

Gratulálok Balsay Ádám remélem ez a forma már csak jobb lesz! Nagyon kéne a jó játék a magyaroktól és akkor hátha a légiósokban is vissza térne a tűz és lelkesedés!

Mogyi19
Olvasó

Woolridge szépen poszterre tette Rudnert! Aztán a következő támadásból megint zsákolás, akkor már Rudi meghozta a business decision-t.

https://youtu.be/cgZ9UwQJk30?si=HNHHDXQGee7QMLi9

Vulcano
Olvasó

Akik agyérgörcsöt kapnak, ha meglátják Zolit a büntetővonalon, azoknak ajánlanám figyelmébe Remy Abell 18 büntetőjét.

Pojaca
Olvasó

De ez csak egy alkalom volt, nem évek óta tartó tradíció! Zoli és a bünti, kéz a kézben járnak és ebből nem engednek a sporik! Ha kimegy a falkó Európába, ott már természetesen nem így van, mert nincs akkora tekintély. Itthon magasan a legjobb játékos, valószínűleg ezért védik ennyire a sporik.

Vulcano
Olvasó

Légyszi linkeld be, hogy Zoli az utóbbi években mennyi faultot harcol ki, mennyi büntetőt dob átlagban a liga többi játékosához képest.
Bár múltkor a Falco-Zte elődöntő elemzése kapcsán nagyon eltűntél szóval a számokkal nagyon hadilábon állsz. Nyilván ha a tények nem a te oldaladon állnak akkor frusztrált leszel.

Pojaca
Olvasó

A hozzászólásomra érkező pozitív lájkok száma jelen állás szerint éppen duplája a negatívokénak, amíg ez így áll, ez azt jelenti, hogy kétharmad arányban igazam van, tehát mivel ez egy demokratikus ország, nem áll módomban az igazamat bizonyítékokkal alátámasztani. A többség így gondolja, ahogy én, amint te is látod! Nekem ez elég!

p.borisz
Olvasó

Attól, hogy a likeok száma szerinted téged igazol, még nincs igazad… Csak tényszerűen, addig merő duma az egész…

Vulcano
Olvasó

Ha az emberek 2/3-a azt mondja lapos a Föld, akkor lapos?
Te nem igazán érted a demokrácia lényegét.
Ha lenne bizonyítékod akkor pedig boldogan előrántanád. De nincs, szóval addig ez csak egy fröcsögés.

albc
Olvasó

Annál nagyobb bizonyíték nem kell , hogy silverhelyen kívül mindenhol jászai marizzák perl hazakullogok zoltánkát .

Vulcano
Olvasó

Dobd már át az országos reprezentatív közvéleménykutatásod eredményeit. Köszi.
Ezek szerint megéri “hazakullogni”, tekintve hogy azóta egyeduralkodója a magyar kosárlabdának.
De erre térjünk vissza ha már kezd pelyhesedni az
állad alatt.
Iskolaidőben pedig ne a telefonodon lógj.

albc
Olvasó

Ha járnál idegenbe meccsre hallanád , de hát hazai pályán is hamar otthagyod a csarnokot ….
Tanár vagyok , szóval ez mellé . Mondanám , hogy személyeskedést a meccsen , de hát fosnál .

Mendez
Olvasó

Az álmaid nagyon messze állnak a valóságtól! 🙂

albc
Olvasó

Éva nem csak csúnya vagy süket is .

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés