Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Újra segítettek a kaposvári szurkolók

Közel 190 ezer forintnyi összeget gyűjtöttek össze.

  •   :

:

A Kaposvári KK NB I./A csoportos együttesének szurkolói 2017-ben alakították meg egyesületüket és azóta is számos akciót szerveztek, melyekkel a rászorulók számára nyújtottak segítséget – számolt be róla a delfinek.hu.

Ezúttal a koronavírus-járvány miatt az egyik legkomolyabb feladatot ellátó csoportot, a mentősöket támogatták akciójukkal a somogyi megyeszékhelyen. A megmozdulás ezúttal is sikeres volt. Közel 190 ezer forintnyi összeget gyűjtöttek össze. A befolyt pénzből elsősorban tartós élelmiszereket és italt vásároltak. Ezen kívül – előzetes egyeztetést követően – műszaki cikket is felajánlottak. Így hűtőt, mosó- és szárítógépet is sikerült szerezni a kaposvári mentőállomás dolgozóinak, akik minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy segítsenek a bajba jutottakon.

A Somogyi Bicskások szurkolói csoport tagjai korábban is rendszeresen szerveztek jótékonysági akciókat, amellyekkel beteg gyermeket, műtétre váró sportolót, vagy balesetet szenvedő szurkolótársakat próbáltak erejükhöz mérten támogatni.

A segítségnyújtásról a kapos.hu készített videós riportot.

Fotó: Somogyi Bicskások Facebook

  •   
3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
lddskarpskyttVilis79 Recent comment authors
ldd
Olvasó

Jobbak vagytok mint a csapat … volt idén.

skarpskytt
Olvasó

Szép dolog. Bravó!

Vilis79
Olvasó

Nagyon szép gesztus. Köszönjük.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés