Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Sabáli: Betlizett az egész csapat

Csirke ilyenkor szokott gratulálni a sajátjainak is, de most nem tette meg. A TF-nél megint nem Pipan nyilatkozott.:

:

Tegnap este négy mérkőzéssel zárult a 18. forduló a férfi élvonalban. Helyszínen lévő kollégáink és a hunbasket.hu segítségével összeszedtük az edzői nyilatkozatokat:

Serco-TF-BP – Alba Fehérvár 78-102 (15-34, 27-19, 16-24, 20-25)

Nagy Bálint, a Serco-TF-BP másodedzője: A mérkőzés előtt arról beszéltünk, hogy le kell lassítani az Alba rohanásait, ehelyett azonban az első negyedben csak az nem dobott gyorsindításból gólt tőlük, aki nem akart. A második negyedet más mentalitással kezdtük, és vissza is tudtunk jönni a mérkőzésbe, Ales Pipan irányítása óta ez volt a legjobb negyede a csapatnak. A nagyszünet után aztán csak futottunk az eredmény után, és kijött az Alba mélyebb és erősebb kerete. A nemzetközi téren is sok sikert kívánok a Fehérvárnak.

Jesus Ramirez, az Alba Fehérvár vezetőedzője: A támadójátékunkkal elégedett vagyok, ez pozitívuma a mérkőzésnek. Jól fogtuk a pozíciót, jól játszottuk a labdát a megfelelő helyre, a megfelelő embernek. Ugyanakkor csak 16 pontot szereztünk gyorsindításból, ami kevés, hiszen ennél sokkal több lehetőségünk volt. A védekezésünkkel elégedetlen vagyok, hiszen ellenfelünket kevés labdaeladásra tudtuk kényszeríteni, ami a védekezésünk puhaságáról árulkodik, valamint túl sok üres hárompontos helyzetet hagytunk a TF-nek, és ezeket a lehetőségeket a hibáink előzték meg.

Kaposvári KK – Sopron KC 90-67 (26-14, 19-19, 24-15, 21-19)

Fekete Ádám, a Kaposvári KK vezetőedzője: Ma sok minden összejött, ami korábban nem sikerült. Ezúttal is igazi csapatként küzdöttünk. Hazai pályán egyre magabiztosabb teljesítményt nyújtunk. Felszabadult, látványos játékkal nyertünk, sikerült kiszolgálni a lelkes szurkolótáborunkat is. A következő fordulóban jön a Paks, ha azt a meccset is sikerrel vesszük, akkor tovább zárkózhatunk.

Sabáli Balázs, a Sopron KC vezetőedzője: Betlizett az egész csapat. Átjáróház volt a védelmünk. Számunkra is fontos találkozó volt, de nem tudok olyan szegmensét mondani a mérkőzésnek, ami pozitív volt. Egyedül talán a zónánkat lehet dicsérni. A dobásválasztásaink azonban nem sikerültek. Rosszul is kezdtünk, sok üres helyzetet kihagytunk a találkozó elején. Megérdemelt győzelmet aratott a Kaposvár.

Atomerőmű SE – Szolnoki Olaj KK 63-76 (18-14, 15-23, 15-18, 15-21)

Schmidt Béla, az Atomerőmű SE vezetőedzője: Először is abszolút pozitívan értékelem Kalmár Viktor teljesítményét, úgy gondolom, hogy a maximumot hoztuk ki a mérkőzésből. A második félidőre kezdtük fáradni, üres helyzeteket hibáztunk, külső dobások sem mentek be és a végére kidomborodott a két csapat közti különbség. Gratulálok az ellenfélnek, ez egy jó kiindulási alap lehet a jövőre nézve.

Dragan Alekszics, a Szolnoki Olaj KK vezetőedzője: Pontosan ilyen mérkőzésre készültünk, tudtuk, hogy fizikális lesz, plusz örülök, hogy Milosevics is játszani tudott. Az elmúlt mérkőzések nem úgy sikerültek, ahogyan mi elképzeltük, de hamarosan egészséges lesz a keret és megfelelően tudunk készülni a kupára is. Gratulálok a Paksnak, nagyot küzdöttek ma, és bízom benne, hogy a jövőben sikeresek lesznek.

JP Auto-Jászberényi KSE – Pécsi VSK-Veolia 95-94 (18-16, 25-26, 21-23, 31-29)

Nikola Lazics, a JP Auto-Jászberényi KSE vezetőedzője: Gratulálok a fiúknak. Tudtuk, hogy nagyon nehéz mérkőzés lesz, erre készültünk egész héten. Betegségek hátráltatták a munkánkat, de így is sikerült nyernünk. Nagyon tisztelem kollégám, Csirke Ferenc munkáját, aki évről-évre bizonyít csapatával.

Csirke Ferenc, a Pécsi VSK-Veolia vezetőedzője: Gratulálok a Jászberénynek. Általában egy ilyen mérkőzés után sajátjaimnak is gratulálni szoktam, de most nem teszem. Ha egy sok büntetős mérkőzésen egy csapat 13-szor hibázik a büntető vonalról, arra nincs magyarázat.

Fotó: Nyugat.hu

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
S.Pippen Recent comment authors
S.Pippen
Olvasó

Hát, kicsit sajnáltam is Csirke mestert (csak az állandó hisztijei miatt nem jobban), nem véletlenül fakezűzte le saját játékisait. Pedig tényleg jól játszottak.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés