Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Jászberényben közleményt adtak ki, és vizsgálódnak

A napokban sok minden eldőlhet.:

:

A JKSE elnöksége a mai napon az alábbi közleményt adta ki:

Közlemény

A JKSE vezetősége vizsgálja az elmúlt időszakban történteket, elemzi a jelenlegi helyzetet és mindent megtesz annak érdekében, hogy a csapat elmozduljon a jelenlegi mélypontról. A vizsgálat eredményéről, döntésekről a napokban adunk ki újabb közleményt. Ez úton is köszönjük támogatóink és szurkolóink türelmét, eddigi támogatását.

JKSE vezetősége

fotó: Gémesi Balázs

14 hozzászólás

14
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
8 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
KIMI1011pbaskjolly jokerjaszberenyikseredmiller Recent comment authors
KIMI1011
Olvasó

Elkeserítő ez az egész helyzet a JKSE körül. Nem csak maga a jelenlegi utolsó helyezés, hanem a hírek, történések, amelyek a kosárlabda szerető embereket nagyon elkeseríti. Jó lenne, ha a kompetenciával rendelkező tagok ténylegesen megvizsgálnák, miért történnek ilyenek: elveszítjük a főszponzorunkat, ráadásul felmenő tendencia mellett, még az előző szezon alatt, tájékoztatás nulla, helyzet rendezése nulla,infó nulla, másik támogatóval is hadilábon állnak, elmennek az utánpótlás edzők, olyan játékosunkkal szúrunk ki, aki ezt nem érdemelte meg, és még lehetne sorolni a klub hozzáállásáról jövő híreket. Teljesen inkompetensnek tűnik az egész vezetés. Azt nem értem, ha ennyire nem akarják csinálni, miért nem adják… Olvass tovább »

jolly joker
Olvasó

Azért csinálják mert nem ürült még ki teljesen a mézesköcsög!!

jolly joker
Olvasó

Tisztelt Vezetőség! Ezen a közleményen egy hétvégét kellett gondolkozni akkor jó nagy a baj!!!!! Addig mig nem lesz rend a vezetésben mit várunk a csapattol? A Bábu elnökünk nem tud rendet tenni! Mindenre jut pénz csak játékosokra nem! TELJESEN HÜLYÉNEK NÉZITEK A SZURKOLÓKAT!!!!!!!! Tényleg itt lenne az ideje egy teljes átvilágitásnak!!!!

jaszberenyikse
Olvasó

Hozzuk visza Stefan Toth-ot majd ő rendet tesz !!! ( D-T-I-S )

gulyasszabolcs00
Olvasó

????Visszaköptem a meggylevesemet. ?

teliver
Olvasó

Staten megütöte Lazicsot edzésen.
Reed nekiment Petőfi Áron klubvezetőnek.
Pitts Sopronban “cgánykodik”,szabotálja a meccseket, puccsolja Sabálit.
Thompson február óta nem kosárlabdázik. Miután Agafonovval szétverték a ZTE-t, most Pittsel ugyanazon dolgoznak Sopronban.
KLUBVEZETŐK, ÉBRESZTŐ!!!

Borbély Lajos
Olvasó

Sorry, de minden évben van kis vagy “kisebb” csapat, akinek az adott évben kijön a lépés, tavaly ez a Berénynek sikerült (vagy/és egy nagyobb, akinek nem jön ki a lépés…), idén pedig a Berénynek nagyon nem. Hosszabb távon azonban helyére kerülnek a dolgok. Ezt pl. egy 3 évenkénti helyezések átlagából összeállított tabella tükrözné igazán vissza . Ilyen vizsgálatok után elég gyakran fordul elő újabb – általában valami közpénz – (közvetlen, vagy valamiféle állami/városi megrendelésekből élő cégen keresztül átfuttatott) támogatás újabb légiósra vagy légióscserére. Ez minden évben pontosan ugyanígy történik, csak éppen másképp hívják az egyesületet. Így a klubbok össz.költségvetési spirálja… Olvass tovább »

jb17
Olvasó

A vezetőség megint jól megerőltette magát! Vicc kategória.

gulyasszabolcs00
Olvasó

Nesze semmi, fogd meg jól…
A legfőbb probléma elsősorban a pályán kívül keresendő.
Emellett fontos megemlíteni, hogy amíg nem cserélünk irányítót, totál mindegy ki áll a kispad előtt. De van egy olyan (rossz) érzésem, hogy a sikeredző fog először repülni.
Szrecsko pedig nagytakarítást rendez, feltéve ha lesz rá (anyagi) lehetősége. Bár valószínűleg ő másképp nem is vállalná el ezt a jelenleg kilátástalannak tűnő csapatot. Minden esetre egyszer már oltott Jászberényben tüzet, hasonlóan lángoló helyzetben.

redmiller
Olvasó

Ahol saját bevalása szerint is majdnem megégett…
Mégegyszer nem fog ilyen hibát elkövetni! Szerintem vagy Laziccsal, vagy egy élvonalban nem dolgozó edző lesz a jövőben a berényi kispadon.

Mindenesetre nem hiszem, hogy playout-ot fog játszani a JKSE! Máshol nagyobb gondok vannak jelenleg…

jaszberenyikse
Olvasó

Hol lennének ennél nagyobb gondok? 😀 Zte könnyen belenyúlhat egy príma irányítóba, Sopronban szankcionálni kell Pittset és Thompsont. De az, hogy edző összeverekszik a játékosával szerintem a legnagyobb gondokra utal. Amúgy Red ha visszaemlékszel Szrecsko legutóbb a jelenlegi edzőtök által okozott tüzet oltotta el. Reméljük a mostanit is sikerül neki, amennyiben vállalja.

redmiller
Olvasó

Nálatok akkor játékosuralom volt…
Meg érdekes, hogy Szrecskonak már megengedték leigazolni azokat, akiket Forraynak még nem…

redmiller
Olvasó

Annyit, hogy nálunk vezetőedzőként háromszor nyolcban volt, egyszer kupán! Tavaly csak amiatt maradtunk le, hogy ősszel alig játszottunk itthon! Idén nem cseréltük el a pályaválasztói jogot, hiába vannak teremgondjaink! Tanultuk a tavalyiból!
Ráadásul ő építette fel Pongó Mátét is, akit Stole el akart küldeni… Molnár Marci kapott lehetőséget, ma Alba!
Kezei közül jött ki Csorvási, Horti, Kovács Ákos, de vannak még páran!
Most Lewis és Kucsera lesz felépítve! Somogyi ppnt ezt szúrta el… Fene tudja mennyi időt fog még kapnék a DEAC-ban… Hétvégén először kapott igazán időt

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés