Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Hendlein belenézett egy vétlen könyökösbe

Maszkot visel, de jól van a Kaposvár csapatkapitánya.:

:

Hendlein Roland, a Kaposvári Kosárlabda Klub csapatkapitánya a Morgen Ferdinánd Emléktornán sérült meg, ami után kórházba is kellett szállítani. A játékos a torna bronzmeccsét ki is hagyta, ám a soron következő találkozón már pályára lépett, sőt, csapata egyik legjobbja volt. A BB1.hu-nak elmondta, hogy már jól van, azonban vigyáznia kell még. 

– Egy lepattanó utáni harcban egy vétlen könyökösbe belenéztem a Kecskemét elleni mérkőzésen. Lett egy enyhe agyrázkódásom, eltört az orrom és letört a fogam. Pár napot kihagytam, de utána már elkezdtem edzeni és a legutolsó felkészülési meccsünkön, szintén a Kecskemét ellen játszottam is.

Maszkot kell viselnem, hogy védjem az orromat, mert körülbelül még négy hét mire meggyógyul. Nem a legkellemesebb dolog, hogy ott van rajtam, de mást nem tehetek, vigyázok rá maximálisan. Szerencsére kezelésre nem kellett külön járnom, három napot pihentem az agyrázkódás miatt, fizikailag nem terheltem magam. Az első pár napban iszonyatosan fájt a fejem és hányingerem volt, de most már semmilyen tünetét nem érzem, ezért is mertem bevállalni a játékot a KTE ellen. 

A Morgen Ferdinánd Emléktorna bronzmeccsén azonban nem csak Hendleint kellett nélkülözniük a somogyiaknak, mivel a másik magasemberük, a nyáron szerzett Jure Lalic infúziós kezelést kapott vírusos betegség miatt.

– Lalic jól van, ezt jelzi az is hogy a legutolsó meccsünkön dobott húsz pontot. Szerintem ereje tejében van, legalábbis ha abból indulok ki, hogy edzésen amikor nekem kell fogni, akkor nem tapasztalom rajta a gyengeség jeleit – mondta a kaposváriak csapatkapitánya.

Fotó: delfinek.hu

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
ldd Recent comment authors
ldd
Olvasó

Szerintem szerthető a csapat.
A tudás beli hiánnyosságot meg lehet “szívvel” pótolni.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés