Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Fontos MVM-OSE Lions győzelem a Szeged otthonában

Sebastian Krasovec csapata idegenben ért el fontos sikert.

  •   

Naturtex-SZTE-Szedeák - MVM-OSE Lions 64-73 (18-21, 20-15, 9-19,17-18)

Bajnokság, 6. forduló
Szeged
Cziffra Csaba, Söjtöry Tamás, Sörlei Attila (Bodrogváry Iván)

Naturtex-SZTE-Szedeák: Persons 23/3, Balogh S. 2, Cook 19/6, Hunt 3/3, Bognár 9/3. Csere: Alston 3, Szatmári 2, Keller I. 3/3, Kerpel-Fronius B. - , Filipovics -, Polányi - .

MVM-OSE Lions: Ihring 16/6, Miliszavljevics 12/6, Carev -, Minchev 16/3, Burns 11 . Cserék: Parrish 8/6, Ruják 2, Garamvölgyi -, Tóth B. 8/6.

A hazaiak kezdték jobban a mérkőzést. Szrecsko Szekulovics azonban hiába szerzett előnyt, az MVM-OSE Lions gyorsan rendezte sorait. Mindkét csapat jól dobott, izgalmas, jó mérkőzés volt. Tóth Bence két triplájával már 16-12-re a vendégek vezettek. A szegedieknél Persons vitte a hátán a csapatot. Remekül dobott az amerikai, az ő hármasával egyenlítettek a hazaiak, ekkor már tizenkét pontnál járt a hátvéd. Miliszavljevics rázta meg magát a negyed végére, fontos kosarakat szerzett, így a vendégek nyerték az első etapot. 18-21.

Az OSE keményen védekezett a negyed elején, de támadásban a vendégeknél is akadtak gondok. Parrish triplája törte meg a gólcsendet, hat ponttal vezettek a vendégek. Keller Iván triplája esett be, de Minchev is betalált. Szatmári dobott be – hazai szempontból fontos – büntetőket, Cook duplájával pedig már háromra jöttek fel szegediek. Szrecsko Szekulovics időkérése után, Cook büntetőivel egyre jöttek fel. Sok volt a pontatlanság a vendégeknél ebben a periódusban. Cook triplája után, időt kért Sebastian Krasovec. Burns büntetői estek be, Cook duplával válaszolt. Minchev dobott remek kosarat, Bognár Kristóf triplája volt rá a válasz. Ismét időt kért az OSE. Tóth Bence remek kosarával folytatódott a mérkőzés, de a másik oldalon Bognár is jól érkezett a palánk alá. Ihring szerezte meg első kosarát, ez volt az első félidő utolsó kosara. 38-36.

Cook bravúrkosarával indult a második félidő, Ihring egy triplával válaszolt. Minchev egyenlített, Burns duplájával pedig már négyel vezettek a vendégek. Parrish növelte tovább az előnyt, amire Bognár Kristóf válaszolt. Ihring villant egy nagyot, folyamatosan lépett meg az OSE. Alston szerzett a palánk alatt egy kosarat és dobhatott egy büntetőt is, amit értékesített a center. Ruják dobott egy palánkos duplát, rengeteg rossz dobása volt a Szegednek ebben a periódusban. Ihring tripláját követően időt is kért Szrecsko Szekulovics. Cook dobott két pontot, de Minchev egy zsákolással azonnal “reagált” a szegedi zárkózási kísérletre. 47-57.

Parrish növelte tíz fölé az előnyt, Miliszavljevics pedig megnyugtató előnyhöz jutatta az OSE-t. Persons dobott egy duplát, de Minchev is pontosan célzott a másik oldalon. A vendégek uralták a találkozót, a szegedieknél nagy volt a tanácstalanság. Fásultan, fáradtan kosaraztak. Persons pontjai után időt kértek a vendégek, ekkor 51-63 volt a táblán. Alston faultja után három büntetőt dobhatott Ihring, kettő ment be belőle. A szlovák válogatott mezőnykosara után már 16 ponttal vezetett az OSE. Persons pillanati következtek, de a vendégek őrizték előnyüket. Bognár duplája hozta fel tízre a Szegedet, időt kértek a vendégek. Hunt triplája után hétre csökkent a vendégek előnye, Burns érkezett jól a másik oldalon. A Szeged mindent elkövetett, de az OSE már nem engedte kiénekelni a sajtot a szájából. 64-73.

  •   
HIRDETÉS
23 hozzászólás

23
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
12 Comment threads
11 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
15 Comment authors
MarosiGugyerás OlivérMivanmivanÓriáshajrabulls Recent comment authors
Mivanmivan
Olvasó

Nekem eddig a szezon meglepetéscsapata a Szeged, és sajnos nem jó értelemben.

Óriás
Olvasó

Gratulálok a srácoknak, ezt a hozzá állást hiányoltam a Kecskemét ellen. Hajrá Ose.

hajrabulls
Olvasó

Gratulálok az OSE-nek, jobbak voltak egyértelműen. Voltak nagyon szép távoli találatok. Sokadik meccs, ahol az a szomorú konklúzió, hogy a 4 szegedi légiós közül 2 hozza azt a szintet, amit egy ilyen kaliberű játékostól várna az ember. Bognár Kristóf viszont szenzációsan játszik, stabilan a harmadik legjobb a csapatban véleményem szerint, Persons és Cook után. Remélem sikerül rendezni a helyzetet valahogy Szrecsko mesternek és Hunt és Alston is magára talál, mert különben ez egy nagyon nehéz idény lesz. Hajrá Szeged!

Ellenív
Olvasó

Szép volt fiuk, igy kell brusztolni és jönni fognak a további sikerek!Hará Ose!Hajrá Bányász!

Csakegyfan
Olvasó

Edzők közti különbség kijött

egyszegedi
Olvasó

Az, hogy két légiósunk totál betli, senki ellen nem fér bele. Hunt nagyon gyenge játékos, Alstonban talán mocorog valami, de védekezésben egyelőre katasztrófa. Ja, és azért a statokban remeklő Persons se egy Govens. Könnyen lehet, hogy egyszezonos csoda voltunk. Hajrá, Szeged!

Petike97
Olvasó

Én azért bízom benne,hogy nem…szimpatikus csapat vagytok,remélem minnél előbb megtaláljátok a helyeteket.

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Grat, srácok, ez így rendben volt!
Az viszont számomra továbbra is talány, hogy ekkora városokban, mint Kecskemét, vagy Szeged, miért nem érdekli az embereket a kosárlabda? Szégyen, hogy 100k+ lakossággal kb kétszázan kíváncsiak a városuk csapatára.
Sokszor mondtam, hogy Budapestnek felesleges az első vonal, mert nincs csapat, aki ezernél több embert be tudna vonzani. De most adja magát a kérdés…mi van veled vidék?

redmiller
Olvasó

Járvány időszak van….
Kecskeméten van, aki nem hajlandó beoltani magát a meccsekért! Van, akinek más dolga is van!
Van, aki lebetegszik – OSE meccs -, mint én! Ráadásul kiderül, hogy covid….
Szóval nem a legjobb időszakban kérdezed….

Ellenív
Olvasó

Mért járvány előtt volt néző Szegeden?

redmiller
Olvasó

Arról nem tudok nyilatkozni! Viszont a korábbi évekhez képest a mi szegedi meccseinken emelkedett!
Azért ne felejtsük el, hogy Szegeden a kézilabda a Number One! Kosárlabda olyan sokadik számú sport, de már alakult!

Marosi
Olvasó

Több, mint a Pick NB I-es meccsein, a Veszprémet leszámítva. Ez 800-1000 nézőt jelentett…

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Red, ha valaki, akkor én tisztelem az elhivatottságodat, de hagyjuk már a covidra való hivatkozást. Igen, tudom, te is belenéztél, és őszintén bízom benne, hogy hamarosan te fogsz megint dobolni.
Viszont a minta mindenhol ugyanaz. Vagy a te analógiád szerint annak kellene lennie. Körmenden, Szombathelyen, Szolnokon majdnem ugyanannyian vannak, mint korábban. Van ugyan visszaesés, de nálatok, meg Szegeden ez nagyon látványos. Félre ne érts, nem nézőszámos faszméregetés ez, csak egyszerűen nem értem, hogy a tavalyi bronzcsapat miért éli meg azt, hogy húsz vendég hazait csinál Szegeden?

redmiller
Olvasó

Más más oltottság! Kecskeméten nagyjából az országos átlag

Marosi
Olvasó

Szegeden a törzsközönség átlagéletkora nem alacsony. Ha TV közvetítés van, pláne nem kockázatnak. Arról nem beszélve, hogy nem komfortos a jegyvásárlás és a beléptetés. Nincs netes vásárlás, elővétel, összesen 1 pénztár és beléptetés van. Ki a franc akar egymás nyakába lihegni, amikor az nem veszélytelen.

Gugyerás Olivér
Olvasó

Oroszlányban csak kosárlabda van, Kecskeméten és Szegeden sokkal több a minőségi sport, az egyéb kulturális program.

Well_done
Olvasó

Szép volt fiúk!
Tóth Bencének külön örülök! Ügyes volt nagyon!

Csak az Oroszlány
Olvasó

Szép volt fiúk a végére be húztuk , bár sokszor ugy jött vissza a Szeged, hogy megint sok volt az egyéni játék annak örülhetünk, a Szeged sok hibával játszott ez be tudhatò a jo védekezésünknek. De támadásban sokat egyénieskedünk. De kellet ez a győzelem kezdünk össze állni szép volt fiúk
Hajrá Ose 🔴⚫️🔴⚫️❤️❤️

Kapos Kk fan
Olvasó

Gratula testvéreink szép játék gyönyörű győzelem
Szőged pedig 10 alatt lesz teljessen biztos vagyok bent !

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

❤️💙🖤

redmiller
Olvasó

Gratulálok! Jobb volt az OSE!
Hajtott, küzdött az Oroszlány, a Szeged meg sokat hibázott! Ráadásul palánk alatt jóval több lepattanót szedtek a piros-feketék!

Szegednek valahogy nem áll össze a játék… Így gondjaik lesznek!

Marosi
Olvasó

Előre látható, ha egy szűk és új kerettel el mennek kukutyinba, időeltolódással kupamérkőzéseket játszani. ZTE még megvolt, jön a gödör.

Domi
Olvasó

Fontos győzelem,csak az Oroszlány!!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés