Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Bogdán visszatérhet, Hendlein még nem

A kaposváriak csapatkapitánya a válogatott szünet után már valószínűleg bevethető lesz.:

:

A Kaposvári KK magasembere, Bogdán Benedek betegsége után az elmúlt héten könnyített edzéssel készült, a Nyíregyháza elleni bajnokira már átöltözött, de játékra még nem volt készen – tudatja a delfinek.hu. A saját nevelésű játékos hétfőtől viszont teljes értékű edzésmunkába kezdett, így a hétvégi bajnoki mérkőzésen már számíthat rá Nikola Lazics vezetőedző.

Ellenben az együttes csapatkapitánya, Hendlein Roland esetében a klubnál szokásos rutinvizsgálat egy korábbi Covid-fertőzés nyomait fedezte fel, ezért további kivizsgálásokon vett részt. Ezek eredménye alapján az elmúlt időszakban nem állhatott a csapat rendelkezésére. Mint írják, a visszatérés pontos időpontját még nem tudják és nem is siettetik, de a játékossal együtt bíznak benne, hogy legkésőbb a válogatott miatti szünet után újra bevethető lesz.

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
skarpskyttKPSVRKK Recent comment authors
skarpskytt
Olvasó

Mielőbbi jobbulást!

KPSVRKK
Olvasó

Nehéz ez, pláne 36 évesen.
Nagy szükségünk lenne egy jó Rolira. Remélem mind fizikálisan, mind mentálisan sikerül visszatérnie és, ha bejutunk a rájátszásba (esetleg felsőház) még néhányszor megmutathatja miért kaposvári ikon. Talán TVs meccseken is.
Jobbulást Roli!
Hajrá Kaposvár!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés