Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Báder: Alekszicset hatalmas sokk érte, hazautazott a családjához, nem tudjuk mennyi időre

Két rendőr igazoltatta a Szolnok edzőjét, amikor elgázolta őket egy kisbusz.:

:

Báder Márton, a bajnokságban listavezető Szolnoki Olaj KK szakmai igazgatója az M4 Sport hétfő esti Kosárlabda magazinjában közölte, hogy a szerb trénert ellenőrizték éppen, amikor a baleset történt. Báder hozzátette, a vétlen Aleksicet annyira megviselte lelkileg a gázolás, hogy a szerdai, Körmend elleni mérkőzésen biztosan nem tud leülni a kispadra. Egyelőre nem tudni, hogy mikor tér vissza a csapathoz.

Báder Márton

Báder Márton a Kosárlabda magazinban beszélt Dragan Alekszics szomorú élményéről.

Közzétette: M4Sport – 2019. március 18., hétfő

„Sajnos testközelből látta az eseményeket, ő volt az első ember, aki odaért hozzájuk. Fizikailag nem sérült meg, de óriási trauma és sokk volt számára, úgyhogy hazautazott a családjához, egyelőre nem tudni, mennyi időre. Remélem, hogy mielőbb visszatér hozzánk” – nyilatkozta a szolnokiak szakmai igazgatója.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap tájékoztatta az MTI-t arról, hogy egy jármű elsodort két, közúti ellenőrzést végző rendőrt az 53-as főúton, Tompánál. A baon.hu információi szerint a hajnalban történt balesetet egy mikrobusz szerb sofőrje okozta, aki vélhetően elaludt a volánnál. A rendőrök láthatósági mellényben igazoltattak. A Kelebiai Határrendészeti Kirendeltség egyik járőrét életveszélyes állapotban a szegedi klinikára, társát a kiskunhalasi kórházba vitték, az ő állapota stabil.

12 hozzászólás

12
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
12 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
nazolmoldi56Somogy011SPARTANBossesy Recent comment authors
nazol
Olvasó

Nagyon durva helyzet. Várunk vissza Dragan!

moldi56
Olvasó

MI JÖHET MÉG?

Kaposkosár KKK
Olvasó

Mielőbbi felépülést és visszatérést kívánok a csapathoz !

SPARTAN
Olvasó

Remélem a rendőrök mielőbb teljesen felépülnek, Alekszicsnek meg kívánom, hogy erősítse meg lelkét szerettei körében.

Bossesy
Olvasó

Nagyon durva lehet egy ilyet testközelből látni, totál megértem ha kikészült Dragan. Ilyesmire nem lehet felkészülni. Azon mindig meglepődöm, hogy a rendőr ott áll a bal oldali ajtónál amikor igazoltat, holott nyilvánvalóan életveszélyes helyzet. Alap lenne ilyenkor kiszállítani az utasokat, bekapcsoltatni a vészvillogót és az autó előtt, vagy akár az úttesttől kicsit távolabb, a forgalomtól védettebb helyen elvégezni a procedúrát. Nem pedig a kocsi mellett állva úgy, hogy a rendőr háta mögött 1 méterrel húznak el az autók, kamionok.

Kendeffy Botond
Olvasó

Jobbulást Alexander!

purple
Vendég
purple

1.Mielőbbi felépülést a sérülteknek.
2.Dragan kemény gyerek, látott már szörnyűbb dolgokat is a háborúban.
3.Szarvas Gabi most kell bizonyítani, ha jövőre a felnőtt edzője akarsz lenni,mutass valami meglepőt,nem elég a tisztes helytállás.
4.Ennyi az élet gyerekek. Kezdjetek el élni!

Marillion
Olvasó

Aleksic = a Szolnoki Olaj névvel….várunk vissza…Mint rivális Szurker is azt kívánom mihamarabb térjen vissza a csapatához,mint ahogy épüljenek fel a sérültjeik is…Ha Bajnoki Címet nyernek akkor igenis teljes kerettel tegyék….úgy az igazi….

WSreborn
Olvasó

Remélem mielőbb visszatérsz Dragan, és azt is remélem, hogy nincs más ok is a hazautazás hátterében…..gyanús és nem túl jó dolgok történnek ugyanis a kupagyőzelem és Doki Out óta…..

falco2008
Vendég
falco2008

Gyors felépülést!

Fenyőfa
Olvasó

Mielőbbi felépülést kívánok neki!
Borzalamas lehet egy ilyet átélni, senkinek sem kívánom.
Szerdán fura lesz így vendégül látni a Szolnokot, mindenképpen lesz egy negatív tényezője a találkozónak, bárhogyan is alakul az eredmény.

SopronKCfan
Olvasó

Hát ezt nem lehet egyhamar feldolgozni… Várunk vissza Aleksic!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés