Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Atomerőmű SE – Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét

Egyik együttes vereségi szériája most megszakad.

Atomerőmű SE - Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét

Bajnokság, 22. forduló
Paks, Atomerőmű Sportegyesület Sportcsarnok, szombat, 18:00
V.: Győrffy P. A., Goda L., Kovács N. J. (dr. Gincsai J. P.)

ASE: Brown - Frank - Taylor - Pacevicius - Goins.

KTE: Pollard - Wittmann - Jaramaz - Kucsera - Karahodzsics.

A bajnokság 22. fordulója következik, melynek egyik találkozója lesz az Atomerőmű SE és a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét összecsapása. Mindkét együttes négyes vereségi szériában van.

Petar Mijovics, Atomerőmű SE: Nyugodtan mondhatom, hogy a Kecskemét egy tapasztalt csapat. Tehetséges hátvédek, illetve mozgékony centerek alkotják a csapatukat. Próbálunk agresszívan és nagy erőbedobással játszani a pálya mindkét felén. Sok problémával küzdünk, legfőképpen sérülésekkel. Eilingsfeld sajnos nem áll rendelkezésemre és egy másik kulcsjátékos szereplése is kérdéses.

Forray Gábor, Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét: Az ASE-Kecskemét meccs mindig egy presztízs találkozó és azt gondolom, hogy ez most sem lesz másképp. Mindkét csapat számára élet-halál kérdése, rendkívül fontos, hogy megszerezze a győzelmet és nyilván mi is azért utazunk az atomvárosba, hogy bezsebeljük a sikert. A paksiaknak erős keretük van és annak ellenére, hogy hiányzik Eilingsfeld János, minőségi játékosok alkotják a csapatot. Nagyon kellemetlen, veszélyes stílusú csapat, hiszen ami egyrészről a hátrányuk – az úgynevezett alacsony szerkezet – az egyes periódusokban a találkozón előnyük is lehet. Mindenképpen egy nagyon jó, kemény mérkőzésre számíthatunk. A paksiak fazonját Kendrick Brown szabja, de Kovács Ákos is egy nagyon tapasztalt, jó játékos, aki rendkívülien dolgozik, illetve másik hátvédjük, Taylor is minőségi kosárlabdázó. Goins megbízható, jó magasember, aki négyes poszton van, de kényszerből szokott ötöst is játszani. Nem szabad megfeledkeznünk az új litván játékosukról, aki egyre jobban be fog illeszkedni, így még komolyabb erőt fognak képviselni. Nagyon komolyan oda kell figyelnünk, hogy elérjük a céljainkat. Úgy gondolom, hogy a héten maximálisan felkészültünk. Ugyanazzal a kerettel tudunk kiállni, amivel legutóbb is. A rendelkezésemre álló játékosok mindent meg fognak tenni, ahogyan eddig is mindent megtettek a csapatért. Remélem, hogy sok kecskeméti ellátogat Paksra és együtt megszerezzük ezt a fontos győzelmet.

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Tomba01csocsa Recent comment authors
Tomba01
Olvasó

“egy másik kulcsjátékos szereplése is kérdéses.” szerintem Jani kivételével ilyen játékos nincs a csapatunkban…szóval nem tudom kire gondolt a mester.

HAJRÁ ASE!!!❤💙

csocsa
Olvasó

Fofó olyan szépeket talált mondani a játékosainkről, mintha a 4-be igyekeznénk.Köszi, de maradjunk a földön!
HAJRÁ ASE!!!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés