Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Zsíros Péter marad Szegeden

7.6 pontot és 3.6 lepattanót átlagolt tavaly.:

:

Az SZTE-Szedeák hivatalos oldalán jelentette be, hogy a 2024-25-ös szezonban is csapatukban szerepel Zsíros Péter. A 29 éves játékos tavaly érkezett az Szegedre, és a szezon során 7.6 pontot, valamint 3.6 lepattanót átlagolt, a triplákat pedig 44%-kal értékesítette.

Minden rendben volt a klubnál, és voltak persze megkeresések, de úgy éreztem, itt van a legjobb helyem, és örülök, hogy a továbbiakban is képviselhetem a Szedeákot – mondta Zsíros Péter.

Halottam, hogy egy kiváló, családias közeg van a klubnál, ezt egy szezon után bátram ki merem jelenteni, valóban így van! Nagyszerű társasággal ismerkedtem meg, és remek érzés volt, hogy a szurkolóink jóban-rosszban támogattak bennünket, és elkísértek bennünket minden idegenbeli mérkőzésünkre is. Voltak csodálatos pillanataink a szezonban, gondolok itt a két Falco elleni győzelemre, és a kupában szerzett ezüstéremre. Persze, mindannyian szerettünk volna a rájátszásban szerepelni, de nagyon sűrű volt a mezőny, bárki odakerülhetett volna a legjobb nyolcba. A kupahétvége után volt egy kisebb hullámvölgyünk, de sikerült összeszednünk magunkat. Örülök, hogy megmutattuk az igazi arcunkat és bebiztosítottuk a helyünket az A csoportban, mert úgy gondolom, a Szedeáknak az A csoportban van a helye! – tette hozzá a játékos.

8 hozzászólás

8
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
moldi56G. LaciWestChampiKovàcsIstvànskarpskytt Recent comment authors
G. Laci
Olvasó

Ez szuper hír! Ha Bognár és Balogh is maradna, akkor kb meg is vagyunk! Az új szponzorban és az eddigi remek légiósválasztásban bízva, a fenti 3 srác + 4 jó külföldi + 2-es,3-as posztra 2 lelkes fiatal (mondjuk Cohil és Laluska) és szerintem jók leszünk. Az u-szabály eltörlése is inkább nekünk kedvez, a magyarok fizetésmegugrása meg csak az első évben leszbsokkszerű. Korábban évekig 3 légiós volt és akkor is volt csapatunk, nem is rossz! Hajrá Szeged!

KovàcsIstvàn
Olvasó

Bognárra esélyünk sem volt megtartani sajnos, ő már aláírt máshova 🙁

G. Laci
Olvasó

Erről lemaradtam. Hová?

moldi56
Olvasó

Hát ahová valósi: Szombathelyre a Falcóhoz.

WestChampi
Olvasó

Le a kalappal előtte. Bőven elfért volna más csapatban is.

KovàcsIstvàn
Olvasó

Ennek igazán örülök! Zsirinek igazi Szegedszíve van! Köszönjük Peti, hogy maradsz, sok sikert és legjobb nyolcat kívánok neked és nekünk is! Hajrá Szedeák!

moldi56
Olvasó

Volt őneki szolnoki szive is,csakhát mást hozott az élet.

skarpskytt
Olvasó

Nagy fogás, kitűnő kiegészítő ember, a jelenlegi magyar játékosállományon végignézve, bármelyik csapatba beférne.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés