Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Zsíros és Badzim triplái döntöttek az Olajbányász javára

A Nyíregyházával játszottak felkészülési mérkőzést.

Szolnoki Olajbányász – Hübner Nyíregyháza BS 80-79 (12-29, 25-16, 22-13, 21-21)

Felkészülési mérkőzés
Szolnok

Szolnoki Olajbányász : Pongó, Pallai 4, Kovács 4, Zsíros 15/15, 14. Csere: Rudner, Taiwo 4, Subotic 5, Solano 9/3, Badzim 23/12, Gilszkli 2.

Hübner Nyíregyháza BS: Johnson 25/18, Bus 7/3, Bryce 4, Mokánszki 2, LeDay 20/3. Csere: Kiss 2, Suárez 11/6, Pipiras 8/3, Bazsó -, Anda -, Kozák -.

A világbajnoki selejtezők miatt közel egy hónapra nyúló bajnoki szünetnek hamarosan vége, az Olajbányász jövőhét kedden már pályára is lép a Sopron ellen. Erre készülve Gasper Potocnik csapata zártkapus edzőmeccsen a Nyíregyházát fogadta. A találkozón a szlovén szakvezető igyekezett pihentetni a világbajnoki selejtezőn szereplő Badzimot és Solanot, valamint Cummingsot

Remekül kezdtek a vendégek, mondhatni meccsnyerő különbséget építettek már tíz perc alatt. Különösen Nigel Johnson élt nagyon, egymaga 15 pontot dobott az első negyedben.

A folytatásban kiegyenlítettebbé vált a játék, az Olaj akkor tudott felzárkózni, amikor betaláltak kintről. Ekkor viszont sikerült tíz ponton belülre zárkózni. Érdekes, hogy ettől görcsösebbé vált a vendégek játéka, amit ki is használt az Olajbányász, s nyílttá tette találkozót, sőt a harmadik negyed végére Roko Badzim triplájával a vezetést is átvette.

A záró tízpercben felváltva vezettek a csapatok, alig két perccel a vége előtt a nyíregyháziak hét ponttal is vezettek, ám Zsíros, valamint Badzim hármasával megnyerték a mérkőzést a hazaiak – tudósít a Szolnoki Olajbányász hivatalos honlapja.

5 hozzászólás

5
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
BuborkaDallasGodemperorBilbaonyolcmegnyolc Recent comment authors
Buborka
Olvasó

Nyíregyháza 11 triplát dobott a szolnoki 10-zel szemben. Biztos ez döntötte el a meccset?

Bilbao
Olvasó

Mindenképp jó eredmény, annak fényében meg főleg h az Olaj 4 játékossal kezdett 🙂 🙂

Godemperor
Olvasó

Nem, nem. A cikk szerint ott volt az ötödik játékos is, csak láthatatlan volt (mondjuk úgy könnyű nyerni 😂), 14 pontot dobott.
Jajj ez a BB1 mindig megnevettet. 😀

Dallas
Olvasó

A Lockheed Martin az új szponzor ,az ö lopakodó technologiájukat használtuk fel ,Cakarunt már csak közvetlenül a palánk alatt lehetett érzékelni és igy már gyakran nem volt idő ellenintézkedést végrehajtani . jaj bocsánat, ez nem a HTKA honlap 🙂

nyolcmegnyolc
Olvasó

Gondolom, Cakarunt nem pihentette…

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés