Connect with us
Hirdetés

B-csoport

Zsinórban hatodszor kapott ki a Veszprém, lemondott az edzője

Távozik Mérész Csaba.

  •   :

:

Elképesztő mélyrepülésben van a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém, amely az NB I/B Piros csoportjának 18. fordulójában hazai pályán kapott ki 99-81-re a Bajától. Ez volt a feljutásra pályázó Körtélyesiék hatodik veresége egyhuzamban.

Ezt már nem bírta tovább a gárda vezetőedzője, Mérész Csaba sem, aki a következőt nyilatkozta a klub honlapjának:

Gratulálok a Bajának, megérdemelten nyertek ma. Sajnálom, hogy így alakult a mai mérkőzés. A találkozó után bejelentettem lemondásomat a csapatnak és a klubvezetésnek. További sok sikert kívánok a Veszprémnek.

fotó: mezradio.hu

  •   
12 hozzászólás

12
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
MAFCdrukkerNagy Ivómoldi56ab21Szimba Recent comment authors
Nagy Ivó
Olvasó

Hogy valójában mi történt azt csak találgatni lehet.
Szerintem: 1, center poszton nagyon gyengék, Czirbus nem váltotta be a hozzá fűzött reményt 2, az edző évek óta ugyan azt a taktikát alkalmazza, 3, több játékos primadonna szerepet játszik, hisztizik, állandóan panaszkodik, közben meg felveszi a jó kis lóvét 4, fiatal poszton sem jött annyi pont mint tavaly Völgyi esetében 5, Szabó sérülése után centert kellet volna hozni, de Naményi hallgatott a súgókra, kár volt.

moldi56
Olvasó

Csaba is megtapasztalta,milyen is az ha cserbenhagyják a játékosai.Ő annak idején ugyanezt tette velünk szolnokiakkal.Amikor a legjobban szükség lett volna a játékára lelépett Sopronba.Nem felejtünk.

Szimba
Olvasó

Az év edzőbuktatása, vetekszik a sopronival és pécsivel! Sok sikert Mérész Csabának!

Csapajev
Vendég
Csapajev

Nem csoda… A Veszprémben lévő, sok volt NBI-es játékosnak, akik már nem akarnak feljutni, mert több pénzt keresnek a Piros csoportban, nem célja az NB I.

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Ne de ilyen látványosan? Lehet ez is benne van, de a tao kipurcanása után jövőre már nem nagyon lesz lehetőség hatalmas fizukra a mismásoló kluboknak. Ezt a játékosok is tudják. Szerintem a Veszprém jövőre erős középcsapat lesz a B-ben, a szimpi ügyvezető meg kereshet más vállalkozást. Ha csak őt nézem, akkor vigyorgok, amúgy meg sajnálom őket.

MAFCdrukker
Olvasó

Elég lenne a döntőben betlizniük, mint tavaly ellenetek… Ez így már szégyen rájuk, amit mondjuk MAFC-osként nem bánok.

lettemAkiLettem
Olvasó

Tudnal példát említeni, hogy itt kire is, melyik játokos(okra) gondolsz?

Csapajev
Vendég
Csapajev

Mondjuk Körtélyesi, Czirbus, vagy Medve szerintem már nem akarnak az NBI-ben pörögni.

lettemAkiLettem
Olvasó

Kellene a sok eddig nyujtott egyeni extra!

ab21
Olvasó

Körtélyesi a szezon végén visszavonul,tehát neki nehéz lenne szebben búcsúznia mint arannyal!Nem szeretem az ilyen gondolkodást,sportolókról beszélünk (és nem focistákról),hiszem,hogy nem csak a fizetés motíválja őket,hanem a győzni akarás is bennük van még!Ha abból indulunk ki,hogy az A csoportban csak kiegészítő emberek lennének (és ezért nem akarnának feljutni),akkor igazából azt mondhatnánk,hogy egyik csapat játékosai sem akarnak feljutni hisz a többségükre ugyanez igaz!Miért akarnának jobban kiegészítők lenni az A csoportban a Nyíregy vagy a MAFC játékosok akik jelenleg alapemberek mint a Veszprém játékosai?

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

A zárójeled sokat mondó volt. Igen, például Madár.

KovàcsIstvàn
Olvasó

Màr rég kellett volna!!!!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés