Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Zollner: Jeleztem a játékosaimnak, hogy nehéz dolgunk lesz

Forray realista, innen már nem vár továbbjutást. Alekszics szerint az első félidőben igazi európai kosárlabdát láthattunk. Edzői nyilatkozatok.:

:

Tegnap véget ért a rájátszás negyeddöntőinek második játéknapja. Íme a nyilatkozatok a hunbasket.hu jóvoltából:

Sopron KC – Egis Körmend 89-90 (31-14, 11-23, 16-30, 31-23)

Sabáli Balázs, a Sopron KC vezetőedzője: Gratulálok a Körmendnek! Remekül kezdtünk, a mai játékunk összehasonlíthatatlanul jobb volt a párharc első meccsén nyújtott teljesítményünknél. Sajnos a két középső negyedben sem támadásban, sem védekezésben nem tudtunk olyan intenzitással játszani, hogy megtartsuk az előnyt. A negyedik negyedben nagy hajrát nyitottunk, remek volt a hangulat, de a végén nem nekünk volt szerencsénk. Null-kettő után nehéz bármit is mondani, de szeretnénk megismételni a mai játékunkat Körmenden, ahová nem feltartott kezekkel megyünk.

Matthias Zollner, az Egis Körmend vezetőedzője: Tudtam, és jeleztem is játékosaimnak, hogy az első, hazai környezetben simán megnyert mérkőzés után nehéz dolgunk lesz, ennek ellenére nagy előnyt adtunk ellenfelünknek. A folytatásban magunkra találtunk, fordítottunk, de az utolsó pillanatig és leheletéig küzdő Sopron nagyon megnehezítette a dolgunkat. Vezetünk kettő-nullra, de még nem nyertük meg a párharcot, gratulálok mindkét csapat szurkolótáborának a fantasztikus légkörhöz, amit a csarnokban teremtettek.

JP Auto – JKSE – Pécsi VSK-Veolia 68-76 (17-18, 14-22, 16-30, 14-22)

Nikola Lazics, a JP Auto – JKSE vezetőedzője: A Pécs tulajdonképpen végig vezetve kontrollálta a mérkőzést, ezért megérdemelten nyerte meg a találkozót. Így sem lehet azonban egyetlen rossz szavam sem a játékosaimra, mert a szezon végére már igazán edzeni sem tudunk úgy, mint egy csapat. Sok sérülés sújt bennünket, de nem adjuk fel, megpróbálunk Pécsen javítani.

Csirke Ferenc, a Pécsi VSK-VEOLIA vezetőedzője: Ezúttal Budimir lépett elő főszereplővé nálunk, de Csirics védőjátékát is ki kell emelnem. Nagyot védekeztek a fiúk Pitts-en is, aki – ha hagyják – akár negyven pontra is képes egy mérkőzésen. Senki ne gondolja, hogy könnyű lesz a pénteki mérkőzés, de nagyon szeretnénk megszerezni a továbbjutást jelentő harmadik győzelmet.

KTE-Duna Aszfalt – Falco-Vulcano Energia KC Szombathely 56-85 (20-20, 8-27, 15-18, 13-20)

Forray Gábor, a KTE-Duna Aszfalt vezetőedzője: Gratulálok, megérdemelten nyert a Falco. Az elmúlt időszakban, az elmúlt mérkőzéseken mindig probléma volt az, hogy rosszul kezdtünk, most a Falco ellen jól kezdtünk, majd a második negyedtől kezdve csak futottunk az eredmény után. Felkészültünk, jól védekeztünk támadtunk az első negyedben, a második negyedben viszont a támadó játékunk gyenge volt, mondhatni semmilyen volt. Nem jó figurákat hívtunk, nem megfelelő dinamikával és intenzitással támadtuk a gyűrűt. Jól játszott a Falco, rossz passzokba és vállalásokba kényszerítettek minket, átrohantak rajtunk pedig készültünk erre, mivel ez a legjobb fegyverük. Passzívak voltunk a labdával, ha nem tudunk jó dobóhelyzeteket kialakítani, akkor nem lesz jó dobásszelekció, rákényszerítettek a bravúrkosarakra, de ebben a periódusban ezek nem mennek be. Fiatalok jöttek be mind a két oldalon a mérkőzés végére, igyekeztünk, hogy csak magyarok legyenek a pályán. Természetesen nem olyan szerkezetbe, hogy mindenki a saját pozícióján játsszon. Köszönöm a szurkolóknak a türelmet, tiszteletből nem ezt érdemelték volna, de a szezont nézve szép eredményeink voltak. Sajnálom az utolsó két meccset, nem voltunk 100 százalékosak, de örülök, hogy vállalták a játékosaim a mérkőzést és ki tudtunk állni. Kellemes nyarat kívánok a szurkolóknak, van még egy mérkőzés, edző vagyok, optimista, de realista is, innen nem szoktak továbbjutni. Köszönöm az egész szezonnyi támogatást, bizakodóak vagyunk a következő szezonra, mérleget vonva erőn felül teljesítettünk, elkényeztettük a szurkolókat, mivel magasra tettük a lécet. A célunk és a teljesítményünk között valahogy fél úton kell meghúzni a vonalat úgy gondolom, hogy az lenne a reális, ezt a szezont kimaxoltuk.

Gasper Okorn, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője: Először is köszönöm a szurkolóinknak, hogy ennyien elutaztak velünk. Nem igazán kezdtük jól a mérkőzést, álmosan léptünk pályára. A második negyedtől kezdve viszont jól kontrolláltuk a meccset, változtattunk a rotáción. Elégedett vagyok azzal, hogy kettő nullára vezetünk a három győzelemig tartó párharcban, de nem elégszünk meg ennyivel, nincs még ezzel vége, még egy lépés hátravan.

Atomerőmű SE – Szolnoki Olaj KK 97-103 (16-21, 28-19, 27-29, 26-34)

Braniszlav Dzunics, az Atomerőmű SE vezetőedzője: Gratulálok a Szolnoknak, megmutatták, hogy még mindig jó kosárlabdát játszanak remek egyéni teljesítménnyel. Jó hangulatú meccset játszottunk, ezt a hangulatot, amit a szurkolók teremtettek minden dicséretet megérdemel. Nem vagyunk az eredménnyel elégedettek, sok hibával dolgoztunk, ez az ellenfél pedig kihasználta ezt.

Dragan Alekszics, a Szolnoki Olaj KK vezetőedzője: Az első félidőben igazi európai kosárlabdát láthattunk, a második felvonásban azonban az úgynevezett ”small ballt” játszott mindkét csapat, amiből jobban jöttünk ki. A végén volt egy kiváló játékos, aki megoldotta a nehéz helyzeteket, aztán Milosevics és Malesevics segített neki ezt a meccset eldönteni. A párharc még nincs eldöntve, a kérdés az, hogy ki fog tudni gyorsabban regenerálódni. Gratulálok a Paksnak, megyünk tovább.

Fotó: Zsu

13 hozzászólás

13
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
10 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
WSrebornderrylGáborLaposvárKalok Kevin Recent comment authors
WSreborn
Olvasó

Forray tiszta szégyen vagy! Nem csodàlnám ha elküldenének a p-ba

Kalok Kevin
Vendég
Kalok Kevin

Forray igazi motivátor.Elképzelem az öltözöben meccs előtt.Gyerekek reálisan 30-al jobb ez a csapat de azért játszun eggyet.Legjobban akkor járunk ,hogy ha ugy mint a Debrecen ellen fogadunk saját magunk ellen…

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Kicsit elragadott már téged, nagyon a bűvkörébe vont ez a szerencsejáték-rajongás… Ha érzel függőséget, híd a RÉV Ambulanciát, bátran! 😉
SZERETLEK.

Kalok Kevin
Vendég
Kalok Kevin

Köszi fel is hivtam őket annyit mondtak ,hogy ne görcsösen csináljam és ha minuszba kerülök hagyjam abba.Neked is probáltam segitséget kérni az Oroszlányi Szakorvosi Rendelőintézetet kell majd hivnod 34 560 660 és azt kell kérned ,hogy kapcsoljanak az idegosztályra. 😀

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Hívtam a számot, de még nem iktatták az aktádat, állítólag megtagadtad a segítséget, elutasítottad a kezelést… 🙁
Egyébként sem értem, mit kujtorogsz te Oroszlányban, csak nem igazi szurkolást és kosárlabdát akartál nézni-hallgatni?
SZERETLEK. 😉

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Forray nyilatkozatán egyfolytában RÖHÖGÖK, igazából úgy rázkódom a röhögéstől, mint egy megtermett mangalica. 😀 😀 😀 .D
Egy erős mezőnyű stand-up háziversenyt simán hozna ezzel a monológjával! Tehetséges ember, komolyan mondom! 😀 Megnevettetett. 🙂 Még mindig figyelnem kell, nehogy kiessen a kezemből a vadiúj, méregdrága Iphone-om ! 😀 😀

Laposvár
Olvasó

Az az ájfón már kb. fél éve vadiúj… 🙂

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

🙁 🙁 Viszont méregdrága. 😉

Gábor
Olvasó

És? Buta vagy! No meg végtelenül egyszerű!

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Ohh, ez most nagyon szíven ütött, Gábor. 🙁 🙁
Azért egy kicsit SZERETSZ? 😉

derryl
Olvasó

– Drága!
– Méreg!?

derryl
Olvasó

Neki még most esett be! Tudod, az újszülött szindróma, a bányában ez az első mobil, ezt is pályázaton nyerték, fingjuk nincs mit kezdjenek vele, és mindig meg kell említeni.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Igazad van. 🙁 Mondd, segítenél nekem beállítani? Lefuttathatnánk rajta pár alkalmazást ! 😉

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés