Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Zollner: a jelenlegi helyzetben az első és legfontosabb, hogy mindenki egészséges legyen

A Körmend vezetőedzője azt is elmondta, hogy szerinte mi lenne a legjobb megoldás a jövőre nézve.

  •   :

:

Március 14-től kezdve a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége határozatlan időre felfüggesztette a bajnokságok küzdelmeit. Az idei szezonra vonatkozó döntést, hogy mi lesz a továbbiakban majd a március 17-én 13 órától tartandó ülésén fogja meghozni az MKOSZ Elnöksége.

– A jelenlegi helyzetben az első és legfontosabb, hogy mindenki egészséges legyen! A szurkolóink, a játékosok, a stáb és minden velünk dolgozó munkatárs. És persze minden más ember, nem csak Magyarországon, de szerte a világon, hiszen a földkerekségen szinte mindenkit érint ez a vírus és most minden más másodlagos. A legfontosabb, hogy mindenki őrizze meg az egészségét! Személy szerint én jelen pillanatban várok, de készen állok arra, hogy folytatjuk, ha ez a helyzet véget ér – nyilatkozta az Egis Körmend hivatalos honlapjának a gárda vezetőedzője, Matthias Zollner.

Most nem látom értelmét annak, hogy edzéseket tartsunk, hiszen a játékosok is ugyanolyan emberek, mint bárki más. Ők is most leginkább a családjukra gondolnak, velük törődnek. Természetesen a magyar játékosok itthon, együtt a családjukkal, a külföldi kosarasok pedig az otthon maradottakkal igyekeznek minél szorosabb kapcsolatot tartani. Fontos számunkra, hogy a szövetség és a klubok hamarosan meghozzák közös döntésüket, most, amikor mindenki tisztában van a helyzettel. És itt jöhet a válasz arra, hogy mi lehet a kosárlabda jövője. Az én véleményem szerint mindenképpen fel kellene függeszteni a bajnokságot, legalább négy hétre, vagy akár mondhatjuk az is, hogy legalább május elsejéig ne rendezzünk mérkőzéseket. Ezt követően mintegy két héttel a tervezett folytatás előtt újra össze lehetne ülni, hogy láthassuk, van-e reális esély a május elsejei folytatásra, hogy újraértékeljük a helyzetet. És ha úgy látjuk, hogy lehetséges újraindítani a játékot május elsején, akkor meg kell tenni az ehhez szükséges lépéseket. Mindenki számára tiszta képet kell teremteni arról, hogy mi is a helyzet és ebben kinek, mi a felelőssége. Nagyon fontos, hogy mindenki tegye meg a szükséges intézkedéseket, hogy a legszélesebb körben meg tudjuk védeni egymást, a környezetünket. Mindenkit, akivel ez idő alatt találkozhatunk, érintkezhetünk. Mindenkinek tudnia kell a felelősségét és eszerint kell részt vennie mindebben. Most a legfontosabb, hogy mindenki lehetőleg maradjon otthon, kerüljük el azokat a helyeket, ahol tömeg lehet, kerüljük az érintkezést az emberekkel, amennyire csak lehetséges. Semmiképpen ne pánikoljunk, de legyünk körültekintők. Legyünk együttműködők, segítsük a gyengéket, a rászorulókat, mindenkit, akinek szüksége lehet bármire tőlünk! És ha ez a vírus már a múltat jelenti majd, akkor újra álljunk össze, dolgozzon együtt a liga és a szövetség még jobban, még szorosabban. Hogy ez a közös munka majd az idei kiírás folytatását vagy esetleg egy új bajnokság kiírását és elindítását jelenti, azt nem tudhatom, most ezt még senki sem tudja. De a legfontosabb, hogy maradjunk együtt és dolgozzuk közösen!

fotó: fiba.com

  •   
17 hozzászólás

17
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
12 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
LukcicLightbringerwileyMilosBozic Recent comment authors
Lukcic
Olvasó

Szánalmas vas megye, magatokkal vagytok elfoglalva,ilyenkor is utálkozva a másikra.
Szégyelljétek magatokat, aki ír az is aki felül neki ,ilyenre van energiátok ebben a helyzetben!
Egyikőtök sem különb a másiknál.

Downtown
Vendég
Downtown

ez szombathely!
ez szombathely!
ez szombathely!

👏👏👏👏👏👏👏👏👏

wiley
Olvasó

Ő sárgapárna. Csak így hatásosabb a provokáció,ha van egy címer és egy Falco a nevében. Köze nincs Szhelyhez,de még Vas megyéhez se. De csak üljetek fel a provokációjára! Ezért csinálja,ezért tartják. Sokan meglepődnének ha kiderülne,hogy honnan ír…

Lightbringer
Olvasó

Teljesen feleslegesen írod nekik, nem fogják megérteni. Pár óra múlva ugyanúgy habzó szájjal egymásnk esnek majd. 😀

FalcoParádé
Olvasó

Holnap a Pista öngy…os lesz!!!🧹🧹🧹

Downtown
Vendég
Downtown

mások öngyilkosságát emlegetni?
miert nem írod ki te kis pöcs?
félsz?

beteg egy fasz vagy!

ez szombathely! majomparade!

(tisztelet a kivetelnek!)

wiley
Olvasó

Sárgapárna,takarodj te aljadék!

Redbid
Olvasó

Ez az nyomjátok csak tovább, sz@rjatok össze mindent sárgára!
Legalább még tisztábban látszik hol is vannak a szó legnemtelenebb értelmében vett igazi parasztok!!

Tisztelet a kivételnek, de az utóbbi napok kommentjei után még határozottabban tudom mondani, hogy a filcónak vannak itt a legrohadékabb szurkerei!!!
Igazán példát vehetnétek a csapatotokról és ti is elbújhatnátok már valahova, csendben, kussban!

FalcoParádé
Olvasó

Nem is értem, hogy miért nem tartasz edzést Mickey Mouse?!
Pedig szombaton még játszani akartatok vagy is csak a bazári majmot játszottátok megint!!
Cirkuszi bohóc ágy a Bebővel együtt!

Downtown
Vendég
Downtown

milyen az a cirkuszi bohóc ágy?

a mickeymouse meg lazán lemeccselt titeket nemrég 🙂

nem kell a mártírt játszani, szerdán ti tettétek leutoljára zártkapusra a meccseteket, majdnem kikaptatok Zozó nélkül, szombatra meg beszartatok,és még szerencse, hogy a csapatok csk-i lefújták a meccseket 😀 ennyi a rövid story 🙂

A Körmend nyilatkozata meg arról szólt, HA AZ MKOSZ úgy dönt, hogy ma játék van, akkor játszunk.. 🙂 elhiszem, ha a sok segédmunkásagyú nem bír egy közleményt értelmezni 🙂

ldd
Olvasó

Nem tudnátok abbahagyni?
Az már történelem …
Holnap meg úgyis megtudjátok …

Bozic
Olvasó

Lemeccselt, ja. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Sőt, idén majdnem kiestünk.
Fessétek még tovább. Rajtatok kìvül ezt senki nem eszi meg szerencsére.

Viszont megkérem a többi Falco-szimpatizánst, hogy a súlyos helyzet miatt hanyagoljuk már ezt a szándékos kötekedést. Pár hónap múlva mehet újra ha akarjátok, de most ne!
Nem lesz se bajnok, se kieső. Pont. A mellékes dolgokat meg majd a fent okosnak vélt emberek eldöntik.

FalcoParádé
Olvasó

Bocsánat elírtam! 😂
Cirkuszi bohóc vagy a Bebővel együtt! 🤡🤡🤡

balldontlie
Olvasó

Rohadtul nem akartak játszani, megint beindult a szombathelyi nyilatkozat elemző kör… Az mkosz átnyomta a döntés terhét a csapatokra, erre mi azt reagáltuk, hogy döntsön a szövetség, ha ők azt mondják, hogy lesz forduló, vállaljuk. Ennyi. Mellette meg már akkor egyeztettünk velük a szünetről is. Játszani viszont nem akartunk, ez a fő különbség. Nem nekünk kell a döntést meghozni,de ha a döntés olyan, mi vállaltuk volna. Fepu a nevét adta a csapat nevében, hogy nálunk is a játékosok védelme az első. Inkább azon kellene rugózni,hogy ha a “szakszervezet” nem rukkol elő ezzel, akkor Szalay pont leszarta volna, hogy ki hova… Olvass tovább »

derryl
Olvasó

Az Oroszlány meccs után hol a búsban kussoltál te barom! Előtte nagy volr a pofád! Csak félve emlékeztetlek, a ti edzőtök már az országból is eltakarodott!

egismte1
Olvasó

Te büdös bunkó! Váradi nyilatkozatának ugyanez volt a lényege!!! Akkor miért nem hánytál ide, te világ bohóca!!!!!

Milos
Olvasó

Most derül ki, hogy mekkora patkány vagy. Ebben a nehéz helyzetben is mással tudtok foglalkozni, amikor világjárvány van. Ez a ti szegénységi bizonyítványotok.
Nem kell szerintem bemutatni, hogy az országban hol vannak a legtahóbb kosárlabda szurkolók.
Ja és egy értelmező kéziszótárt hordjatok magatokkal, mert látom az nehezetekre esik, hogy értelmezzétek a mondatokat.
Ui.: Ha már itt tartunk, Gyuri bácsi rád adta a zakót? 🙂 🙂 🙂

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés