Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Ziga Mravljak: Nagyon jó csapatunk van

Az Egis Körmend edzője elégedett.:

:

Legyőzte a Sopront az Egis Körmend a Mogyorósy Szilárd Emlékmérkőzésen. A piros-feketék edzője, Ziga Mravljak a csapat Facebook-oldalán nyilatkozott a tapasztalatiról.

– Nagyon örülünk, hogy megnyertük ezt a mérkőzést, amelyen szurkolóink március óta először láthatták újra a pályán a csapatunkat. Mint minden felkészülési mérkőzésen, úgy most is minden nevezett játékosnak lehetőséget adtunk arra, hogy pályára léphessen. Általánosságban azt tudom mondani, hogy nagyon jó csapatunk van, amely olyan sportolókból áll, akik készen állnak a kemény munkára, amivel elérhetjük közös céljainkat. Jelen pillanatban most ez a legfontosabb a számunkra.
Nagyon örülök annak, hogy néhány fiatal játékos nagyon jól használja ki a pályán töltött perceket. Voltak jobb és kevésbé jó perceink is a játékban, de szinte az egész mérkőzés alatt nagy erőbedobással játszottak és keményen harcoltak a fiúk.
A folytatásban az edzéseken fejlesztenünk kell a védekezésünket, támadásban pedig még jobban össze kell hangolódnunk a játék néhány elemében, hogy még jobb legyen a kapcsolat a játékosok között. Összességében a szakmai stáb tagjai elégedettek azzal, amit a csapat mutatott. Remélem, továbbra is ugyanígy tudunk haladni és fejlődni a következő hetekben, hónapokban – mondta a szakember.

Címlapfotó: Jene Sándor/Egis Körmend Facebook

6 hozzászólás

6
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
balldontliecrazybasketMásikVégétFújdMegSárgaPárnaroyalka Recent comment authors
SárgaPárna
Olvasó

Az a durva, hogy te ezzel a tartalmas hozzászólással az értelmesebb egerszegiek közé tartozol.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Őrület, hogy néha még te is tudsz vicczes lenni…

royalka
Olvasó

Nem ide akartam kommentelni,hanem a Falco- Pakshoz, csak utána már nem lehet törölni. De még a semmire is sikerült mínuszokat kapnom.

crazybasket
Olvasó

Amúgy nem te vagy itt a cikknél a képen bal oldalról kb középen sárga maszkban? Csak eleg nagy a vízhangja, hogy sokan aztgondolják és mondom én akkor megkérdezem itt nem találgatok!? Nem, nem a maszk miatt, hanem mert ismerjük a csávót!

balldontlie
Olvasó

Nem látszik egyértelműen a képen, de ha nem is ő, a fizimiska hasonló 😉 Ő az igazi BB0, szerintem érted, hogy értem..

royalka
Olvasó

.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés