Connect with us

Bajnokság

Ziga Mravljak: Megkaptuk azokat a válaszokat, amelyeket kerestünk

“Az elmúlt héten nagyon keményen dolgozott a csapat.”:

:

Az ASE ellen játszott felkészülési mérkőzést az Egis Körmend együttese, melyen a paksiak két ponttal nyertek.

A csapatok mindkét oldalon sok játékpercet adtak a fiatalabb és máskor kevesebb játéklehetőséghez jutó kosarasoknak is – írja a körmendiek Facebook oldala, melynek a csapat vezetőedzője, Ziga Mravljak osztotta meg a tapasztalatait.

Az elmúlt héten nagyon keményen dolgozott a csapat. Az első dolgunk az volt, hogy felfrissítsük a fiúkat, utána pedig azon dolgoztunk, hogy fizikálisan előrébb lépjünk. A Paks elleni mérkőzéssel az volt a fő célunk, hogy megtörjük az edzések monotóniáját és játszunk egy meccset a válogatott szünetben. Szerettünk volna minden játékosnak lehetőséget adni, különösen a fiatalokat igyekeztünk többet a pályán tartani a megszokottnál, hogy láthassuk, ki tudja a korábbinál több játékperccel segíteni a csapatot a bajnokság hátralévő részében, mert mérkőzések sorozata következik, hosszabb rotációra lesz szükségünk. Összességében elégedett vagyok ezzel a mérkőzéssel, megkaptuk azokat a válaszokat, amelyeket kerestünk. Az előttünk álló héten pedig dolgozhatunk a részletein annak, amit elterveztünk a bajnokság hátralévő részére.

Fotó: Bálizs Zsuzsa

7 hozzászólás

7
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
crazybasketcsakakörmendKendeffy BotondRedbidBaszketboll Recent comment authors
csakakörmend
Olvasó

A város veled Coach Ziga!
Kellenek az ilyen edző meccsek!
MTE!!!

crazybasket
Olvasó

🤣🤣Ok

Kendeffy Botond
Olvasó

Szerintem korrekt nyilatkozat. Egyrészt mit mondjon egy edzőmeccs kapcsán, másrészt valószínűleg ezt történt.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Bla..blabla..bla..bla

Baszketboll
Olvasó

Pontosan!

Baszketboll
Olvasó

Dislike-ot nyomó szurkertársaimnak:
Ha kiírnák, hogy hány percet játszott tegnap az a három fiatal (Máté, Matyi, Bence), aki eddig nem kapott elég lehetőséget a bizonyításra (levonva a perceikből azt a párat, amit az utolsó negyedben kaptak a Paks Kis Raul vezette cserepad ellen), akkor tudnátok Ti is, hogy milyen semmi duma ez a nyilatkozat…. Persze lehet, hogy a “Mester” 2-3 perc alatt felmérte Őket. Akkor bocs!
MTE!

Redbid
Olvasó

Azért az, hogy alap dolgokat pl. védekezlésben meg tudnak e csinálni, vagy háromból háromszor elrontja, ahhoz bizony elég a 2-3 perc!
Abban viszont teljesen igazad van, hogy mikor ne lehetne, kellene több lehetőséget adni a javításra mint egy edzőmeccsen!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés