Connect with us
Hirdetés

Magyar válogatott

Zele Dorina a könnyeivel küszködött a magyar válogatott sajtótájékoztatóján

Hatalmas ünneplés, boldog magyar lányok.:

:

Ahogy arról beszámoltunk a magyar válogatott legyőzte Olaszországot, és az utolsó forduló eredményétől függetlenül megnyerte a C-csoportot. Az első hely azt jelenti, hogy a mieink egyenes ágon bejutottak a legjobb nyolc közé az Európa-bajnokságon.

– Nekem Ő a mérkőzés hőse – kiabálta Székely Norbert a lefújás után, majd rámutatott a szerényen várakozó Zele Dorinára.

Zele végül a sajtótájékoztatón is képviselte a magyar csapatot. A játékos könnyeivel küszködve nyilatkozott. Azt mondta, az egész csapat fantasztikus volt, megköszönte csapattársainak, játékostársainak is éd szakmai stábnak is, hogy ezt átélhette, felemelő pillanatok voltak.

Székely Norbert a boldogságtól alig fért a bőrében. A sikerkapitány elmondta, ha valaki azt mondja neki, hogy két forduló után csoportgyőztesek vagyunk, azt kinevette volna.

– Az egész csapatra büszke vagyok, nagy dolgot vittünk véghez. Hihetetlen. Külön szeretném megemlíteni Horti Dórát, aki otthon hagyta a kisgyerekét, mert hisz ebben az egészben. Büszke vagyok rá, hogy a játékosom, hogy az egész csapat így gondolkozik.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés