Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Zalakerámia ZTE KK – Szolnoki Olajbányász

Gasper Potocnik: Nekünk elsősorban magunkra kell koncentrálnunk.

Zalakerámia ZTE KK - Szolnoki Olajbányász

Bajnokság, 12. forduló
Zalaegerszeg, Városi Sportcsarnok, szombat, 18:00
V.: Győrffy Pál Attila, Nagy Viktor, Major Ádám (Dernei Gábor)

ZTE: Parks - Guyton - Polster - Barnett - Holton.

Szolnok: Pongó - Badzim - Pallai - Subotic - Cakarun.

A szombati nap folyamán méri össze erejét a Zalakerámia ZTE KK és a Szolnoki Olajbányász csapata. Míg a zalaegerszegiek legutóbb egy szoros mérkőzésen maradtak alul a Székesfehérvárral szemben, a szolnokiak a Kaposvárral játszottak győztes mérkőzést, amivel továbbra is a tabella második helyét foglalják el.

Emir Mutapcic, Zalakerámia ZTE KK: Véleményem szerint a következő fordulóban egy mind támadásban, mind pedig védekezésben nagyon rendszerezett csapattal fogunk találkozni. Taktikailag maximálisan fel kell készülnünk a Szolnok ellen, ugyanis nem tudhatjuk pontosan, hogy mit fognak ellenünk bevetni. Védekezésben különböző felállásokat használnak, amik közül pár, akár újdonság is lehet majd számunkra. Nagyon agresszívak is egyben védekezésben, ami – ahogy az Alba ellen is láthattuk – szintén fejfájást okozhat nekünk, ezért nagyon koncentráltaknak kell lennünk. Remélem, hogy a Szolnok ellen javulni fog a teljesítményünk és meg fogjuk tudni állítani ellenfelünk gyors támadásait. Nagy hangsúlyt fektetnek a tranzíciós támadásokra, így legfőképpen arra kell fókuszálnunk, hogy hogyan tudjuk őket belekényszeríteni az 5-5 elleni, felállt játékba. Összességében egy nagyon kemény mérkőzésre számítok. Nem lesz egyszerű dolgunk, de remélem, hogy maximálisan felkészültek leszünk. Mindent meg fogunk tenni a győzelem érdekében!

Gasper Potocnik, Szolnoki Olajbányász: Próbáltuk ezt az elmúlt hetet maximálisan kihasználni a felkészülésre. Rengeteg apróbb hibákkal küzdött a csapat, ezeket pedig megpróbáltuk mind kijavítani. Remélem, hogy a játékosaim a legjobb formájukat fogják mutatni már itt, a Zalaegerszeg elleni találkozón is. Mindenképpen egy nehéz mérkőzésre számítok, de nekünk elsősorban magunkra kell koncentrálnunk. Nehéz pontosan megjósolni a meccs alakulását, hiszen a ZTE nagyon sok változáson ment át az elmúlt időszakban és próbálnak egy teljesen más szisztémát kialakítani a pályán. Ezért is fókuszálunk legfőképpen saját magunkra. Vannak jelenleg is kisebb egészségügyi problémáink, de ennek ellenére remélem, hogy a fordulón mindenki bevethető lesz.

19 hozzászólás

19
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
10 Comment threads
9 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
16 Comment authors
HeindrichZeteszivDirectorhp12Minden6ó Recent comment authors
Heindrich
Olvasó

Nem lesz nehéz az OLAJ-t belekényszeríteni 5-5 elleni játékba.

Zetesziv
Olvasó

Az a szomorú ebben az egészben ha netán nyernénk is ma akkor mi fog változni. Semmi. Szomorú valóság ez és mi ZTE szurkolok nem ezt erdemeljük kedves vezetés. Minimum lett volna ma az ingyenes belépés a mérkőzésre de itt semmi marketing nincs csak a lóvét beszedni szart meg előadni.

Director
Olvasó

Jó lenne látni valamit abból, hogy mit tud mit akar játszani Mutapcic. Ha ma sem nyerünk akkor szerintem minden egyes mérkőzés beharangozója így szóljon:felkészülés a bentmaradásért való végső küzdelemre!

Minden6ó
Olvasó

Nemrég beszéltem az egyik ismerősömmel aki azt hallotta ma a piacon, hogy meg lesz erősítve Stárius Cornélius pozíciója csak Kajdi Csaba(Cyla) segíti a munkáját!Állítólag…

hp12
Olvasó

Rosszul hallottad, az Albához megy 🙂

Holló
Olvasó

Szomorú belegondolni régen a rangadó jelző ráillett erre az összecsapásra. Bajnoki döntőt játszottunk egymással,ami sajnos nekünk rossz szájízzel ért véget. De az idő mindent megszépít…csodálatos játékosok itt is ott is (Abeljanov,Berkics vagy nálunk Lukosious,Lekarauskas,Boci,Farek) és még lehetni sorolni a nagy játékosok neveit. 2021-re már ez nem rangadó. A bajnokság egyik élcsapata találkozik a fő kiesőjelölttel. Minden jelző a mi csapatunkra már elfogyott. Akik idáig jutatták ezt a klubot remélem a lelkiismeretükkel el tudnak számolni. Az,hogy mit kívánok ezeknek az embereknek inkább nem írom le. Évek dillettáns munkájával,döntéseivel,a szurkolókkal szembeni “ki ha nem én” viselkedéssel tönkretették a kosárlabdát Zalaegerszegen. Kétlem ez… Olvass tovább »

csakazete
Olvasó

Be kell lássam, igazad lett… Vakon bíztam az idei szezonban, Cizmicben, a három legszebb betűben(ZTE), de lassan érdektelenül nézek be a BB1re, mert úgy érzem nincsen csapatom… 😢
Nagyon szomorú vagyok emiatt.

Zsarkov
Olvasó

Lehet, hogy a “közös történelmünk” miatt, de én azóta is a saját csapatom mellett, a Zetének is szurkolok…, ha holnap kikapnánk, akkor sem lennék szomorú, mert a Zete NEM ESHET KI! Emlékszem, hogy 91′-ben – pedig akkor már nálunk is vallás volt a kosárlabda – tátott szájjal csodáltam azt a fanatizmust és imádatot, ami ott megnyilvánult a csapat felé…, egy ilyen tradíciókkal rendelkező csapat – mondom még egyszer – egész egyszerűen NEM ESHET KI!

lujo
Olvasó

Köszönjük szépen, jó ilyent olvasni más szurkolótól. De sajnos úgy érzem a csillagok jelenlegi allása alapján sajnos sokáig nem lesznek Egerszegen rangadók. Egyszerűen nem tudom ki az akit meg tudtunk előzni. De bízzunk a csodában és azért még hosszú a bajnokság. Hajrá ZTE

Holló
Olvasó

csakazete! Volt köztünk súrlódás nem is kevés! Volt amikor meccs után feldúlt állapotban aláírom nem abban a hangnemben reagáltam számodra, ahogy kellett volna! Ezért elnézésedet kérem! A ZETE mi szurkolók vagyunk! Ezek az emberek,akik ezt a helyzetet csinálták a zalaegerszegi kosárlabda szégyenei!! Zsarkov köszönjük! De Lujoval értek egyet sajnos. Nem látom én sem kinél lennénk talán jobbak. Ilyen tradíciónális klubot ilyen helyzetbe hozni SZÉGYEN,GYALÁZAT! Tavalyi évben lehetett látni már ősszel,hogy a dolgok nem fényesen alakulnak…volt egy esemény. Nagy ígéretek elhangzottak top4-es csapat jövőre, válogatott magyarokkal tárgyalunk, Tóth Ádámot hazahozzuk. Úgy voltunk ezzel sokan ezután (köztük én is),hogy oké menjen le… Olvass tovább »

Zsarkov
Olvasó

Hát, sok igazságot írsz…, végre volt/van pénz (ha nem is Falco/Deac/Alba nagyságrendben, de a korábbi évekhez képest), volt koncepció, megfelelő marketing…, a fiatalok (Csuti, Polster, Simó) teljesen rendben vannak, más csapatoknál sincsenek jobbak…, nyilván a Tóth Á., Szabó kettős más kaliber, mint a Horti/Révész/Németh trió, de például Pécsen, Sopronban, Kecskeméten sem jobb a magyar mag…, lehetőség volt a maximális légióshely feltöltésre, Cizmic munkáját egész stáb segítette…, akkor hol csúszott el a dolog? Az látszik, hogy – a Falcot kivéve – mindenhol a légiós kontingens minősége dönti el, hogy egy csapat hol végez a tabellán, és ez nem kizárólag pénzkérdés, mert… Olvass tovább »

Holló
Olvasó

Hát a pletykák szerint Zsarkov ez minden idök legdrágább,legmagasabb költségvetésű Zetéje. Ebből ugye ezt sikerül kihozni. Én úgy látom a mi mélyrepülésünk nem fél éve kezdődött. Sokan előszeretettel Puskást,Cizmicet vagy Heinrich Robit hibáztatják. Biztos nekik is van ebben hibájuk,hogy ez így alakult. De ez több éves folyamat már. Kétlem ezek az emberek lennének a helyzet fő okai. Azt se felejtsük el,hogy a tavalyi évért,amikor bennmaradtunk győzelmeink nagy részét Robival értük el. Neki a tavalyi évért köszönettel tartozunk. Kétlem,hogy Bencze,Nazor,Bechi,Cizmic,Puskás,Heinrich,Baki Gege mindannyian fogalmatlanok lennének ehhez a kosárlabda dologhoz. Teljesen egyértelmű a gondok feljebb vannak. Itt már sokan elvitték a felelősséget,de a… Olvass tovább »

Kovacs László
Olvasó

Azt hiszem Musztapcsics jobban ismeri a szolnok játékát mint az egerszegit

Rózsabimbó
Olvasó

Egyezzünk ki döntetlenben!
Szeretném, ha győzne az Olaj, de azt nem szeretném, ha kikapna a ZTE.

Eresz
Olvasó

Hajra ZTE ! Itt az idő a győzelemre . Profi stáb, Profi játékosok egyszer már ki kell jönni a rengeteg befektet munkának. Révész 20 pont / 10 lepattanó , Horti felszántja a pályát . Barnett bedob egy labdát a gyűrűbe. Németh Ákos eltalálja a palánkot . Van esély ne adjátok fel

JólnézünkMIKI
Olvasó

Heinrich Róbert mindenkit túlélt már, mindig készen áll, meg aztán ott van Puskás Artúr titkos tartaléknak! Értékes, Piros csoportos edzői tapasztalatokkal.
Ha Bencze, Nazor, Bechi, Csizmics után Mutapcsics is csődöt mondana…
God, save the ZTE!

SárgaPárna
Olvasó

Most ezen a meccsen kinek szurkoljon az ember?

Borbély Lajos
Olvasó

inkább így:
Most ezen a meccsen kinek szurkoljon a szombathelyi ember?

WSreborn
Olvasó

Mi is titeket…

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés