Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Zalakerámia ZTE KK – Szolnoki Olajbányász

Visszavághat a ZTE.

Zalakerámia ZTE KK - Szolnoki Olajbányász

Bajnokság, 18. forduló
Zalaegerszeg, Városi Sportcsarnok, szombat, 17:45
V.: Győrffy P., A., Farkas G., Nyilas I.

ZTE: Duren - Donaldson - Völgyi - Delas - Glenn.

Szolnok: Pongó - Badzim - Rudner - Zsiros - Cakarun.

Szintén a bajnokság 18. fordulójában mérkőzik meg a Zalakerámia ZTE KK és a Szolnoki Olajbányász csapata. A két csapat egymás ellen játszott az ezelőtti körben, amikor is 88-83-ra nyert hazai pályán a Szolnok.

Heinrich Róbert, a Zalakerámia ZTE KK vezetőedzője: Legutóbb is a Szolnokkal játszottunk, és egy ideig sikerült megoldani azokat a dolgokat amiket elterveztünk, de a végén nem nekünk sikerült nyernünk. Apróbb változtatásokat hajtottunk végre, dolgoztunk a hibáinkon, hogy hazai pályán javítsunk és meglepetést okozhassunk.

Gasper Potocnik, a Szolnoki Olajbányász vezetőedzője: Három napja játszottunk egymás ellen, így mondhatjuk azt, nincsenek titkaink egymás előtt. Nagyon jó játékot mutattak ellenünk itthon, de számunkra volt min javítani a mérkőzés után, ezen próbáltunk dolgozni, hogy megfelelő legyen a felkészülésünk. Kemény periódus áll mögöttünk, ezért az egyik fő feladatunk az volt, hogy frissítsük a játékosokat minél jobban. Kemény mérkőzés lesz és sok fog múlni a védekezésen, próbálunk megint győzni.

16 hozzászólás

16
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
12 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
Modus operandimoldi56TomiratorperHeindrich Recent comment authors
mincus
Olvasó

Sajnos délelőtt éppen ezt írtam, hogy kevés volt az Olajnak a pihenő, így nagyon nehéz lesz, különösen, hogy a ZTE bizonyítani akar az új edzőnek, és ez sajnos beigazolódott. Gyanítom, hogy a következő mérkőzésen sem fogunk sziporkázni.

Modus operandi
Olvasó

Győzni kell!!

HAJRÁ OLAJ!!!

Tomi
Olvasó

Sima olaj győzelem lesz sajnos.

moldi56
Olvasó

Ez azért nem biztos…sajnos.

Rózsabimbó
Olvasó

Fix x!

ratorper
Olvasó

Nem tudom mi bajotok Jenővel? Én nagyon szeretem!

Tomi
Olvasó

Két baj van vele:
1. Annak ellenére fogalmatlan a kosárlabdával kapcsolatban, hogy játszott az élvonalban. Alapvető szabályokat sem tud és néha én szégyellem magam, akkora hülyeségeket beszél.
2. Nem rendelkezik egy komentátorral szemben támasztott azon minimális követelménnyel sem, hogy elfogulatlanul lehozzon akár csak egy meccset.8 pont különbségnél viszont már eldöntöttnek nyilvánít egy meccset percekkel a vége előtt.
Az a kedvencem amikor azt mondja a 3. negyed 4. percében hogy a lehető legjobbkor dobta a kosarat, jobbkor nem is dobhatta volna Jenci…?

Heindrich
Olvasó

Jenő remek elméleti szakember, volt “szerencsém” élőben látni az Olajban. Akkor nem jött élő belőle ez a felhalmozott tudás , viszont feltűnően sok tv-s meccsünk volt. Nagyon nehéz lesz, hajrá Olaj!

nyolcmegnyolc
Olvasó

Jenő hangulat ember volt. Ha bement az első dobás, jó volt, ha nem…

mincus
Olvasó

Azért ne felejtsük el, hogy egy napos pihenő az nem túl sok. Továbbá az új edzőnek mindegyik játékos bizonyítani akar, ebből adódóan a 3 nappal ez előzti mérkőzéshez viszonyítva, én nehezebbre számítok.

Rózsabimbó
Olvasó

Nézhetjük a TV-ben, ritkán van ilyen, sajnos!
Remélem egy szikrázóan kemény,jó meccs lesz. Győzzön a jobb teljesítményt nyújtó csapat és Jenő is felnő, a csapatok jó teljesítményéhez!
Hajrá!

Mivanmivan
Olvasó

Szerintem ezen a meccsen végig vezetve 8-10 ponttal “simán” nyer az Olaj.

Zsarkov
Olvasó

68-80

nyolcmegnyolc
Olvasó

Bízom benne, hogy az 1 nap pihenés jót tett a csapatnak. Remélem, hogy eloszlanak a percek, sokat jàtszanak a fiatalok is.

MagyarFerenc
Vendég
MagyarFerenc

Biztos nem ez a kezdő lesz a Zeténél. A másik remélem kitalált valami normális védekezést a Szolnoki triplák ellen Robi mert ez a kulcs szerintem. Szolnok az egyik legjobb kinti dobó csapat.

milanka487
Olvasó

Jó meccs lesz, örülök hogy adja a TV!
Rouge tudsz esetleg valamit az 5. légiósról?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés