Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Zalakerámia ZTE KK – PVSK-VEOLIA

Dragan Alekszics: A ZTE még csak most kezdi megmutatni az igazai arcát.

Zalakerámia ZTE KK - PVSK-VEOLIA

Bajnokság, 14. forduló
Zalaegerszeg, Városi Sportcsarnok, szombat, 16:45
V.: Frányó P., Goda L., Győrfy R.

ZTE: Duren - Delas - Bonifert - Vuko - Glenn.

PVSK: Ruják - Lewis - Funderburk - Budimir - Meleg.

A 14. fordulóban méri össze erejét a Zalakerámia ZTE KK és a PVSK-VEOLIA csapata. A hazaiak legutóbb hosszabbításban győzték le a Kaposvárt idegenben, míg a vendégek magabiztosan verték otthon a Kecskemétet.

Heinrich Róbert, a Zalakerámia ZTE KK vezetőedzője: A Pécs remekül megmutatta az elmúlt fordulók során, hogy milyen jó csapat, mind fizikálisan, mind mentálisan. Egy egységes, jól összerakott csapatról van szó, a külső soruk nagyon erős és a többieket is nagyon jól használják. Régóta náluk szerepel Veljko Budimir, akit semlegesíteni egy mérkőzésen bármely csapat számára nagyon nehéz, irányítóposzton egy nagyszerű játékossal rendelkeznek Ruják személyében. Egy komplett együttesről beszélünk. Szerencsére nálunk mindenki egészséges és pályára tud lépni, aminek nagyon örülök. Szerintem a Pécs csapata jó helyet fog elérni az idényben és egy jó mérkőzésre számítok.

Draga Alekszics, a PVSK-VEOLIA vezetőedzője: Egy olyan jó csapatról beszélünk, amely a legutóbbi fordulóig nem mutatta meg az igazi tehetségét. Okosan támadtak és agresszívan védekeztek az elmúlt mérkőzésükön; és ennek meg is lett az eredménye, amely számukra most egy olyan időszak és helyzet után, amilyen nekik volt, nagyon jól jött. Delas és Ahmed nagyon jól segíti a csapatot; a játékuk kiemelkedő. Egy kemény mérkőzés előtt állunk. A fő különbség köztünk és köztük az az, hogy míg mi 3 naponta játszottunk idáig, addig nekik volt egy egyhetes időszakuk felkészülni, de ez nem azt jelenti, hogy kibúvót keresnénk; mert idén ilyen a bajnokság. A fő célunk, hogy egészségesek maradjunk, és hogy játszani tudjunk. Krivacsevicsre sajnos nem számíthatok holnap, de a többiek készek harcolni.

10 hozzászólás

10
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
*Z*T*E*MAFCdrukkerMagyarFerencRougeGecse J. Márió Recent comment authors
*Z*T*E*
Olvasó

Szurkolok Heinrich Robinak mert egy nagyon jó edző, neki újat a kosárlabdában nem lehet mutatni. Viszont játékoscserék nélkül ez a csapat bukta, a Jászberény erősített és ha mi nem tesszük ugyanezt akkor esélyünk se lesz (Ahmedet inkább ne vegyük ide…) Delast elsőként cserélném egy pontfosóra aztán keresnék egy értelmes centert…
Remélem a Pécs ellen még hatni fog az extra bizonyítási vágy és sülni fognak a kezek mert az eddigi produktum alapján különben megint kinéz egy 10-20 pontos vereség…

Rouge
Olvasó

“… Dragan Alekszics: A ZTE még csak most kezdi megmutatni az igazai arcát…”

Dragannak meg az igazi arca a kudarca.

Győzzön a jobbik, hajrá Zete.

Borbély Lajos
Olvasó

Dragan! Nem kell ennyire altatni és “pedálozni”.

bluewhitezte
Vendég
bluewhitezte

Ha igazak a pletykák akkor SENKI nem vállalta a kispadot!Ennek azért oka van!Szurkolok Robinak, mert ő egy jó ember!

Gecse J. Márió
Olvasó

Akkor még lehet válogatott is! ?

Tomi
Olvasó

Robi volt párszor, ha jól sejtem akkor többször (175 alkalommal) mint bárki más.

MAFCdrukker
Olvasó

Gabányi László 229-szer volt válogatott. De lehet, hogy a magyar kosárlabda hajnalán volt, aki még többször játhatott címeres mezben. Ettől még persze a 175 nagyon szép teljesítmény, annál is inkább, mert az idő előrehaladtával egyre több lett a profi játékos, ezért szerintem egyre nehezebb lett bekerülni a keretbe, ezért nem is lehet őket összehasonlítani válogatottság szempontjából (sem). Legenda mindkettő.

Tomi
Olvasó

Maradjon a Robi, felesleges pénzt kidobni másra. Nazor, Delas, az új gyerek meg Glenn helyett kell egy pontfosó, meg egy combos center. Ha a berény tudott igazolni komoly játékost, akkor nem hiszem el hogy nem lehet a 4 ember árából 2 normálisat hozni.

MagyarFerenc
Vendég
MagyarFerenc

Ez a vezetés ezt nem fogja meghuzni. Erre nincs szerintem pénz.

Tomi
Olvasó

Ez a Drága Alekszics tényleg ilyen hülye vagy valóban ez a legjobb, amit össze lehet szedni a Zetéről? Delas meg Ahmed játéka kiemelkedő ????
Az egyik lehajtott fejjel hajigál és örül ha eltalálja a gyűrűt, a másik meg eddig háromszor ért labdába, de bár azt se tette volna ?
Ha kőkeményen kaparnak, akkor otthon lehet esélyük. Hajrá ZTE!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés